Elekszyns, idźmy za ciosem
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Elekszyns, idźmy za ciosem
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jeszcze sie wiele może zmienić, mądrze gdzieś słyszałem, puki nie był jednym z faworytów to nie atakowali go za mocno, a teraz się zacznie.
btw. Black, masz racje. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy to nie wydaje wam sie chore?
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2886873.html LPR calyc zas chce wyeliminowac cimoszewicza jakimis bezdetami wyssanymi z palca. Teraz zas chca go jeszcze odwolac. Widac ze wszyscy zdaja sobie z zagrozenia jakie stwarza Cimoszko. Te wypory chyba za jednymi z najzalosniejszych jakie bedziemy mieli. Material z calowaniem zimi przez jednego z politykierow od Kwasniewskiego zaprezentowany przez Krzaklewskiego nie umywa sie do tego co mamy w tej kampanii wyporczej. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Wiem czemu czuję organiczny wtręt do demokracji. Wawel. Groby królewskie. Uroczystość wg. rytu mającego wieleset lat. Liturgiczne stroje, kadzidła, papieska bulla z pieczęcią. Najazd kamery na Cimoszewicza. Mały, zgarbiony, żałosny dupek o rozbieganych oczkach i lepkich łapkach. Na twarzy lekki strach zmieszany ze znudzeniem. Gdzieś się rozgląda, główka nerwowo schowana w ramionach. Tu nie chodzi o sprawy religijne tylko estetyczne. Gdyby królowie wstali z sarkofagów i zobaczyli kto reprezentuje majestat Parlamentu Rzeczypospolitej to by się zerzygali i wleźli spowrotem pod ziemię.....
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ja i tak jestem za Kaczyńskim. I nikt mnie nie przekona, że wybrałem źle.
A do sejmu - PiS... -------------------- ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
A jak wygra, będziecie mu skandować "Duce, duce!".
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Śmieszne to strasznie. 60 lat Polskę rozgrabiają komuniści i wszyscy są nagle strasznie przejęci, że nadchodzi faszyzm czy tam kaczyzm. Rozumiem, że z Kaczyńskim można się nie zgadzać (ja się na przykład nie zgadzam bo ma lewicowe poglądy gospodarcze) ale ta koczofobia nie ma żadnych realnych podstaw. Gazetki robią z wami co chcą ludzie biedni....
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Przede wszystkim dziękuję XP
Na kaczofobię chora nie jestem, Syriusza znam po prostu. A i wierzę, że podobni są. Podpisano- biedna maluczka. |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
PO i Tusk.
jakoś inni kandydaci i partie mnie nie podniecają w najmniejszym stopniu. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
PiS/ PO do Sejmu
Kaczyński na fotel prezydenta. Tusk mi w ogole jakoś nie podchodzi, Kaczyński nie ma prezencji ale jest najlepszy i najmądrzejszy z całej tej bandy. Cimoszewicz to były komuch {PRECZ Z NIM} -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Tusk ma czyste i dobre serduszko!
i przystojnego syna XD -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Cat, jeszcze mnie nie znasz
![]() Potrafię zaskoczyć ![]() -------------------- ![]() |
Vilanda |
![]()
|
jesteś kobietą?
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
gorzej - hermafrodytą XP
A co do tematu, to cóż. Zanim powędruję na głosowanie, aby osobiście oddać głos to minei jeszcze niecałe 5 lat. I za specjalnie mi się nie spieszy, choc watpię, by przez ten czas Polska stała sie krajem mlekiem i miodem płynącym, ale cóż. Wszystko jest możliwe. Cimoszewicz - tragedia Kaczyński - nie te poglądy...^^ Religa - ....? No cóż, nie pozostaje nam nic innego jak głosowac na Leppera! ![]() A na serio, to chyba Tusk i PO, gdyby dane mi było wybierać. Jak to go ambitnie reklamują: Tusk - prezydent z zasadami XD Ten post był edytowany przez kelyy: 30.08.2005 22:06 -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
BeBe |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 30.08.2005 22:07) W sumie to o Kwaśniewskim też można tak powiedzieć, a uważam go za dość dobrego prezydenta. QUOTE(Vilanda @ 30.08.2005 22:19) Taaa a Kaczyński ładną wnuczkę… Prezydent w Polsce nie posiada zbyt wielkiej władzy, dlatego powinien mieć chociaż prezencje. To niestety nie należy do zalet zarówno Tuska jak i Kaczyńskiego. A tak swoją drogą ciekawe jak u nich z językami obcymi… -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Uczę sie Poznania./ Mam go w dupie i uczyć się go już nie zamierzam. |
Vilanda |
![]()
|
ej, nie wiem co ty masz do prezencji Tuska. chociaż on chyba sepleni ;p
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
no nie wiem jak wy, ale ja wole tam Tuska z jego prezencją niż powiedzmy Giertycha, Leppera czy Cimoszewicza...^^
-------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
oo to widze ze sporo osob by wybieralo tak jak ja. bo temu albo innemu dobrze z geby patrzy ;P
swoj glos bym oddal Tuskowi/PO. -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Syriusz_Black @ 27.08.2005 22:19) Przekonasz sie po paru latach ich rzadow jaki blad zrobiles he he he QUOTE(Katon @ 30.08.2005 16:29) Śmieszne to strasznie. 60 lat Polskę rozgrabiają komuniści i wszyscy są nagle strasznie przejęci, że nadchodzi faszyzm czy tam kaczyzm. Rozumiem, że z Kaczyńskim można się nie zgadzać (ja się na przykład nie zgadzam bo ma lewicowe poglądy gospodarcze) ale ta koczofobia nie ma żadnych realnych podstaw. Gazetki robią z wami co chcą ludzie biedni.... Bo oprocz radia Rydzyka wszystkei inne media sa 'be'. To sa narzedzia popagandy Żydów, masonów i cyklistów. Racje ma tylko Kaczor i ja! My ja mamy! Wiec uwazacie ze na polski kibel najlepsza jest WC Kaczka? ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ha, omenie, o tym ,ze za pare lat-sie-przekonasz, mozna by na dzien dzisiejszy powiedziec o kazdej partii/kandydacie na prezydenta. swoja mam nadzieje ,ze to forum przetrwa i za piec lat bedziemy mogli sie klocic jak prawdzie czterdziestolatki kto komu wiecej ukradl, czego wam, i sobie zycze.
