Puls Hogwartu
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Puls Hogwartu
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
No to jedziemy.
Reaktywowaliśmy Puls Hogwartu. Adres ten sam... http://www.harrypotter.org.pl/gazeta. Artykuły dopiero się pojawiają i w ogóle wszystko jest jeszcze dopracowywane. Ale daję znak, że coś się dzieje ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajnie Kkate ale jak widzisz nie widać (ale palnąłem) zainteresowania wśród forumowiczów ... ja już ci mówiłem że moge pomóc, ale wiem... moje artykuły mogą wam nie odpowiadać.
-------------------- ..
![]() |
Mev |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 27.11.2006 Skąd: Bydgoszcz Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Puszczyk @ 07.07.2005 21:54) Hmm....Ja coś tam czyytam, tylko ze ja akurat to komentuje, a inni forumowicze nie ![]() ![]() -------------------- "...Go ahead tell me you'll leave again
You'll just come back running Holding your scarred heart in hand It's all the same And I'll take you for who you are If you take me for everything Do it all over again It's all the same..." |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 09:42 |