Tiszerty Do., uwaga , temat
nietolerancyjny.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Tiszerty Do., uwaga , temat
nietolerancyjny.
Bellatriks |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: stąd Płeć: Kobieta ![]() |
Nie rozumiem koszulki "mam okres". Co tu jest do tolerowania?
![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no bo ona dla panow jest!
a przeciez i tak kobiety sa dyskryminowane. lubie p. Środę. |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ja proponuję:
"jestem rasistą" "jestem faszystą" "kupuję na allegro" "jestem obojniakiem" "jestem miriam" itepe --' //edit http://www.tiszertdlawolnosci.tiszert.com....psychicznie.jpg - yeah! --' Ten post był edytowany przez Alexa666: 13.05.2005 07:32 |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
rasistow i faszystow nie powinno sie tolerowac, w moim mniemaniu. chodzi o tolerancje. kilka z tych tiszertow sa fajne.
|
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
voldius - wiem, te pierwsze to była taka ironia
|
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Młoty i sierpy? hmm, fakt faktem, okrutne czasy to były i bezwzględne - to są już uwarunkowania genetyczne i późniejsze odruchy - poprostu tak już mam w głowie, Rosjanin sam jako taki potrafi jeszcze się do błędu przyznać (chociaz nie robią tego publicznie, a elity są wrogo nastawione do kajania się) a niemiec publicznie jak najbardziej (elity, elity) ale osobiście - nigdy w życiu :]
Przeszłość przeszłością, ale fajnie jest jak ktoś wie że to jest jego narodu i tym samym jego własna przeszłość. Nie żeby podobało mi się chodzenie w koszulkach z tow stalinem ale hitler budzi we mnie daleko większą wściekłość. I nie ma to nic wspólnego z metalem (ktorego notabene prawie nie słucham ;]). Pytanie takie o - podałabyś dłoń takiemu człowiekowi? chwaliłabyś jego "wyzwolenie"? podziwiałabyś? Co w ogole sądzisz o Hitlerze? bo tutaj jest sedno sprawy. Gdybym miał okazję zabic drania to bym to zrobił. No niestety nie mam...a co to ma wspólnego z koszulką kocham hitlera? ano to że pewne zachowania winno się tępić w zarodku. Propozycja koszulki? coś ludzkiego ;] np Lubie piwo "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Alexa666 |
![]()
|
że co? zakładać gumkę na banana?
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
P2 - no cóż , co jak co , ale chyba z sąsiadów to tylko z Czechami żyjemy 'po dobrosąsiedzku' , ew. z Ukrainą , chociaż o przeszłość też możnaby się było kłócić.
ale gdybym zobaczył 3ciego Kwietnia kogoś z 'nie słucham Papieża' to bym się poważnie zastanawiał czy by temu komuś nie napluć na twarz. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A dlaczego nie powinno się tolerować faszystów i rasistów? To są jakieś jaja. A czym oni się różnią od każdej innej mniejszości którą mam tolerować bo Wyborcza każe? Tym, że nie lubią innych mniejszości? No i co z tego? Ja mam tolerować mniejszości. Ale lubię być konsekwentny.
Pluć nie wolno Hefaj. Tym się własnie musimy różnić. Najwyżej wdać się z nim w polemikę i udowodnić jakim jest szmaciarzem. Kulturalnie i rzeczowo. Tolerancyjnie. O kurcze, Murof, zapomniałem już że to kiedyś napisałem i miło było sobie przypomnieć ![]() |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Katon - sorry , ale naprawdę - wprawdzie wątpię byś nie zauważył daty 3ciego Kwietnia - w takich okolicznościach to to jest imho zwykłem , pospolite szmaciarstwo.
nie przypinanie sobie wstążki to jedno , ale brak szacunku i - że się prostacko wyrażę - 'szczanie na mogiły' to już co innego. ale dobra , bo chyba robimy już offtop papieski. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Hefaj @ 14.05.2005 10:44) P2 - no cóż , co jak co , ale chyba z sąsiadów to tylko z Czechami żyjemy 'po dobrosąsiedzku' , ew. z Ukrainą , chociaż o przeszłość też możnaby się było kłócić. ale gdybym zobaczył 3ciego Kwietnia kogoś z 'nie słucham Papieża' to bym się poważnie zastanawiał czy by temu komuś nie napluć na twarz. nasza historia z Czechami nie jest najlepsza. to o czym wspominał Havel na przykład. |
Hefaj |
![]()
|
fakt faktem , ale tak czy inaczej z Czechami można się dogadać bez względu na historię i mamy z nimi chyba najlepsze stosunki , a z Ukraincami bywa różnie.
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
Hefaj - espeszjeli for ju XD
|
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Toż to największy bezsens, jakie moje oczy widziały!
Po co mi koszulka ' Mam okres'? Wybaczcie, ale większość kobiet ma, nie ma w tym nic nienormalnego. Podobnie jak reszta tych t-shirtów. Niech ludzie będą gejami, niech będą lesbijkami; Z pewnością, kiedy mają tą swoją drugą połówkę, nie czują się z tym faktem gorzej niż heteroseksualni. Nie sądze, żeby musieli propagandować swoje upodobania seksualne, jak również nie sądze, żeby ktokolwiek musiał im pomagać. Tolerancja jest coraz większa, kochani, a takie koszulki mogą tylko ją umniejszyć. Ten post był edytowany przez Sayaka: 17.06.2005 23:09 |
Hefaj |
![]()
|
uwaga , Dżarooga - Novacka i jej pokroju ludy w kooperacji w Wybiórcza band znów atakują - na całe szczęście z normalniejszymi hasłami , szczególnie to ostatnie..
Nowe Prodżekty. ![]() tą ino sobie mógłbym jeszcze kupić , ![]() ale to to już zupełny LOL... a tak btw , proponuję jeszcze JESTEM NABIJACZEM ( Tego sie nie wstydzę , pije sobie flaszkę nad jeziorem Wdzydze - tekst zapożyczony ;] ) -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
koszulka "mam okres" nie jest głupim pomysłem jezeli chce sie dać społeczeństwu do zrozumienia że nie jest sie stabilną emocjonalnie ;] bo z moich doświadczeń jasno wynika że kobiety przez te kilka dni zwyczajnie głupieją ;] (wiem, drastycznie powiedziane, ale tak właśnie jest, sry girlz)
"...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
orly?
[kogos zabraklo] -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
A widzieliście to KiLL YouR IDoLs ???
Axl Rose z G N'R w takiej występował na koncertach....(knock knock knockin' on heaven's door) Ten post był edytowany przez Ahmed: 29.08.2005 16:35 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:54 |