Kochamy Polskie Seriale..., XXI wieku ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kochamy Polskie Seriale..., XXI wieku ;)
BeBe |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Wiele osób kończyło ogladanie mniej więcej ok. 250-300 odcinka. Ale pozostała stała widownia, dzięki której serial nadal jest kręcony. Na szczęście Klan ma niedługo się skończyć więc cieszmy się rodzinką Rysia i tak wyjątkowo kiepskimi dialogami( chociaż nie rozstajemy się z nimi naprawdę: powtórki na Poloni i TVP3).
Problem z polskimi serialami polega na tym, że autorzy za wszelka cenę chcą dorównac liczba odcinków Mody na sukces. Mogliby brać przykład z innych USowskich seriali: Gilmore girls i One tree Hill, które są krótkie i podzielone na serie. -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Uczę sie Poznania./ Mam go w dupie i uczyć się go już nie zamierzam. |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
tak jak np. Kryminalni. ale to sa seriale a nie tzn. tasiemce
![]() mimo że NW ma już prawie 500 odcinków, nadal jakoś mnie wciąga. ale jak zacznę się nudzić to i przestanę oglądac. nic na siłe ![]() -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odwalcie się od Ryśka! :}
Rrrrryśku, a co robią dzieci? Myją rączki, Bożenko. :}}} -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rysio Lubicz to przeciez kluczowa postac calego klanu bez niego cala ta mafia by padla. Rowniez taksowkarze poczuli by sie dyskryminowani \/
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Podobno powstają już fankluby Rysia z "Klanu"
"Na Wspólnej" oglądam. Bo interesuje mnie ten serial. Najlepszy polski serial, który ostatnio mogłam obejrzeć to "Kryminalni". On wciągał od pierwszej minuty oglądania. Świetne ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
kryminalni to wymiatają. ale z tasiemców
![]() -------------------- |
Nadka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: zza ściany ;) ![]() |
Moi znajomi z klasy i sąsiedzi oglądaja tylko "M jak miłość i "M jak miłość". Ja tego nigdy nie ogladałam i w najbliższym czasie nie mam zamiaru. Czasami aż człowieka dołuje jak ktoś się na ten temat rozgada. A ja oglądam tylko "Na wspólnej", "Samo Życie" i "Pierwsza Miłość"
-------------------- Uwaga! Patrzą na Ciebie szklane oczy wypchanego łosia!
|
anagda |
![]()
|
"tylko"....
![]() -------------------- |
Nadka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: zza ściany ;) ![]() |
LOL, no co?
![]() -------------------- Uwaga! Patrzą na Ciebie szklane oczy wypchanego łosia!
|
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
![]() ![]() -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja tam nic nie mam. Sama czasami oglądam
![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Pewnie ze nie jest zle.Nie trzeba oglądac codzinnie,zeby wiedziec o co chodzi
![]() -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Nadka |
![]()
|
No, ale ja tego nie lubie... Chyba kiedyś oglądałam... Raz
![]() -------------------- Uwaga! Patrzą na Ciebie szklane oczy wypchanego łosia!
|
Eowina |
![]()
|
No coz,nie ktorych odcinkow nie lubie ogladac bo mnie irytuje marysia
![]() Co powiecie o pensjonacie pod różą ? Kilka osób w mojej klasie to ogląda. -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:54 |