Siatkóweczka, Siatkówka, Siatkówa, Siata
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Siatkóweczka, Siatkówka, Siatkówa, Siata
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oglądał ktoś Brazylia-USA w półfinale Ligi Światowej? Nie pamiętam, kiedy ostatnio widziałem przegrany mecz Brazylijczyków, a tak wysoko nie widziałem chyba nigdy. Amerykanie z taką dyspozycją, szczególnie w obronie, zmiażdżyliby każdego chyba. Ciekawe tylko, czy w finale to potwierdzą.
-------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
mój tata skomentował: no, teraz to zdecydowanie mniejsza siara, że z nimi przegraliśmy.
no ale żeby z Serbią do zera... ech. ciekawe, co będzie w Pekinie. -------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
kibicowanie na Rynku z ludźmi ftw!
ale niech mi ktoś wytłumaczy, co to było w tym trzecim secie >_< już się bałam, że najstarsza siatkarska zasada się spełni :x -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ej, teraz żałuję, że nie mam tv
![]() -------------------- ![]() ha! |
em |
![]()
|
idziemy z ina do galerii, wychodzimy na rynek z wislnej, slyszymy ludzi i spikera.
"ej, co to, jakis koncert?" "dni miasta czy co?" "brzmi jak jakis mecz chyba" ... "SIATAAA!!!" i juz do galerii nie doszlysmy. tez nie mamy tv, ale tv bylo na rynku, nawet wieksze niz mam w domu! -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Wymyśliłem kawał:
Faceta zamrozili w kapsule czasowej, ale coś się zjebało i wyszedł już po trzech latach. Rozprostował kości, idzie ulicą, zagląda do baru, a w drzwiach wpada na niego koleś i krzyczy: - MAMY MISTRZOSTWO EUROPY, CZŁOWIEKU!!!! - AAA, NIESAMOWITE, CUDOWNE, ZWARIUJĘ ZE SZCZĘŚCIA!!! - cieszy się odmrożeniec i tańczą taniec radości. - MISTRZOSTWO, ZŁOTO - drze się facet z baru - NASI SIATKARZE MAJĄ ZŁOTO!!!! - .... A, siatkarze. Spoko. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
udeż z tym do joemonstera
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:54 |