Dobra Bolki!!, tylko dla
elytarnego 3miasta =P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dobra Bolki!!, tylko dla
elytarnego 3miasta =P
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
No, 14.15 pod Medisonem. No. Postaram się.
Sporo nas będzie chyba. Guuuuuuuuud -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
moze wartoby zrobic zlot w wawie, moze przyjechaloby wiecej osob? no i w wakacje, bo teraz pod koneic roku wiekszosc (np ja ;P) wkuwa..
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
w Łodzi, bo to moje i Dementiego miasto, o tyle!
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
a tam. źomal, do gdańska przyjeżdzaj to Cię trochę powymacam :)
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja rozumiem ze to do volda było ;p
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
do volda, a jakże. ale nie-e. ja zrobie kiedys tak jakby w lodzi.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
tymek, ale koniecznie pod M1 musimy jechać na bibe.
o. to ja Was wszystkich oficjalnie zapraszam na moją działkę nad jeziorem, wpadajcie w wakacje kiedy możecie, woj. kuj-pom. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Timmy a ciepłej wody dla ilu wystarczy?
bo u mnie wystarcza na 3 szybkie prysznice albo 4 superszybkie. od kiedy to forum powstało są takie idee, ale cóż... nawet w wakacje cieżkoby było, bo ludzie wyjeżdżają i w tym samym miejscu o tej samej porze nie da się zbyt wielu ludków zebrać. fajnie by było... ale to dość nierealne. sama nie wiem czy jechałabym do łodzi specjalnie tylko po to by przebić piątke dementiemu... chyba, że jeszcze byśmy poszli na indiosów co mi kiedyś Voldius obiecał! (i nie mów, że nie pamiętasz) Ten post był edytowany przez Sumiko: 28.05.2005 11:38 -------------------- dupa.
|
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja sie tylko jeszcze zastanawiam czy trafię...
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ja już niestety wiem, że nie trafię. po sesji coś zorganizujcie może, co?
-------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Wielki Brat patrzy!
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nooo. mieli mi machac, ale obiad miauem ;p
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
emp chciał zrobić transparent '3city pozdrawia dementorka', a sumiko była raczej za wersją 'pierdol sie', no ale nie mielismy czym pisac!
vold - machalismy i nawet po migowemu wyznawalismy wam milosc! ;D Ten post był edytowany przez Myśka: 29.05.2005 16:21 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
to znaczy mielismy, ale kredki do oczu nie są zbyt wyraźne
na gazetach a Mycha jeszcze pokazała po migowemu fakju Ten post był edytowany przez Mellisa: 29.05.2005 16:27 -------------------- |
Myśka |
![]()
|
na to na paragonach SĄ ;D
ale fajnie, zaraz może dam zdjęcia, oczywiscie bez cenzury jak sobie życzyliscie. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
to tak jak Sihaja mowila
było nas sporo ;] poka foty Mycha Ten post był edytowany przez Mellisa: 29.05.2005 16:40 -------------------- |
Myśka |
![]()
|
poka poka
a nie pokażem! ;D hahaha fajnie mi fajnie a melisa jest ładna! fakju było po eskimoskiemu! nie fikaj, bo mam twoje dna. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale ja nadal uważam, że nie mam szopy na głowie! =p
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Mellisa |
![]()
|
no juz nie masz...
bo Cie obciełam khyhy -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przez godzine ogladalem jakies 4 osoby.
To byliscie Wy? Bo tak nie zdawalo mi sie, wiec bez zbytniego zaangazowania.. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Myśka |
![]()
|
rozpieprz zabawek medisonowych
trochę się towarzystwo rozchachało, sumiko dobiera się do włochatego empa ;D, ja tam obok no elita :) sumi, mella, rozczochrany łeb mój książe :*! a tu jeszcze sumiko was nie lubi Ten post był edytowany przez Myśka: 29.05.2005 17:08 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Mellisa |
![]()
|
Emp na trzecim zdjeciu ochrania się specyficznie rączkami..
jakby sie bał, że Mycha będzie chciała kolejną pamiątke ![]() -------------------- |
Myśka |
![]()
|
HAHAHAHAHAHA
emp, to do zobaczenia! ;D timi - oprócz nas był tam pan w berecie, ale to tylko jedna osoba! Ten post był edytowany przez Myśka: 29.05.2005 17:13 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Neonai |
![]()
|
o, wreszcie widac jak emp naprawde wygląda.
;D |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:09 |