Hicior Wakacyjny 2005.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Hicior Wakacyjny 2005.
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
A ja jeśli już , postawiłabym na Czarne oczy. nawet Skiba na Festiwalu rockowym w Węgorzewie, to śpiewal! sama słyszałam!
![]() Ten post był edytowany przez Kira: 19.07.2005 16:38 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Czarne oczy już są stare
![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
fumsek |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Magya @ 19.07.2005 19:06) Czarne oczy już są stare ![]() stare ale jare ![]() |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(fumsek @ 19.07.2005 20:28) w gruncie rzeczy... ![]() -------------------- Motylem jestem.
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Vavamuffin - Jah jest Prezydentem
jeah, kochajmy reggae roots dub ragga. mniam. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
dajcie mi pare tytułów technoczegostam z list przebojów, muszę znlaeźć jeden dobry kawałek i za nic se przypomnieć słow nie mogę.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Magya |
![]()
|
Proponuję
Hurt - Załoga G -------------------- Motylem jestem.
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
proponuje klasyka z 1998 roku, rap, cypress hill, tytulu nie podam, zeby bylo ciekawiej.
click_me! -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mogłeś chociaż tagi pozamieniać. wystarczy wrzucić pliczek pod winampa i mamy - zgodnie z domysłem - tequila sunrise :}
Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 21.07.2005 01:25 -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
chodzilo mi o to, zeby o tytule dowiedzieli sie dopiero jak sciagna i odpala:>
-------------------- |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
hurt - załoga G.
i jeszcze takie coś, paplają o tym w Radju Zet. (i wszystko na ten temat) -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Magya |
![]()
|
QUOTE(Vilanda @ 23.07.2005 11:42) "...tak jak Bolek i Lolek..." piosenka zaje.bista ![]() -------------------- Motylem jestem.
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
"...jak Załoga G, Aldzchajmer (OMG, jak to się pisze!?) i Pipi!"
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
GrimmY |
![]()
|
a nie makgajver?
tak poza tym to piosenka calkiem nieglupia. -------------------- |
Vilanda |
![]()
|
makgajver w oryginale, ale trzeba było coś od siebie dodać
![]() -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I tak twierdzę, że riff wakacji, jeżli nie roku to "Blue Orchid" The White Stripes ;p A tak pozatym to na imprach króluje "Somebody put something in my drink" i "Bittersweet symphony"
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Magya |
![]()
|
A co sądzicie o Mandarynie? Baba głupia, ale jej nowa piosenka, nie powiem - wpada w ucho. Czasami łapię się na tym, że nucę sobię tą piosenkę. Chociaż osobiście nie lubię silikonowej Mandaryny
![]() Edit : przebój lata : Coldplay - Speed of sound Ten post był edytowany przez Magya: 23.07.2005 16:19 -------------------- Motylem jestem.
Vilanda |
![]()
|
Mandaryna mnie nie pociąga ani w jedenj setnej procenta, chyba że własnie do szkoły wpada kumpel w jej masce, albo oddajemy jej pokłon na atrium.
Co do Coldplay - genialne, jak zawsze. I jeszcze "Helena" My Chemical Romance popularna po drugiej stronie Odry. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Natural Dread Killaz - Biba
Sidney Pollack - Butelki :] -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nieeeee... Biba w wykonaniu NDK jest słabsza od tej w wykonaniu Banda Tre i Dreadsquadu... to jest wypas /chociaz oczywscie ta NDK moze sie tez podobac/
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
Mandaryna nie jest głupia.jak sama mowi, nie ma zadnych złudzen co do tego, ze gra ambitna muzyke. co innego taka Doda... nie dosc, ze glupia i bezkrytyczna,to jeszcze uwaza sie za sama nie wiem, jakie objawienie muzyczne... Dody nie zniese...a ja rzadko kiedy tak naprawde kogokolwiek nie lubie...
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Vilanda |
![]()
|
oto kira pałająca dziką żądzą mordu. tadam!
ale powiedzmy sobie, że jak ktoś robi muzyke dla kasy, to ja dziękuje. niech się przynajmniej nie przyznaje. chociaż Purple Durple prezentuje tu ciekawą anomalie. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Kira |
![]()
|
ale dlaczego od razu musi robic muzyke dla kasy... może chce po prostu robić coś przy czym ludzie będą sie bawic... a w ogóle z tym robieniem dla kasy, to nie jest taka jasna sprawa wcale... bo tu chodzi o intencje, prawda? a jakie kto naprawde ma intencje, my słuchacze , ludzie z zewnatrz nie mozemy wiedziec.... nie siedzimy muzykom w głowach... nikt nie bedzie otwarcie rozpowiadał, ze nagrywa dla pieniędzy... ale jak jest naprawde... ktoz to wie...
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
wiec komu Polska wreczy tego sopockiego 'Zlotego Slowika'?
szczerze mowiac to z tego co na tvn widze to tylko ta doda nieszczesna i mandaryna moga zagrac cos przy czym sie nie zasnie ;/ a moze flinta? ;P hm a znacie jakies niesmiertelne polskie przeboje ktore spiewa sie ze znajomymi przy ognisku/piwie? znacie ten klimat? wokol las, natura itd. wszyscy siedza przy ognichu, sączą mocniejsze/lzejsze trunki i gitarka do tego ;P ...czarny chleb i czarna kawa opetani samotnoscia mysla swa szukajac szczesica ktore zwie sie wolnoscia tralalal or something like this -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
Magya |
![]()
|
QUOTE(Nes @ 24.07.2005 15:08) wiec komu Polska wreczy tego sopockiego 'Zlotego Slowika'? szczerze mowiac to z tego co na tvn widze to tylko ta doda nieszczesna i mandaryna moga zagrac cos przy czym sie nie zasnie ;/ a moze flinta? ;P Podoba mi się Goya, Flinta i Emi. Mandaryna ma także fajna piosenkę. Ale na 100 % nie wiem komu wręczą słowika. QUOTE(Nes @ 24.07.2005 15:08) hm a znacie jakies niesmiertelne polskie przeboje ktore spiewa sie ze znajomymi przy ognisku/piwie? znacie ten klimat? wokol las, natura itd. wszyscy siedza przy ognichu, sączą mocniejsze/lzejsze trunki i gitarka do tego ;P "Przeżyj to sam", "Kołysanka dla nieznajomej", "Płonie ognisko w lesie". Do tej ostatniej piosenki mam duży sentyment ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:53 |