Radio Zet Dziala, posluchajcie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Radio Zet Dziala, posluchajcie
dziula |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
Radio zet postanowilo porozmawiac z pracownikami media rodzina a co wyszlo to posluchajcie sami rweolujca zaczyna sie rozszerzac:) Rozmowa Radia Zet
|
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Robi się ciekawie...
-------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
dziula |
![]()
|
sami wiemy ze tlumacza nie pogoni ale on sam powiedzial ze ksiaze przetlumaczona odda pod koniec pazdziernika czy jakos tak ale jakby chcieli to wydaliby ja juz przed gwiazdka
|
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
mi nie działa :/ mógłby mi ktoś to streścić?
![]() |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
Ogólnie chodzi im o to że my się buntujemy, a Media Rodzina się bardzo stara ale nie może pospieszać Polkowskiego.
Hm.. tylko czy do wydania potrzebne jest samo tłumaczenie? ![]() -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
dziula |
![]()
|
musisz sciagnac sobie real playera Real Player wtedy zadziala
|
Zwodnik |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 341 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
W skrócie: Wygląda na to, że coś powoli do nich dociera, gość z MR stwierdził, że jeszcze takiej akcji nie widział. Dodał też, że przyspieszyć mogą wszystko, ale nie tłumacza, który zapowiedział sobie dzienną normę 10 stron. Ponoć Polskowski wyjechał gdzieś w las, żeby Voldi go nie znalazł i mu nie przeszkadzał
![]() Mimo wszystko myślę, że jesli faktycznie nie skończy się na gadaniu, to dadzą radę wydać przed gwiazdką - co jest korzystne także z ich punktu widzenia, przecież w grudniu zawsze są najwyższe obroty, przynajmniej w ich branży ![]() -------------------- AMOR PATRIAE NOSTRA LEX...
|
Kajazet |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 18.07.2005 Skąd: Skądże znowu! ![]() |
Sama biorę udział w tej rewolucji, dużo już zrobiliśmy, skrzynki mają zapchane zapewne też inne media. Mam na odtwarzaczy mp3 nagraną tą rozmowę...
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Kajazet: 19.07.2005 18:46 -------------------- -Magia jest zbyt chaotyczna, żeby być prawdziwa...
- A prawdziwy świat taki nie jest? |
Nadka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: zza ściany ;) ![]() |
Kurcze! Jestem strasznie ciekawa co na tym jest... No, ale popsuły mi się głośniki i nie mam jak odsłuchać :/
-------------------- Uwaga! Patrzą na Ciebie szklane oczy wypchanego łosia!
|
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
to wszystko i tak nic nie da
![]() ja Wam mówie oni nie przesuną datę wydania nawet o jeden dzień ![]() lepiej słowniki w dłoń i dawaj z czytaniem angielskiej wersji ![]() ![]() |
MalGanis |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rewolucja się rozkręca, a wy sobie już siana dać chcecie?!
Mamy całą masę ulotek, wlepek itd. Wasza misja, wydrukować je i zapaćkać nimi całe windy. Czytaliście poradnik anarchisty? Jak was złapią, to mówicie "Oudmawjam skladani zeznanio", czy jakoś tak. Grunt, żeby nic od was nie wyciągnęli, a 'obcokrajowca' przesłuchiwać nie będą ![]() A tak na serio - ulotki są. Kolorowe i czarnobiałe. Drukujecie i naklejacie tam, gdzie nie jest to zabronione. Bezpłatne tablice ogłoszeń, słupy itd. Za wlepe w windzie też wam chyba głowy nie urwią. Po za tym robimy jedną, wspólną i silną stronę internetową. Ja, Gornhard i jeszcze ktoś, z kim nie miałem okazji rozmawiać. Forum się rozkręca. Przenosimy też chat na inny serwer (na starym ciągle ktoś robi jakieś akcje i nam utrudnia rozmowy). Widzicie? Wszystko idzie zgodnie z planem. Błędem byłoby wycofywanie się teraz z tego wszystkiego. Kto nie jest jest jeszcze z nami, ma szansę się przyłączyć. Podpiszcie się swoim mailem pod petycją. http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=788 |
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a moze se tak na czoło taka wlepke przykleić i chodzić po mieście?
