Elekszyns, idźmy za ciosem
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Elekszyns, idźmy za ciosem
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Ahmed, jesteś z lubelskiego?
Zeby nie był offtop, ja też mam go jako jedna z alternatyw =p I np. pana Patro, który patrzy na mnie z każdego słupa, z każdego ogrodzenia. Brrr... aż sie boję lodówkę otworzyć... -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
Me nie głosuje - w związku z wyborem zła, zła, zła, zła, lub zła nie wybieram nikogo. A oddawać nieważnego głosu też nie chcę, bo za bardzo cenię swój czas
![]() ![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Ahmed, jesteś z lubelskiego? Ano owszem :] Z samiućkiego Lublina ![]() Obawiam się że pan Palikot jest jedyną alternatywą jaka mi pozostała, ewentualnie inni kandydaci z PO, aczkolwiek ich prezencja mnie przeraża. btw, dzisiaj miałem na WOS-ie lekcję o wyborach itp.... i zrobiliśmy pra-wybory. Oto wyniki: PiS i PO wygrywają ( po 5 głosów obie partie) w silnej opozycji Platforma Korwina Mikke ( 4 głosy) i Polska Partia Komunistyczna ( 4 głosy) ![]() jeden kumpel głosował na SocjalDemokrację Królestwa Polskiego i Litwy, ale niestety ta partia nie istnieje już od ponad 80 lat ![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
bzw. Ahmed, a które LO ??
Ja jestem zły, że nie ma debaty... A Palikot ma fajnegor fryza... A i ta reklama tego typa z Samoobrony. "Denerwuje Cię ten krawat?" -------------------- ![]() |
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
dokładnie
![]() ![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
a tak do tematu , to lewica straciła kolejnego kandydata.
mimo tego , że nie zgadzałem się z jego poglądami: {+} ps. ciekawe , na kogo teraz lewacy zagłosują.. chyba tylko na Borówę.. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja chce powrotu króla!
![]() Hefaj Borówka została jedynie. Kurna zawsze jest mi żal takich ludzi. ![]() ![]() -------------------- ...
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Spełniliście już swoją obywatelską powinność?
Ja właśnie wróciłem....głos oddany, czekamy na wyniki. PO/PiS? -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
BeBe |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Ja też byłam. Głos oddałam. Podwyższyłam chociaż frekwencje
Czy jestem przekonana o dobreym wyborze? Nie... -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Uczę sie Poznania./ Mam go w dupie i uczyć się go już nie zamierzam. |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Można pójść na wybory i oddac świadomie nieważny głos w proteście przeciwko braku wyboru. Tak zrobiło paru moich ziomków.
![]() Ale na wybory trzeba iść. To jest moralny [równierz ze względu na historię] obowiązek każdego kto ma prawa wyborcze. -------------------- ...
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
glosujcie na PO, wódka będzie przynajmniej tańsza...;>
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bo mają odpowiednich ludzi - łan
i tó ;p żeby nie było - to nie jest łamanie ciszy wyborczej ;p Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 25.09.2005 17:45 -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
o lol;)
a wiecie, pilipiuk kandyduje... ;> a z mojego okręgu jakiś Antonii Maślanka;p -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
kubik |
![]()
|
Dobra nikt tego nie mówi to ja to powiem
no żesz ku*na mac! No zesz w d* j* pop* naród ![]() Jak kaczory zdobędą władze autorytarną to nie płaczcie hehe nalezy wam sie ![]() a kaczorom nalezy sie po pysku za backstabbing platformy Dziekuje Ten post był edytowany przez kubik: 25.09.2005 20:37 -------------------- ...
|
BeBe |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Kubik wszyscy są zbyt wstrząśnięci, żeby pisać
Na razie mamy tylko jednego Kaczora-jako premiera. A może być jeszcze drugi. ![]() Jak patrzyłam na Rokite to aż żal mi się go zrobiło. Nie głosowałam,co prawda na PO, ale i tak lepiej żeby oni wygrali A tak niestety czeka nas IV RP ![]() edit: czy mi się wydawało czy Lepper schudł? ![]() Ten post był edytowany przez BeBe: 25.09.2005 21:03 -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE a kaczorom nalezy sie po pysku za backstabbing platformy yeah. prawo - yhym - i sprawiedliwość - aha. dobrze chociaż, że z odrgażania się Andrzejka i nieWesołego Romka guano wyszło. -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
kwa , kwa , kwa.
