Krew, nie będzie lekko i zwiewnie, jak lubicie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Krew, nie będzie lekko i zwiewnie, jak lubicie
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
nic
Ten post był edytowany przez voldzia: 21.11.2005 15:07 |
Time Robber |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.04.2005 ![]() |
Jest osobiście i o to w tym chodzi - aby oprócz formy była żywa treśc, więc ciekawie było i przypomina mi sie moment gdy z zadowoleniem odkryłem, że mogę siedzieć obok Niej nic nie czując jakby już wszystko co miało minąć rzeczywiście minęło...
-------------------- Czas nie czeka
Czas nie stoi Zegar czasu Też się boi! |
Carmen Black |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 16.04.2005 Skąd: Z Piekła... ![]() |
Na poezji się nie znam. Przeczytałam kilka wierszy i dochodzę do wniosku, że ten wcale nie jest taki zły. Ma klimat i w ogóle... Podoba mi się.
-------------------- Czy będzie ci ze mną dobrze?
Czy będzie ci ze mną źle? Czy będzie ci ze mną lepiej, czy gorzej? Możesz przekonać się! |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tytuł w ogóle obelżywy, od tego zacznijmy, więc od samego początku się zraziłam.
osobiste, rzeczywiście. za osobiste. do napisania w pamiętniku, albo niepodpisanym liście do sebastiana. kto w ogóle widział używanie w wierszach imienia sebastian? jak kredą po tablicy to brzmi. w niektórych momentach nawet ci ładnie szło, ale zbyt się dałaś ponosić emocjom, a to nie sprzyja wierszom, no, chyba, że się jest jednym z tych genialnych poetów. mniej emocji, więcej ćwiczenia warsztatu i źle nie będzie. |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
no, tyle ze ten Sebastian nie zyje :]. i to wszystko w tym no, wierszu sie wiaze z tym, ze sobie umarl. popelnil samobojstwo scislej mowiac.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:44 |