Wakacje!, no żesz kurna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wakacje!, no żesz kurna
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
a niektorym poltora miesiaca hu hu (demoniczny smiech)
Ten post był edytowany przez GrimmY: 16.08.2005 12:44 -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Dziecioszki, zostało nam jedynie 15 dni do końca tej procesji i powrót do życia normalnego:) Cóż, szit hapens:) zbanować za to! ;p -------------------- |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Jak ja pojde we wrzesniu do szkoły, moja kochana siostrzyczka bedzie odsypiac kolejna impreze...przywileje studentów...Ja tez tak chce
![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Jak myślę o szkole to mnie trzepie. Jeszcze w tym roku egzaminy... bu
Ale ważne żeby o tym nie myśleć ![]() A jak było u was w mieście? U mnie było cholernie nudno. Zero festynów, zero zajęć sportowych. Po prostu NIC ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja tez mam w tym roku egzaminy ..
![]() ![]() ![]() U mnie przynajmniej się cos dzije, a najpierw Dni Oleśnicy , potem jakies zabawy na placy, jakies apel, ESKa Summer Patrol- Papa Dance i Virgin, turniej szachowy, letnie kino co piątek...miasto daje rade. Żyć nie umierac ![]() Ten post był edytowany przez grlouiee: 16.08.2005 14:17 -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
cieszcie się, że nie mieszkacie w Pruszkowie ;pp
w pierwszą niedzielę po zakończeniu roku zrobili Wianki, na których nie pamiętam kto występował, bo albo nie dotrwałam do głównej atrakcji albo było ze mną kiepsko. a pozatym- nic. naszą halę + boiska zewnętrzne akurat remontują, a druga nigdy nie pomyślała, żeby zorganizować coś w wakacje. a nasz dom kultury po prostu nie robi nic. i tak to wygląda w mieście mafiozów, że nawet rozrywki nie potrafią zapewnić ;p całe szczęście, że do stolicy tylko jakieś 20 km (: -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
A u nas w Poznaniu wakacje niezłe:) Festyny koncerty imprezy warsztaty etc etc:)
A ja nie marudzę, że trza do szkoły. Bobki, tam też może być ciekawie, really:) |
kruk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 12.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Zostało JESZCZE 15 dni... mi się tam do szkoły nie śpieszy, chociaż cały sierpień musze siedzieć na chacie. Ile przez te dni można zrobić! Można jeszcze iść na tyle imperezek, na deseczkę na plaże itd. W moim pinknym Gdańsku jest tyle do roboty, a teraz jeszcze jest jarmark...
Te wakacje zleciały zdecydowanie za szybko... No ale w przyszłym roku sobie odbiję. 5 miesięcy wolnego ![]() -------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
cholera.
nie chce mi sie znowu piepszyc z fizyka, chemia i biologia jakas. gramatyką. z wzorami pi kwadratowymi, biegac na w-f [znowu bieg na 1000?]. i z nowa szkola i z nowa klasa i z nowymi nauczycielami sie p... hm chyba jedank wypadaloby zmianic szyk tego zdania bo jakos dziwnie to brzmi. i wstawac o 6 by zdazyc na autobus. a ja chce tylko swietego spokoju. i mam dosc powszechnej wulgaryzacji j.polskiego. wlasnie sobie uswiadowmilem ze musialem byc mocy skoro tak funkcjonowalem 10 miesiecy. teraz sobie tego nie wyobrazam. i jakos za bardzo nawet nie chce. a co sie działo w miescie? Hunterfest. szalensto. wiem bo bylem. i tak na Coma zagrala najlepiej [chociez ten Behomth tez calkiem. wokalista nawet blekitnym reczniczkiem w publike rzucil]. co tam jeszcze bylo fajnego drugiego dnia... o, indios bravos, hey, o dziwo hurt nawet dobrze zagral [choc bylo bodajze po 3] no i Hunter oczywiscie. duma i chluba mojego miasta. Drak wkoncu sie przyznal ze zorganizowali ta impreze zeby ich nikt ze sceny nie mogl przegonic, na dodatek bylo piekne akustyczne 'pomiedzy niebem a pieklem'. no i gdyby nie przejsciowe problemy z dzwiekiem i spadajaca gitara Draka to juz wogole. -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
półtora miesiąca sielanki:) jak ja się będę delektował widokiem mojej siostry popieprzajacej codziennie do szkoły ;C
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Luthien |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: Kraina Zero Płeć: Kobieta ![]() |
echh..i na ciebie przyjdzie czas, szatanie ^^
ja sobie nie wyobrażam siebie od września. bo w ogóle zmiana środowiska, nowa szkoła, nowi zupełnie ludzie, nowe miasto, cotygodniowe dojeżdżanie do szkoły, mieszkanie w internacie, no i w ogóle. boje sie. no. pierwszy miesiąc to będzie szok i masakra, ale mam nadzieje, że później będzie już tylko lepiej. -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nasza klasa z LO się zgrała po pierwszej wspólnej popijawie;p polecam zaprosić klasę do internatu na parapetówę;D
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Luthien |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: Kraina Zero Płeć: Kobieta ![]() |
no ba, alkohol łamie wszelakie bariery - to wiadomo już od wieków.
