Elekszyns, idźmy za ciosem
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Elekszyns, idźmy za ciosem
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja mam rzut beretem na Lechię
![]() wolałbym POPiS niż PiS-PO, ale i tak nie jest źle. Martwi mnie te ledwo 40% przy urnach... chociaż będę miał co wytykać jak będą narzekać ![]() //nie będzie taniej wódki ![]() Ten post był edytowany przez MisieK: 25.09.2005 23:42 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Wolałbym, żeby jednak PO wygrało, ale i tak jestem zadowolony. Żadam igrzysk i okrwawionych spadających czerwonych złodziejskich głów.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ja tam jestem bardzo zadowolony
![]() Ale też czekam na aktywną dekomunizację i lustrację ![]() No i otwartego archiwum IPNu ![]() -------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zebyś sie ne zdzwił syriusz... podliczyli głosy w 60% lokali i tu nagle się zmiejsza róznica, a jeszcze największe miasta, a tam wiadomo PO i jej program dla biznesmanów;P//ale jednak te 2 % jest;/
Ten post był edytowany przez MisieK: 26.09.2005 13:58 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Patrzcie co zrobiłęm:
![]() LOL -------------------- ...
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() -------------------- |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
to jest naprawdę smutne, że polski naród to jeden duży DUPEK.
który woli sobie jechać w pizdu, zamiast raz na cztery lata pójść i zagłosować. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
no ta , ale głowa dupka oficjalnie nie miała ochoty jechać w pizdu.
Long Live Slow Town Gdansk! ;-P MisieK - a kysz , bo ci zedytuję sygnaturę ;-P -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
BeBe |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Co jak co, ale dziwi mnie wysokie poparcie dla Samoobrony. Cholera to trzeci wynik. Myślałam, że Polacy są mądrzejsi, ale nie... Ave Lepper
![]() -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Uczę sie Poznania./ Mam go w dupie i uczyć się go już nie zamierzam. |
MisieK |
![]()
|
ciekawe czy giertych w końcu wszedł czy nie
![]() Hefaj, spoko cya na lechii;> -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Wszedł. I dobrze. Należy się facetowi. Jak mnie denerwuje, tak muszę mu przyznać że jest wytrawnym politykiem (poza wpadką z wystawieniem tatusia) i trudno mi nie mieć do niego szacunku.
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(BeBe @ 26.09.2005 21:51) Co jak co, ale dziwi mnie wysokie poparcie dla Samoobrony. Cholera to trzeci wynik. Myślałam, że Polacy są mądrzejsi, ale nie... Ave Lepper ![]() masz coś do mojego tatula ? tak to dzięki niemu i tych kilku tysiakom Polaków S. jest tak na góóórze ;-P kurde , źle się dzieje... a tak wogóle , to CO Z SENATEM ( emerytowanym sejmem inaczej ) ? -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak do senatu mają się dostawać ludzie, którzy przyznają, że z polityki oni ani me ani be, to skończyć z tym i zlikwidować.
-------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
No najnowsze wyniki nadal pokazują, że jest około 2 - 3 % róznicy.. i bardzo dobrze
![]() Ja się cieszę... jeśli się zdziwię MisieK, no to trudno, będę się kajał... w zgrzebnym wokrku z pochwą od miecza na szyi. Bywa ![]() Albo wynik SLD... ludzie się niczego nie nauczyli??? Samoobrona + SLD.. tragedia... no i ignorancja ludzi.. najniższa frekfencja w dziejach wolnej RP.... -------------------- ![]() |
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
W moim okręgu zdecydowanie wygrała Samoobrona =='
A co do frekwencji - w mojej klasie na 31 osób uprawnionych do głosowania, do wyborów poszło 12. Najciekawsze natomiast jest to, że oni się tym szczycą! Bo są super, nie poszli do wyborów popierać kłamców i złodziei. Ręce opadają przy takim nastawieniu. -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
BeBe |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
no u nas raczej się wstydzili, że nie poszli głosować...