![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Napewno nie zamierzam wam przeszkadzać
jak inni ![]() -------------------- ...
|
dziula |
![]()
|
meila wystarcza jak sie juz zetka wziela to i inne stacje sie wezma trza pisac
|
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
Treść petycji uważam za tragiczną i pod czymś TAKIM się nie podpiszę.
"nie ma na celu poganiania tłumacza" brzmi jak "ale ma na celu poganianie procesu wydawniczego - POGANIANIE to złe słowo. "chcemy" - nie "chcemy" a "chcielibyśmy"!! my tu nie jesteśmy od rozkazow! "Większość z nas ulegnie i w listopadzie, grudniu sięgnie po pirackie tłumaczenia! Nie chcemy tego, jako prawdziwi potteromaniacy wolelibyśmy tłumaczenie p. Polkowskiego, ale ta sytuacja nas przerasta." - uh no straaaszne, bo się rozpłaczą... oh, tragedia.. To już na pewno bym wyrzuciła. Jak to wogóle brzmi!?!? "Nie chcę ale muszę"?? Bosz.. przecież nikt nam nie każe czytać pirackich tłumaczeń, do tych z MR NA PEWNO to NIE przemówi, już przecież pisali.. Ehh... Kto to qrde pisał?? Moim zdaniem beznadziejne... ![]() Ale OCZYWIŚCIE co ja tu mam do gadania.. Po prostu się nie podpisuję pod tak sformułowaną petycją. Zmienicie dajcie znać, nie - wasz problem. -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
Szmaragdowa rewolucja.....skąd ja to znam?Ach...te wybryki Malganisa na chacie. -.-. Hmm..może i ja zdecyduje sie na maila? Z jednej strony chce by był szybciej,a z drugiej strony moge poczekac zadowalając sie tlumaczeniami Spike`go.
-------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MalGanis @ 19.07.2005 20:16) Rewolucja się rozkręca, a wy sobie już siana dać chcecie?! Mamy całą masę ulotek, wlepek itd. Wasza misja, wydrukować je i zapaćkać nimi całe windy. Czytaliście poradnik anarchisty? Jak was złapią, to mówicie "Oudmawjam skladani zeznanio", czy jakoś tak. Grunt, żeby nic od was nie wyciągnęli, a 'obcokrajowca' przesłuchiwać nie będą :P A tak na serio - ulotki są. Kolorowe i czarnobiałe. Drukujecie i naklejacie tam, gdzie nie jest to zabronione. Bezpłatne tablice ogłoszeń, słupy itd. Za wlepe w windzie też wam chyba głowy nie urwią. Po za tym robimy jedną, wspólną i silną stronę internetową. Ja, Gornhard i jeszcze ktoś, z kim nie miałem okazji rozmawiać. Forum się rozkręca. Przenosimy też chat na inny serwer (na starym ciągle ktoś robi jakieś akcje i nam utrudnia rozmowy). Widzicie? Wszystko idzie zgodnie z planem. Błędem byłoby wycofywanie się teraz z tego wszystkiego. Kto nie jest jest jeszcze z nami, ma szansę się przyłączyć. Podpiszcie się swoim mailem pod petycją. http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=788 Mal ![]() nie wiem czym ty sie tak podpalasz, to jest tylko forum i tylko hary poter. A ty robisz z tego robisz sprawe jak by to MR atakowalo cala mlodziez i wszyscy byli, uciskani, ciemiezeni i w ogole. No i zgodze sie z przedmowczynia petycja ssie i to rowno, tak jak cala ta sprawa ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:44 |