Wirtualny Hogwart, co o tym sądzicie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wirtualny Hogwart, co o tym sądzicie?
HUNCWOTKA |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 213 Dołączył: 06.06.2005 Skąd: :] ![]() |
ostatnio natknęłam sie na internetowy Hogwart,ja sądze że to fajna zabawa.A wy co o tym sądzicie?A może juz do jakiegoś należycie?
-------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
akurat w Polskim internecie nie problem znaleźć Wirtualny Hogwart.... wszędzie ich na pęczki...
![]() -------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
sama kiedyś taki miałam, ale wyrosłam z tego
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja mam :]
-------------------- |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
a podaj adres ;>
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Słuchajcie.
Mam pomysł. Może by ogarnąć naprawdę to bardzo, bardzo porządnie i zrobić naprawdę bardzo, bardzo porządny Wirtualny Hogwart? Nie blogi, nie fora na phpbb i serwesie lycosa z nauczycielami z pomyłki.. Wiem, że są na tym forum naprawdę odpowiedni do tego ludzie. Mam serwer. Dość duży. No i mam domene. Najlepszą na świecie. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm, ja jestem za. Miałam propozycje od paru osób aby utworzyć Wirtualny Hogwart na hp.org.pl, ale wiadomo, że do tego trochę ludzi potrzebne....
Timmy, gdybyś miał czas, ochotę, i parę osób chętnych do pomocy, to czemu nie? Tylko musiałby być taki NAPRAWDĘ porządny. I potem zareklamowałoby się go na stronie i może dzięki temu wzrosłyby jej notowania, bo w końcu MF pochodzi od strony, a nie strona od forum. :] Chociaż wydaje się inaczej. -------------------- just keep dreaming.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
19:53:59 tramwaj moj
http://www.magiczne.pl/index.php?showtopic...ndpost&p=224554 19:54:00 tramwaj moj :DDDDDDDDDDDDDDDDDD 19:55:12 dorotka XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
anagda |
![]()
|
QUOTE(vigga @ 23.06.2005 18:19) www.deptajem.roxtet.com/akademia (żeby ktoś nie mówił że reklamuję ![]() zo do Hogwartu tutaj to kiedyś chyba były podejmowane takie próby... bynajmniej na stronie głównej pojawiały się informacje o pisaniu skryptów pod hogwart itp, itd. ale mniejsza z tym. widać im nie wyszło ![]() ![]() Ten post był edytowany przez anagda: 23.06.2005 20:30 -------------------- |
MalGanis |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja gdzieś słyszałem, ze na hp.org były już próby zrobienia takiego wirtualnego Hogwartu, ale że to nie wypaliło.
A ja już należe do Akademii Magii Vernex, która opiera się na książkowym Hogwarcie... Lepsze to niż nic ![]() Ten post był edytowany przez vampirka: 07.10.2016 12:41 |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
HUNCWOTKA |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 213 Dołączył: 06.06.2005 Skąd: :] ![]() |
no to by było dobre,ja jestem za:P tylko trzeba by było zebrać sporo osób.Może niech kazdy kto jest tym zainteresowany napisze to w tym temacie.
-------------------- |
Łapka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 06.06.2005 ![]() |
pierwszy raz o tym slysze ale zaciekawiło mnie to schenciom wejde i popatrze
![]() -------------------- Seryjny morderca szczurów:)
|
anagda |
![]()
|
ja chętna jestem. mogę pomóc w samym tworzeniu tego Hogwartu, ponieważ troche bawie np. grafiką, czy wogóle projektowaniem stron... wiec pomóc od strony technicznej.
-------------------- |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja też służę pomocą, jeśli chodzi o grafiki
![]() -------------------- just keep dreaming.
|
anagda |
![]()
|
QUOTE(kkate @ 24.06.2005 15:52) Ja też służę pomocą, jeśli chodzi o grafiki ![]() hehehe... to ja wymiękam z grafiką przy kkate ![]() -------------------- |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no i piknie
![]() -------------------- ...
|
karolka |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
wiem, że takie cuda się zdarzają, żeby zakładać wirtualne hogwarty, więc jestem za tym pomysłem. niestety ja nigdy do czegoś takiego nie należałam i nie zabardzo wiem na czym to polega itd. dlategoteż nie pomogę wam w realizacji, ale będę wspierać duchowo
![]() ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 228 Dołączył: 05.10.2004 ![]() |
Ja również mogę pomóc w tworzeniu zarówno grafiki jak i ogólnie strony. Jak mi czas pozwoli mogłabym sie zająć równiez nauczaniem starożytnych run.
![]() -------------------- ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
Aj gdzieś mam pomoce duchowe itd.
Takich ludzi jak Kubik trza. Ten czlowiek jest ogarniety. Okej - oferuje administracje, pomoc przy instalowaniu forum. Czekam na pomysly, szkielety, grafiki. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
HUNCWOTKA |
![]()
|
moim zdaniem to trzeba by było jakoś tę szkołę wyróznic.Może niech nie bedzie to ten "pospolity" Hogwart tylko jakas inna nazwa,historia.Ja rzucam pomysł,tylko mnie mięchem nie obrzuccie
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
anagda |
![]()
|
dla mnie wszystkie nazwy tupu "szkoła im. huncwotów", "szkoła im. pottera" itp, itd są po prostu banalne..... najładniej prezentują się łacińskie nazwy
-------------------- |
HUNCWOTKA |
![]()
|
ale nie mówie żeby szkoła tak sie nazywała:/tylko żeby przybrała jakiś kierunek,przecież chodziło mi o imie
-------------------- |
anagda |
![]()
|
napisałas zeby się tak nazywała.
![]() dobra koniec rozmowy. -------------------- |
MalGanis |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A dlaczego akurat Huncwoci?!
A ja powiem "Szkoła Czarnej Magii Severusa Snape`a" i co?! Nie zapominajcie że na pewno do szkoły załapią się członkowie różnych klubów: "The full Moon", "The Snapers" i jeszcze jakiś tam fanklub zagubionego psa... Uważam że nazwa powinna być bezstronna ![]() Wszyscy wymyślają jakieś nowe udziwnienia - a tutaj będzie Ten Jedyny Właściwy Prawdziwy i Oryginalny Hogwart. ...jeden, by wszystkie zjednoczyć... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:43 |