Bunt!!!, zróbmy coś, niech o nas usłyszą, walczmy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Bunt!!!, zróbmy coś, niech o nas usłyszą, walczmy
Femininity |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 28.07.2005 ![]() |
Chmm... a oddasz????
![]() A teraz na poważnie: myślę, że żaden bunt nic nieda i tak nie przyśpieszymy wydania polskiej wersji. Polkowski dobrze tłumaczy jak będzie musiał przyśpieszyć to się jeszcze pomyli ![]() -------------------- ![]() Są dni, są chwile, są ludzie i debile.... |
Marionetka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 03.04.2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Jestem za. Nawet jeżeli to nic nie zdziała, nie zamierzam
siedzieć z założonymi rękami i czekać potulnie, aż Polkowski raczy przetłumaczyć HPiKP. QUOTE(Femininity @ 29.07.2005 00:22) Chmm... a oddasz???? ![]() A teraz na poważnie: myślę, że żaden bunt nic nieda i tak nie przyśpieszymy wydania polskiej wersji. Polkowski dobrze tłumaczy jak będzie musiał przyśpieszyć to się jeszcze pomyli ![]() I tak robi błędy (czasami). ![]() Ten post był edytowany przez Marionetka: 29.07.2005 11:03 -------------------- "... no body is perfect... "
LSM 2003 III Gniew (Animus) ZSP 2004 (Czerwoni) LSM 2004 III Gniew (Consilium) LSM 2005 II Gniew (Animus <winner! :D>) ZSP 2006 scenka z naszej prezentacji mitologicznej, ten w różowym (hera) to Guziczek xD |
romenel |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 29.07.2005 ![]() |
A myślisz, że przetłumaczą książkę w tydzień, a kilkaset tysięcy egzemplarzy wydrukują w dwa dni?? Jak aż tak nie możesz czekać to lepiej poucz się angielskiego... pozdr.
|
Femininity |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 28.07.2005 ![]() |
Ja też na łatwiznę ide, w końcu do językowej klasy chodze(uch...),
a nie chce mi sie wysilać i angielską wersje czytać( jeszcze mi troche brakuje do tego żeby można mowić ona spoko po angielsku gada ![]() -------------------- ![]() Są dni, są chwile, są ludzie i debile.... |
MalGanis |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To zbyt cenny temat żeby go pogrzebać.
Walić to - odkopuje! ![]() http://forum.freeware.info.pl/gry/fifa.html ![]() Ten post był edytowany przez vampirka: 04.02.2019 16:13 |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() -------------------- ...
|
MalGanis |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
HM? A cóż to niby ma być? o.O
Przykro mi, nie znam angielskiego... Ostatnio kilkanaście nowych osób przybyło na magiczne.pl - mam nadzieje ze wszyscy oni zasilili szeregi SzR... Ten post był edytowany przez MalGanis: 28.08.2005 12:35 |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MalGanis @ 28.08.2005 12:27) ![]() Wg. mnie pokaz twojej glupoty trwa dalej. Kubik>>> nie widac Twojego obrazka ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
Dobre to było kubik...:]
-------------------- ![]() |
Ismena_virgo |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 08.05.2004 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
HEJ
TO NIE MA SENSU, NIE WYSYŁAJCIE TYCH EMAILI DO MR!!!! |
Lissy |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 09.08.2005 ![]() |
Właśnie nie wysyłajcie, bo tylko więcej roboty im dołożycie.
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 10:21 |