Hicior Wakacyjny 2005.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Hicior Wakacyjny 2005.
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
minimalistka? :}
kolejne dwie propozycje - Cars [cover w wykonaniu Fear Factory] i Rebel Yell [obojętnie czyja wersja. może być Billy Idol, może byc CoB] -------------------- |
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
Beastie boys!!!!
![]() albo ,wajamsiej, w stanach kroluje niejaka Clarkson co w polsce nie wiem dawno nie bylam -------------------- m
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
fumsek |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
zaraz płeć żeńska cię tu zaszczuje, grabisz sobie czajld, grabisz ;d
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- |
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jezuu,nieeeee,tylko nie ta zaba,blagam x_x
Sistars - Na dwa, calkiem pozytywne,chociaz wolalam ich z SS.no coz,moze inne songi beda lepsze.ale jak na wakacyjny hit to calkiem dobre i nie badziewne [: Bródki juz mam dosc <; -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
anagda |
![]()
|
a ja nie
![]() ![]() -------------------- |
Nadka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: zza ściany ;) ![]() |
Ja dosyć rzadko słucham radia, jak już to płyty z ulubionymi przebojami. A przy każdym włączeniu radia słyszałam tylko Brodkę "Miałeś być" i Akon "Lonely" Osobiście nie mam nic do tych piosenek
![]() ![]() -------------------- Uwaga! Patrzą na Ciebie szklane oczy wypchanego łosia!
|
anagda |
![]()
|
QUOTE Akon "Lonely" a mnie to cholernie wkurza. nienawidzę tej piosenki.... ![]() -------------------- |
Itilien |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z Manill ![]() |
Co do Akon i "Lonely", to ta piosenka kojarzy mi się z kreskówką o takich wiewiórkach-braciach, które miały własny zespół i śpiewały dokładnie tak samo jak ten wkurzający głosik w refrenie...
A hitem wakacj zostanie pewnia przeróbka piosenki Alexi "Uhlalala" z 98, śpiewana teraz prez dwie małolaty cierpiące na zanik biustu, które nazywają się Blog 27... -------------------- "Nie mogę utrzymać duszy, która o wolność krzyczy"
|
Child |
![]()
|
ciekawe, skąd skołowały pierwszy człon nazwy? ja o czymś takim jeszcze nie słyszałem :} a te dwadzieścia siedem to jest ich łączny wiek, czy ilość centymetrów w biuście? ;]]]
B.Y.OB [System] albo Life's a Bitch [Motorhead]. -------------------- |
chojrak |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 12.04.2005 Skąd: from nowehere Płeć: Kobieta ![]() |
to ilość szarych komórek
|
Itilien |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z Manill ![]() |
Jak można nie znać Blog 27? Z resztą teledysk można sobie obejrzeć tu, a układ taneczny który z niego pochodzi, będzie pewnie robił furorę na dyskotekach
![]() -------------------- "Nie mogę utrzymać duszy, która o wolność krzyczy"
|
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
Jem - "They"
ha^^ -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
'Feel Good Inc.' Gorillaz jako hit na lato
a to akurat lubię. -------------------- borufki
|
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
ej a slyszaliscie piosenke jakiegos hiphopowego latynosa, ktora opowiada o benzynie? to jest dopiero parent na lato.
ooo i jeszcze takie francuskie gównienko, co ma calkowicie komputerowy teledysk przyozdobiony w mała dziewczynke w rozowym wdzianku. Tytulu nie pamietam bo wymazalam z umysło. z roku na rok jest coraz gorzej... no, Gorillaz ratuja sytacje -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ta francuska piosenka to chyba Ilona
![]() Gorillaz ratują dzisiejszy muzyczny świat. -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
mój ostatni post na magicznym, więc w temacie muzycznym.
Psycho, czy ta piosenka nie zaczyna się od słów 'I got a full tank of unleaded'? bo jesli tak to ona miażdży. powaga :] -------------------- borufki
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Psychopatka @ 17.07.2005 20:35) ej a slyszaliscie piosenke jakiegos hiphopowego latynosa, ktora opowiada o benzynie? to jest dopiero parent na lato. ooo i jeszcze takie francuskie gównienko, co ma calkowicie komputerowy teledysk przyozdobiony w mała dziewczynke w rozowym wdzianku. Tytulu nie pamietam bo wymazalam z umysło. z roku na rok jest coraz gorzej... no, Gorillaz ratuja sytacje to chodzi o gasoline? tak mi sie obilo o uszy w sobote rano ktos wlaczyl vive. -------------------- |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
To chyba jest Dady Yankee - Gasolina
Chociaż powstała jeszcze jedna wersja, ale ona już jest kiepska ![]() -------------------- Motylem jestem.
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
I czy to, kurew, nie jest Brodka?
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
Klasa wyzsza wyznaje mode a teraz tredi jest bycie indywidualista - powiadam wam - hitem lata jest pan pseudo "A" costam z piosenka i slowami "Love me, love me, love me nanananana, feel me, touch me, hold me, nanananana...". Coz pastuchy masowe same tutaj - wio do koz (a moze krow)!
PS. - Ciekawe co za bon-mot tutaj strzeli Ten post był edytowany przez Pottermenka: 18.07.2005 13:59 -------------------- |
Magya |
![]()
|
hm... a może :
Rob Thomas - Lonely no more ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:50 |