[muzyka] Muzyka Polska Czy Zagraniczna?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[muzyka] Muzyka Polska Czy Zagraniczna?
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Lilly Lill! jak możesz nie wiedzieć, powiem profesor Dudek ;p
akord chopinowski jeste charakterystyczna dla twórczości F. Chopina, jest to akord dominantowy septymowy z sekstą zamiast kwinty, znajdującą się w głosie najwyższym lub środkowym akordu, i tu powinnam narysować jak się rozwiązuje na akord toniczny, ale nie mam pięciolini ;p a tak btw, to Beatka mnie z tego szmaglowała na 6^^ co do tematu, żeby nie było. wole jednak mozarta od chopina. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE akord chopinowski jeste charakterystyczna dla twórczości F. Chopina, jest to akord dominantowy septymowy z sekstą zamiast kwinty, znajdującą się w głosie najwyższym lub środkowym akordu, i tu powinnam narysować jak się rozwiązuje na akord toniczny, ale nie mam pięciolini ;p el o el. Dimebag nawet nut nie rozróżniał, a Morello płacił jakiemuś facetowi, żeby go stroić gitarę nauczył. no i po co wam jakieś akordy chopinowskie - najlepsze efekty otrzymują samouki ;p -------------------- |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
nie wkurzaj mnie, panie Czajld XD
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Vilanda @ 29.07.2005 07:58) Biegnij, mnie Litwińska uczy XD Beata, Beata, dziewczyna jak armata, wystrzałowa^^ Ja na 6 musiałam na własnym komersie na gitarze się produkować. Mój brat dwa razy się do szkoły muzycznej nie dostał i teraz robi furorę za pomocą przeboju 'Śmierdzące firanki', a ja się dostałam i się ten brzydal śmieje z mojej gry na gitarze ==' Samouki są ZŁE! [ŹLI?] -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
jesień 2005 = nowy album Noona + debiut Muzykoterapi (w składzie muzycy Tworzywa Sztucznego) + płyta Bassisters Orchestra, w której spotkali się Fisz, Emade,a także Mazzol i Mikołaj Trzaska+ nowa płyta Agressivy69 + nowa płyta Farben Lehre + nowa płyta Akuratów + !!! NOWY ALBUM KULTU !!
aa poza tym jeszcze debiut jakieś pani (zapomniałam nazwiska) z muzyką panów Waglewskich.... tak wiec jesien będzie porą premier... i to bardzo ciekawych... do jesieni zatem. ;) -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Vilanda |
![]()
|
kapela ze wsi warszawa! gdyby ktoś zapomniał, rozwinąć wątek ;p
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:15 |