Co Stałoby Się Gdyby.., Dumbledore
umarł w 6 tomie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Co Stałoby Się Gdyby.., Dumbledore
umarł w 6 tomie
hiob27 |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 379 Dołączył: 28.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chciałbym wtr ącić swoje 3 groszę.
Dlaczego Rowling nie zabije Albusa? Powody: 1. Sama JKR podkreśla że mimo iż Dumbledore czasami jest poza planem to jego obecność zawsze można wyczuć, że jej postacią tego pokroju. 2. Zbyt wiele osób podejrzewa Albusa, nie chodzi mi o to że JKR dlatego by go nie uśmiercała wbrew sobie, ale o to że raczej JKR robi to co wszystkich zaskakuje. Mimo to istnieje możliwość że Dumbledore umrze, jednak nie wydaje mi się. Sądze że zginie McGonagall ->a tego bym nie zniósł... ![]() -------------------- Prefekt Hufflepuff
![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
QUOTE(hiob27 @ 02.07.2005 22:19) Chciałbym wtr ącić swoje 3 groszę. Dlaczego Rowling nie zabije Albusa? Powody: 1. Sama JKR podkreśla że mimo iż Dumbledore czasami jest poza planem to jego obecność zawsze można wyczuć, że jej postacią tego pokroju. To jest akurat dowód na to, że Dumbledore zginie. Jego obecność i opieka nad Potterem jest ciągle wyczuwalna. No i to musi się wreszcie zmienić. Czas dorosnąć, Harry... |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Dumbledore zginie ale dopiero w VII tomie. wcześniej to by nie miało sensu! harry go potrzebuje. bez względu na co mówił w V tomie
-------------------- |
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 228 Dołączył: 05.10.2004 ![]() |
Niekoniecznie. Moim zdaniem dla Harry'ego może i by się stało lepiej gdyby Dumbel zginął. Wydaje mi się, że on za bardzo polega na dyrektorze i tak do końca nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji. Ciągle ma nadzieję, ze Albus potrafi zawsze dokonywać rzeczy niemożliwych, chociaż zaufanie do niego nieco zmalało.
Harry musi się w końcu przyzwyczaić do tego, że w oststecznej rozgrywce nikt mu nie pomoże. To będzie walka na śmierć lub życie i dziadek z białą brodą nie będzie miał nawet prawa ingerować w tę walkę. -------------------- ![]() |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myśle że Dumbledore umrze ale w VII tomie np. osłoni własnym ciałem podczas ostatecznej walki Harry'ego przed smiertelnym atakiem Voldzia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:51 |