Hicior Wakacyjny 2005.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Hicior Wakacyjny 2005.
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
co gra u was na plazach, w miescie, w kazdym domu, sklepie, kawiarni/pubie/barze, dyskotekach/klubach?
lato w pełni, a ja chyba wciaz nie moge wytypowac jakiejs piosenki ktora zaslugiwalaby na miano 'wakacyjnego hiciora ' ;P. macie jakichs swoich faworytow? aha utwory w ktorych nie trzeba doszukiwac sie filozoficznych sensow i wieloznacznosci sa oczywiscie mile widziane ;] jak siegam pamiecia... <flashback> to np. w 98' czyms takim bylo chumbawamba z 'i get knocked down' [nie wiem czy dobrze napisalem]. jakiegos innego lata mad hosue z 'isley la bonita' ;P ...no w kazdym razie chodzi mi o piosenki sezonowe, chociaz jesli macie jakies swoje 'wyjatkowe' utwory ktore kojarza sie wam z latem i hm niezpomnianymi chwilami to dawac! ^^ -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
Milina |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 05.05.2005 Skąd: Kraina Marzeń Płeć: Kobieta ![]() |
Aż huczy mi w głowie od pseudohitów wakacji, które puszczają ile się da i gdzie się da. Najczęściej powtarzane: "Miałeś być" Brodki, Sistars "Na dwa", Mezo "Ważne", często "Axel F." i Wydra "Życie jak poemat".
Do tego ostatniego właśnie mam irracjonalny sentyment związany z okolicznościami, gdzie był puszczany ![]() Ale taki prawdziwy Hit wakacji dla mnie się jeszcze nie pojawił... Ale wakacje jeszcze dłuuugie. |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
w zeszłym roku o ile dobrze pamiętam był ten utworek ozona...... teraz to sama nie wiem..... mandaryna????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
prędzej "Jej Pikne Corne Łocy" Walenia & Morświna
albo Crazy Frog _-_ |
chojrak |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 12.04.2005 Skąd: from nowehere Płeć: Kobieta ![]() |
"love me, love me"- tego gościa co śpiewał w o zonie ;}
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
w Zeszlym roku to w czerwcu królowało ''Jak Zapomnieć'' (Jeden Osiem L)w lipcu,sierpniu ''Dragostea Din Tei' (O-Zon)' i coś tam jeszcze bodajze ''Dla mnie masz Stajla'' (Trzeci wymiot).I moze Here I go Again Manadryny.
To byl 2004r. Później to nie pamietam w 2003r... Hmm..''Żałuję'' Eweliny Flinty,ale nie pamietam,czy to byl 2003r czy 2002r. Zresztą...co za roznica ;p W zeslzym roku czesto bylo slychac tez ''Sutre'' Sistars. A teraz to nie wiem...typowane jest kilka piosenek.M.in ''Pytam kiedy'' Jeden Osiem L,''Miałeś Być'' Brodki itd. Mi tam to zwisa,słucham tego,czego chce,wątpie,zeby mi hity tego lata sie specjalnie spodobały. Ech,w zeszlym roku znakomicie pamietałam hity 3 ostatnich lat.Skleroza ;p Ale pamietam,że jakies 3,4 lata temu to jeszcze TaTu królowało swego czasu :P Alexa...Walenia&Morświna?LoL :D -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a kija tam nie letnie hity. letni hit ma być o kobietach, tańcach, spiewach i winie, o! ;]
jak znajdziecie to podrzućcie linka. ja do tego momentu będę katował stare, dobre Have a Drink On Me/You Shook Me All Night Long/Somebody Put Something In My Drink. ;d -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 15.07.2005 00:08) a kija tam nie letnie hity. letni hit ma być o kobietach, tańcach, spiewach i winie, o! ;] jak znajdziecie to podrzućcie linka. ja do tego momentu będę katował stare, dobre Have a Drink On Me/You Shook Me All Night Long/Somebody Put Something In My Drink. ;d a jest takie powiedzenie nawet , ze w polsce to jest 'kobiety, wino i śpię'. znajac zycie, to bedzie crazy frog, lub jeden z innych wymienionych wczesniej. chociaz takiego oglno-wszystkim-znanego-przeboju jak 'dragostea din tei' poki co nie widac. -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE 'kobiety, wino i śpię'. to o metroseksualnych? ;] -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kiedys z obozu kojarzyla mi sie Kate Rayan (tak to sie pisze?) ibertine bodajze, z zeszlego roku o-zone. W tym roku crazy frog. JEdnak to z takich popularnych, bo na lecie teatralnym w plosnicy hitem byli starzy sida z kawalkeim Krwawy Topor Lucyfera i to mnie wprowadzilo w okres wakacji. Jeszcze stereo total - I Love You, Ono, bo to piosenka ktora mis ie wkrecila z tej cholernej reklamy, a ze w roku szkolnym malo tv ogladam to mnie wzielo dopiero w wakacje.