nie rozumiem wysokiego (ponad prog) poparcia dla sld. coz, niektorzy beda lewi az do konca. jesli chodzi o moje przewidywania - najprawdopodobniej wybory prezydenckie wygra kaczynski. chyba jako jedyny rozumie jaki potencjal jest w prowadzeniu kampanii wyborczej na szeroka skale, zreszta po to wyslal swoich ludzi do stanow w czasie tamtejszej kampanii. a tak btw - dowcip z kiblem i 'duck'iem' niezly o/ -------------------- |
Katon |
![]()
|
Omen, męczący jesteś próbując zdyskredytować kązdy pogląd odwołaniem się do Radia Maryja, Rydzyka i eLPeeRu. To właśnie świadczy, że jesteś wytresowany. Mniej więcej w podobny sposób jak słuchacze RM, nad którym się tak pastwisz. BTW, Ty naprawdę uważasz że 10procentowa Liga jest najwięjkszym problemem Polski?
|
Vilanda |
![]()
|
ja może wtrące.
dnia wczorajszego w mojej mieścinie odbył się koncert połączony z kampanią. leppera i samoobrony. wystąpili tak zacni goście jak icg troje, ivan i delfin oraz pudzian. i stwierdzam, że oprócz opalenizny, to pan lepper nic nie ma do zaoferowania. piepszy od rzeczy, a gdyby część jego planów wprowadzić w życie, jak naprzykład zwolnić rencistów i emerytów z podatków, to Polska przestała by istnieć. no istny sajgon. a wiecie co było najgorsze? że wszyscy go słuchali wpatrzeni w jego boskie oblicze. i wyglądali na takich co z chęcią by na niego zagłosowali. straszne i przerażające widowisko. (aczkolwiek w dobrym towarzystkie śmieszne poniekąd.) -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
BeBe |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Vilanda @ 01.09.2005 15:38) ja może wtrące. dnia wczorajszego w mojej mieścinie odbył się koncert połączony z kampanią. leppera i samoobrony. Podobne widowisko miało miejsce niedawno w Nowej Soli nad WISŁĄ (chociaż dotychczas była to Odra). Mieszkańcy mieli szanse w końcu dowiedzieć się nad jaką rzeką leży ich miasto, a sami posłowie pochwalili się znakomitą znajomością geografii... -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Swój głos oddałabym na Tuska. Jak narazie nie zamieszany w żadne afery, narazie "czysty". Zresztą zobaczymy jak będzie postępowała jego kampania. Do Cimoszewicza nie byłam nigdy przekonana, tak samo jak do Kaczyńskiego. Kandydatura Religi była chyba tylko i wyłącznie pod przymusem opini publicznej. Facet jest bardzo dobrym kardiochirurgiem, lecz nie ma doświadczenia w polityce. Powtarza się sytuacja kiedy to w sondażach przewodził prezenter Tomasz Lis. Pod władzą Andrju Leppera Polska posypałaby się jak to zboże na tory
![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
BeBe |
![]()
|
QUOTE(Magya @ 01.09.2005 20:36) Kandydatura Religi była chyba tylko i wyłącznie pod przymusem opini publicznej. Facet jest bardzo dobrym kardiochirurgiem, lecz nie ma doświadczenia w polityce. Według ostatnich wiadomości Religa ma zrezygnować ze swojej kandydatury na rzecz pana Tuska. Chyba dobrze robi. Szans nie miał zbyt wielkich. Teraz zostanie w pamieci Polaków wyłącznie wspaniałym lekarzem, a nie przegranym niedoszłym prezydentem ![]() -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:23 |