LSD ( ;-) ) dostało tak dużo ? aż się zdziwiłwem , skoro jeszcze tak niedawno obstawiali na 2x mniej... sondaże to ciule. no , jeszcze na nowo nie wybrano , a już mieszamy w kotle. a tak wogóle , widzieliście TO? ( na gazżytcie koszernej.pl 15 pytań ) w/g okrojonej z gazety: QUOTE Oto procentowa zbieżność Twoich poglądów z poglądami najważniejszych partii politycznych: Samoobrona: 33% ( teraz już wiem co mam po starszym. ) SdPL: 14% PiS: -5% LPR: -14% SLD: -14% PPP: -24% PO: -24% Platforma Janusza Korwin-Mikke: -52% PSL: -52% Demokraci.pl: -81% z latarnika: QUOTE Partia/ugrupowanie (Przeciwne + Wspólne - ) Samoobrona +24% Liga Polskich Rodzin +16% Prawo i Sprawiedliwość +12% Socjaldemokracja Polska 0 (!) Polska Partia Pracy -4% Platforma Obywatelska -10% Krajowa Partia Emerytów i Rencistów -10% ( lool . teraz jestem ciekaw czemu tu nie ma partii Centrum czy też NOPu... ) Polskie Stronnictwo Ludowe -12% Sojusz Lewicy Demokratycznej -16% Zieloni 2004 -24% Platforma Janusza Korwin-Mikke -32% Demokraci.pl -72% ( cóż , nigdy nie mógłbym się skumać z ekipą Liberałów , Lewaków i Solidarnościowców O_O ) ogólnie - wybory rządzą , zwłaszcza reklamówki przedwyborcze takich egzotyk jak PPP ( {+} ) , NOP czy Dom Ojczysty... -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Child |
![]()
|
młehehe - powinienem założyć własną partię, albo autonomię ogłosić, bo wszystkie wyniki mam na minusie ;}
-------------------- |
BeBe |
![]()
|
Za ja powinnam zagłosować na Krajową Partię Emerytów i Rencistów( wyszło mi 38%), ale reszta była nieco bardziej zbliżona do moich preferencji
![]() No i PiS wyszedł na - 40% ![]() Ten post był edytowany przez BeBe: 25.09.2005 21:39 -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Hefaj |
![]()
|
a tak wogóle , to..
uważajcie trzynastolatki! Człek z zasadami i Menele politykują. Ten post był edytowany przez Hefaj: 25.09.2005 21:51 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Ahmed |
![]()
|
Heh, ale niech teraz nie protestują Ci którzy nie poszli na wybory. Bo zazwyczaj to jest tak, cała Polska niezadowolona z Rządu, a najgłośniej protestują Ci co nie poszli głosować
![]() 4 lata prawicy, 4 lata lewicy , 4 lata prawicy.... -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
a potem Polskę zdmuchnie z mapy ;>
Jakoś wolałabym, żeby wygrało PO. PiS mi nie leży, bo sprawiają wrażenie że wiedzą wszystko najlepiej. -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
Kurde, wynik mi się nie podoba. Byłam prawie pewna, że wygra PO. No cóż... niemiła niesopdzianka.
Hm... ciekawa sytuacja byłaby, gdyby Lech Kaczyński wygrał wybory na prezydenta. Mielibyśmy i premiera i prezydenta z rodu Kaczyńskich ![]() To, co dziwi, to wysoki wynik SLD. Myślałam, że będzie poniżej 5. No prosze. |
kubik |
![]()
|
Ogłaszam secesje księstwa pomorza.
Tu na pewno wygra PO. Hefaj jesteś ze mną? Będziesz ministrem spraw zagranicznych. :D A na serio gdyby [gdybanie] takie cos było to głosowałbym na tak ;) -------------------- ...
|
Hefaj |
![]()
|
QUOTE(kubik @ 25.09.2005 23:44) Ogłaszam secesje księstwa pomorza. Tu na pewno wygra PO. Hefaj jesteś ze mną? Będziesz ministrem spraw zagranicznych. ![]() A na serio gdyby [gdybanie] takie cos było to głosowałbym na tak ![]() NIECH ŻYJE WOLNE MIASTO GDAŃSK! żądamy 10 madnatów poselskich , a jeden ma dostać Hojarska! a tak btw. - twój podpis rządzi , zwłaszcza adres ;-) Ten post był edytowany przez Hefaj: 25.09.2005 22:57 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 18:55 |