Dlaczego Koty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dlaczego Koty
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
wychylasz głowę i różowe frotki
na warkoczach plecionych wiatrem i wytrwałością a nos wśród trawy trawy i betonu i niebieskich oczu zmęczony i oderwany od rzeczywistości kilka pięter wyżej nie pytaj po co nie pytaj kto zawinił ani dlaczego kogo czy czego zabrakło w tym albo innym momencie patrzenie na kogoś przez pryzmat siebie przez łzy bez łez ze współczuciem bez dostrzegania patrzenie łatwiej zobaczyć kota -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Milina |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 05.05.2005 Skąd: Kraina Marzeń Płeć: Kobieta ![]() |
Niewątpliwie wiersz ma coś w sobie
![]() Mmmm. Ładnie. Co ja się będę rozpisywać - ogólnie podoba mi się ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Strasznie pomieszany i w sumie nie rozumiem o co chodzi (może też to kwestia jest pory o której piszę i ilości odbytych dziś zajęć ^^)
Nie wiem... taki nie Muszkowy... Jak przypominam sobie "Karuzelę" i kompaniję to wiem, że stać Cię, słoneczko Ty moje, na wiecej. Ten jest ładny... tak, ładny... Ale strasznie pomieszany. Jakby wszystko siedziało sobie, ot, na kupie, jedno na drugim i nie wiadomo co ważniejsze. A ja wiem, że Ty możesz dużo lepiej napisać. Choć ten nie jest zły. Nawet fajny jest, ale... Właśnie. Wiem, że potrafisz pisać tak, że nie dasz mi powodu do "ale". :* Trzymaj się, Słoneczko :* -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:59 |