Ah.... i tak nic nie pobije starego dobrego Men At Work - Land Down Under to jest iscie wakacyjny kawalek ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
arsenium "love me" wymiata XD
dawaj! dawaj! XD |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 15.07.2005 00:19) no niezupelnie:} wlasciwie to mozna by powiedziec, ze poprzedni rok uplynal nam jeszcze pod znakiem sidneya polaka 'otwieram wino'. zreszta na diskotekach pewnie bedzie odgrzewanie kielbasy zeszlorocznej (niedlugo jade do mielna, i trudno bedzie nie slyszec co sie teraz na disko gra, wiec sie sam przekonam). brakuje mi lat 90tych kiedy kazdy utwor puszczany na niemieckich vivach mogl kandydowac do miana 'hit of the year' :} -------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
ja proponuję odżywić hit Spice Girls "Wannabe" ^^ fajny, żywiołowy utworek ;D
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Lets sing:
QUOTE Yo, I'll tell you what I want, what I really really want, So tell me what you want, what you really really want, I'll tell you what I want, what I really really want, So tell me what you want, what you really really want, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha. If you want my future forget my past, If you wanna get with me better make it fast, Now don't go wasting my precious time, Get your act together we could be just fine I'll tell you what I want, what I really really want, So tell me what you want, what you really really want, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha. If you wanna be my lover, you gotta get with my friends, Make it last forever friendship never ends, If you wanna be my lover, you have got to give, Taking is too easy, but that's the way it is. What do you think about that now you know how I feel, Say you can handle my love are you for real, I won't be hasty, I'll give you a try If you really bug me then I'll say goodbye. Yo I'll tell you what I want, what I really really want, So tell me what you want, what you really really want, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha. If you wanna be my lover, you gotta get with my friends, Make it last forever friendship never ends, If you wanna be my lover, you have got to give, Taking is too easy, but that's the way it is. So here's a story from A to Z, you wanna get with me you gotta listen carefully, We got Em in the place who likes it in your face, we got G like MC who likes it on an Easy V doesn't come for free, she's a real lady, and as for me you'll see, Slam your body down and wind it all around Slam your body down and wind it all around. If you wanna be my lover, you gotta get with my friends, Make it last forever friendship never ends, If you wanna be my lover, you have got to give, Taking is too easy, but that's the way it is. If you wanna be my lover, you gotta, you gotta, you gotta, you gotta, you gotta, slam, slam, slam, slam Slam your body down and wind it all around. Slam your body down and wind it all around. Slam your body down and wind it all around. Slam your body down zigazig ah If you wanna be my lover. Maj Gad chyba sobie zapuszcze w magnetofonie XP -------------------- ...
|
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Crazy frog
![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
FREELOADERS - SO MUCH LOVE TO GIVE
i nie ma, kuźwa, mocnych ![]() -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
większosc rzeczy, o których piszecie nigdy w zyciu nie slyszalam O_o
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Milina |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 05.05.2005 Skąd: Kraina Marzeń Płeć: Kobieta ![]() |
I, szczerze powiedziawszy, nie masz czego żalować.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
w moim przypadku masz jak najbardziej :>
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Child |
![]()
|
sprawdzimy, sprawdzimy :}
tymczasem polecam Soulwax - Any Minute Now sprawdziłem - pozostaje przy soulwax ;p Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 15.07.2005 13:53 -------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
QUOTE(kubik @ 15.07.2005 13:19) Lets sing: QUOTE Yo, I'll tell you what I want, what I really really want, So tell me what you want, what you really really want, I'll tell you what I want, what I really really want, So tell me what you want, what you really really want, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha. If you want my future forget my past, If you wanna get with me better make it fast, Now don't go wasting my precious time, Get your act together we could be just fine I'll tell you what I want, what I really really want, So tell me what you want, what you really really want, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha. If you wanna be my lover, you gotta get with my friends, Make it last forever friendship never ends, If you wanna be my lover, you have got to give, Taking is too easy, but that's the way it is. What do you think about that now you know how I feel, Say you can handle my love are you for real, I won't be hasty, I'll give you a try If you really bug me then I'll say goodbye. Yo I'll tell you what I want, what I really really want, So tell me what you want, what you really really want, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha. If you wanna be my lover, you gotta get with my friends, Make it last forever friendship never ends, If you wanna be my lover, you have got to give, Taking is too easy, but that's the way it is. So here's a story from A to Z, you wanna get with me you gotta listen carefully, We got Em in the place who likes it in your face, we got G like MC who likes it on an Easy V doesn't come for free, she's a real lady, and as for me you'll see, Slam your body down and wind it all around Slam your body down and wind it all around. If you wanna be my lover, you gotta get with my friends, Make it last forever friendship never ends, If you wanna be my lover, you have got to give, Taking is too easy, but that's the way it is. If you wanna be my lover, you gotta, you gotta, you gotta, you gotta, you gotta, slam, slam, slam, slam Slam your body down and wind it all around. Slam your body down and wind it all around. Slam your body down and wind it all around. Slam your body down zigazig ah If you wanna be my lover. Maj Gad chyba sobie zapuszcze w magnetofonie XP ja największe problemy mam z tym "really really" ^^ język się plącze ;p |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ten rok? z tego mniej kiczowatego wyboru to Black Eyed Peas /tak sie pisze?/ - Don't Phunk with my heart oraz Amerie - 1 Thing.
co ja moge polecic? polecajcie swoje kawałki dobre na lato Promoe - These Walls Don't Lie http://s13.yousendit.com/d.aspx?id=05I6QI6...5Y340A71408PNXR Ten post był edytowany przez voldius: 16.07.2005 16:59 |
Alexa666 |
![]()
|
jak już mowilam - Spice Girls! Wannabe jest naprawde zajebiste na lato XD
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
nie wiem co jest "na topie" tegorocznych wakacji, prawie nie oglądam tv (a jak juz to mtv classic), słucham tego na co mam ochote.
a crazy frog ma małego fiutka. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:44 |