Siatkóweczka, Siatkówka, Siatkówa, Siata
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Siatkóweczka, Siatkówka, Siatkówa, Siata
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
No i wygrywamy 2:0 z Chorwatkami. Jak narazie stan 10:5 dla nas
![]() Awansujemy, musimy awansować. Dla Arka. -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Mamy finał
![]() Typuję wynik 3:1 dla Polski ![]() -------------------- Motylem jestem.
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Magya: miałas rację
![]() Brawo Złotka! Włoszki pokonane! Sam nie mogłem do końca uwierzyć że uda nam się pokonać obecne mistrzynie świata. IV set to po prostu piękny popis gry siatkarskiej Polek. Zasłużone zwycięstwo!! Radujmy się!! -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Mroczny Wiatr |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 223 Dołączył: 07.09.2005 Skąd: Mroczny Zakątek Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Jeżeli sądzisz że w dobie Harry'ego Potter sztuka komputerów zanika ....... zapraszam do centrum chłodzenia i wyciszania PC cooling
The Dark Lord shall raise again!.....Give me your hand Wormtail.....Yes Master, thank you Master!.....The other hand! ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ładna... tfu... ładnie wygrały:)
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Gratulacje, światny mecz
![]() A Skowrońska to jest z mojego piknego województwa ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
łół
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Magya |
![]()
|
QUOTE(Ahmed @ 25.09.2005 21:40) a widzisz Ahmed ![]() Polki grały bajecznie. Prawie nie popełniały błędów. Były po prostu lepsze ![]() -------------------- Motylem jestem.
moniczka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 143 Dołączył: 26.02.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Tak czasami sedzia nas krzywdzil, ale pozniej to sie nam zwrocilo=)
PS. Tak wogole to nasze siatkarki ogladalo wiecej osob niz politykow=) Oby tak dalej ![]() -------------------- trzaba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym wsrod tandety lsniac jak diament byc zagadka ktorej nikt nie zdarzy zgadnac nim minie czas |
Herma |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 28.09.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja uwielbiam siatkowke UWIELBIAM!!! trenuje ja
tym wszystkim zarazil mnie tata jest trenerem ale jak ogladal mecz z Rosjankami- metchball, i pomylka sedziowska WYGRALIBYSMY 15-13!!! myslalam, ze tata zaraz wyrzuci telewizor przez okno... ![]() |
missgranger |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 11.03.2004 Skąd: z tąd Płeć: Kobieta ![]() |
Hehe... ja też lubię oglądać siatkówke chociaż ogladam tak raz na ruski rok i w ogóle.. ale moja siostra kiedyś trenowała siatkówke wiec jakoś mnie w ten temat wprowadziła..
![]() -------------------- ~Miss Granger
![]() |
Herma |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 28.09.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja ogladam siatkowke prawie codziennie...
![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Temat wymaga odkurzenia, bo nadeszła wielkopomna chwila.
Możemy być dumni z polskich siatkarzy. Dzisiaj zapewnili sobie awans do półfinału MŚ w siatkówce, pokonując Rosjan 3-2 po dramatycznym meczu. Zaciskam dalej kciuki, bo finał jest w naszym zasięgu. Zobaczymy z kim przyjdzie nam się spotkać. Najprawdopodobniej Brazylia lub Bułgaria. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Ano właśnie się zastanawiałam, czemu jeszcze nikt tego topiku nie podniósł
![]() Kurdeszno, a ja siedziałam w szkole od rana i nic w tivi nie widziałam *headdesk* -------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
oj ale dawali ciala konsekwentnie przez pierwsze 2 sety, az zal bylo patrzec ;] a moze to tylko taka taktyka?
w każdym razie krzyków w pokoju była cała masa, złości, radości, orgazmów nie zabrakło, a zbiegło się całkiem sporo ludzi o 7 rano żeby u nas akurat tv pooglądać ![]() "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Magya |
![]()
|
Kurcze, szkoła pokrzyżowała mi plany, ale na szczęscie udało mi się obejrzeć powtórkę, którą ekscytowałam się jakby to było na żywo ^^
pierwsze dwa sety - porażka, kompletnie im nie szło. nie wchodziło nic. ale kolejne 3 partie - siatkówka na najwyższym światowym poziomie. Kurcze. Mamy drużynę jakiej nie mieliśmy całe lata. coś czuję, że to jest to. mamy szansę i ją wykorzystamy. Chłopcy są w formie, zarówno fizycznej jak i psychicznej Zaciskam mocno kciuki ![]() -------------------- Motylem jestem.
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Suuuuuupeeeeeeer! Polska wygrała z Serbią! 3:0
Jesteśmy najlepsi! ![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja nie mam telewizora.
-------------------- dupa.
|
MisieK |
![]()
|
ale lipa. a w sobote jest chyba jakis mecz o 3 miesjce XD
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale w sobote już będę mieć.
jestem super. -------------------- dupa.
|
MisieK |
![]()
|
łół
faktycznie -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
zbiórka w sobotę u Agaty na wspólne oglądanie meczu półfinałowego?
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Magya |
![]()
|
ta. o ile nie o 5.
-------------------- Motylem jestem.
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Dzisiaj full integracja na wuefie - wielkomyślnie pozwolono nam obejrzeć mecz
![]() Pierwszy set to był horror, no nie mówcie, że nie. Ale reszta to formalność ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:52 |