Po dzisiejszych rozmowach PiS-PO straciłam wszelką nadzieje na tą koalicję. Nawet jeśli powstanie to nie wytrzyma zbyt długo. Właściwe rozsypie sie szybcie niż zdążymy sie do niej przyzwyczaić. ![]() -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Syriusz_Black |
![]()
|
Ale premier jest z Twojego miasta BeBe
![]() Mam nadzieję, że przejdą próbę... -------------------- ![]() |
BeBe |
![]()
|
QUOTE(Syriusz_Black @ 29.09.2005 17:59) Ale premier jest z Twojego miasta BeBe ![]() Nio, wisi na co drugim plakacie:) Fakt miło, że jest z Gorzowa. Plus dla niego ![]() QUOTE Moja nadzieja rozwiała sie dzisiaj w pył. ![]() W ogóle, tak jak zazwyczaj denerwują mnie Kaczyńscy, tak dzisaj trzeba przyznać J. Kaczynski wykazał się olbrzymią cirpliwością. Kurcze ile razy można powtarzeć to samo...? ![]() -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Syriusz_Black |
![]()
|
Żeby doszło do kompromisu potrzeba dużo cierpliwości. Mówią, nadzieja matką głupich. Ja myślę, mimo wszystko, że dadzą sobie radę. Trzeba chcieć.
Taka koalicja mogłaby naprawdę dużo zdziałać. Myślę, że sobie poradzą ![]() -------------------- ![]() |
BeBe |
![]()
|
Optymista z ciebie:)
Dziwię się, że w ogóle myślą o koalicji. Nie mają chyba żadnych punktów wspólnych. Chyba że liczyć przynależność do prawicy. Fakt, że mogliby dużo zdziałać. Obawiam się tylko, że czas straca na wzajemym wytykaniu błędów. Ale to w naszej polityce jest normalne ![]() Ale chociaż PO zrezygnowała z tego podatku linowego... -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Syriusz_Black |
![]()
|
Rozczaruję Cię.. jestem strasznym pesymistą...
Ale chcę wierzyć, że wreszcie coś się w Polsce ruszy. Dziwię się, że chcą być koalicjantami, a podchodzą do siebie jak wściekłe psy. Chcaiłbym, żeby to były dobrego złe początki. Polsce potzrbna jest poprawa, zmiana... bo trzeba naprawić ten syf po SLD... -------------------- ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Parafrazując słowa Kaczyńskiego
Wygrała zła partia. Trzeba poczekac 4 lata na to aż wygra właściwa. Aha i to PiS zabił koalicje. -------------------- ...
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kuba, spokojnie... Bo stracę o tobie dobrą opinię
![]() Prawdziwa koalicja zacznie się tworzyć jak skończą się wybory prezydenckie, bo teraz wciąż jeszcze partie za dużo mogą zyskać obrzucając się nawzajem błotem. Pokusa jest nie do odparcia. Kiedy stracą taką zachętę myślę że dogadają się bez większego problemu. A tak żeby parę rzeczy uzgodnić, coby potem pomyłek nie było. Głosowałem na PiS i mam zamiar także głosować na Kaczora jako na prezydenta. Mam nadzieję, Kubo, że nie masz mi tego za złe ![]() -------------------- |
Katon |
![]()
|
Fakt, podatek liniowy w formie proponowanej przez Platformę był raczej bez sensu. Żeby miał sens musiałoby być najwyżej 11%, a tak naprawdę w kwestii podatku dochodowego absolutną rację ma Korwin. Zlikwidować.
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
A z czego ma się biedne państwo utrzymywać?
Nie tak na serio to jest w tym trochę racji. Wydaje mi się że ludzie nie potrafiliby inaczej. Za bardzo się do tego podatku przyzwyczaili i teraz ciężko by było się od niego odzwyczaić. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 18:51 |