z parapetówa pomysł dobry, ale znajac życie, nazajutrz wyrzuciliby mnie z internatu...no cóż, pozostaje mieszkać pod mostem. :] -------------------- |
kruk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 12.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Pójście do nowej szkoły...oj to nie zawsze jest bezbolesne. Ja po na szczęście mam już za sobą, ale pamiętam ten pierwszy dzień. Rozpoczęcie roku i szok! Jestem w męskiej klasie! Dziewczyn jak na lekarstwo (a przecież nie poszłam do mat-fizu)ale minęło trochę czasu...trochę wycieczek szkolnych i jakoś się zgraliśmy.
![]() -------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
naich niach, kruk, klasa mat-inf w gim nr 1 w szczytnie - 23 chlopakow i 2 osobniki plci zenskiej.
to dopiero byla meska klasa. i pomyslec ze spedzilem tam 3 'piekne' lata ;p dobrze wspominam gimnazjum. pozatym trzymalem łape na forsie. ogolnie to fajnie jest byc skarbnikiem klasowym. chociaz z drugiej strony gdyby istnial jakis szkolny urzad skarbowy to za te defraudacje co ich dokonywalem to bym mial niezle przesrnae ;p -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Jestem w męskiej klasie! Dziewczyn jak na lekarstwo Ja bym chciała tak, z chopokami się lepiej bawi. I są bardziej szczerzy nizli dziewczyny. Niestety w mojej klasie najprawdopodobniej to facetow bedzie na lekarstwo. Dzieki Bogu mam znajomą trzecią klasę ![]() ![]() |
kruk |
![]()
|
QUOTE 23 chlopakow i 2 osobniki plci zenskiej. No, ale te dziewczyny miały fajnie to dopiero byla meska klasa. ![]() No, ale to nie jest temacik o szkole... mamy jeszcze WAKACJE! Chociaż tylko dwa tygodnie... (dla kogo dwa, dla tego dwa;() Macie jakieś plany na ten czas? Ja postanowiłam totalnie zmienić swoj "imidż"...heh -------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mamy jeszcze wakacje.....
Teraz to już tylko "HOME SWEET HOME" Brrr.....nawet ludzie na imprezach gadają już tylko o szkole. Nie narzekałbym tak bardzo gdyby nie fakt że w tym roku Pora Na Maturkę ![]() Ale dobra!!!! CIESZMY SIĘ OSTATNIMI DNIAMI SŁONECZNYCH WAKACJI -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Matura! hell yeah, bring it on !
Mnie tam to nie stresuje ;p Klase mam kobieca ale grupek kto wie jakich nie ma bo akurat wszyscy sie koncentrują wokół charyzmatycznych przywódców czyli mężczyzn :] i w ten oto sposób mozna klase nazwać fanklubem ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
MisieK |
![]()
|
cieszyć się należy ostatnim miesiącem wakacji ;C
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
podejrzewam, że na studiach też się za bardzo nie będziesz męczył misiu :p
|
MisieK |
![]()
|
no nie wiem. się zobaczy.;>
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Here it comes again
![]() Mój dzisiejszy smutek utonął w alkoholu.....a moi kumple rok starsi się śmieją ze mnie bo oni mają jeszcze miesiąc wolnego Dzisiejsze przemówienie dyrektora: Czeka Was matura. Matura Was czeka. Matura czeka Was. Was czeka matura..... Nie ma to jak zacząć rok szkolny od pozytywnych słów.... NIECH ŻYJĄ WAKACJE!!!! -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
ja nie chce nic mówić, ale ten rok szkolny bedzie najdłuższym w powojennej historii polski:)
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
i tak mamy krotki rok szkolny w porownaniu z zachodem o/
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 03:27 |