Aniele
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Aniele
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Uwielbiam chwile gdy bezwstydnie ubrana odmierzam Twoje ciało palcami a Ty tak cnotliwie naga drżysz pod moimi rękami Twój zapach dźwięczy w uszach Twój smak pod powiekami wszechświat maleńkim się staje między naszymi ciałami... Tak, wiem, że stać mnie na więcej. Kto pamięta mnie z dawnych czasów, ten wie. Wiersz stworzony w chwili ogromnego uniesienia, w pasji. Dziś nie pozostało z tego już nic. Dodaję tutaj, żebyście pamiętali - nic nie jest wieczne... Ja zapomniałam. -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
mhm....podoba mi się, taki lekki, delikatne rymy. Jestem w takim razie ciekawa twoich wcześniejszych wierszy skoro mają być lepsze, bo wydaje mi się że ich jeszcze nie spotkałam
![]() |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Nie, nie chodzi o dwie dziewczyny - chodzi raczej o dwie młode kobiety, jeśli czujesz różnicę
![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Czyta sie MIŁO. I zastanawia ta obecnosc dwoch 'mlodych kobiet', bo nie czytalam duzo takich wierszy. Sama nie mam odwagi pisac czegos takiego...
PS. Delikatny, to dobre slowo na jego opisanie, mimo... |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Och, Cail moja kochana. Jedyne co mi się w tym nie podoba to rymy, które niby przypadkowo (?) się tutaj wkradły... Ja nie przepadam za rymowanymi, wiesz
![]() -------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
szczerze mówiąc- pamiętam, że już kiedyś coś Twojego czytałam i, że chyba mi się podobało, ale niezbyt dokładnie, muszę do tego wrócić.
bo ten wiersz mi się bardzo podobał. z uczuciem, co najważniejsze i widać, że masz do tego smykałkę. do rymów nic nie mam, lubię jak wychodzą spontanicznie i są delikatne. pozdrawiam, twórz dalej (: -------------------- voir clair dans le ravissement
|
soraja |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 02.05.2005 ![]() |
Poezja to zniesienie wszelkich ograniczeń z wyjątkiem tych, które autor zechce zostawić sam sobie. Poezja jest być może ostatnim obszarem wolności. Ty te wolność pokazałaś w tym krótkim, ale jakże urzekającym wierszu.
W życiu powszednim żyjemy zazwyczaj połową świadomości, połową możliwości. Tylko wyjątkowe chwile wyzwalają z nas pełnię. Poezja jest właśnie tym, co z siłą równą najwyższym uczuciom uwalnia nas od dręczącego poczucia niepełności. W jej blasku stajemy się nadzy, cali, niepodzielni. Załączona/e miniatura/y ![]() -------------------- Że wierzyliście w moc a było to charłactwo
w przepych i użycie a były to łachmany w wiedzę i rozum a było to szaleństwo w materię a był to tylko kokon ducha że roztrwoniliśmy wszystko spustoszyli i wiodła nas ciemność |
Smerfka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
Bardzo mi się podoba - ma w sobie to coś w rodzaju magii...
Wyjątkowo nie przeszkadzają mi nawet te rymy - bo chociaż zazwyczaj nie lubię rymowanej poezji, to w twoim wierszu wcale nie wydają mi się wymuszone... Słowem --> Gratuluję talentu - nie każdego stać na napisanie czegoś tak prostego, a jednocześnie pięknego ![]() -------------------- ***** One day u'll ask me - "what's more important for u, ur life or mine?" And I'll say : mine... And u'll walk away, never knowing, that YOU are my life... *** "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej, wiedząc, że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." |
Jaszczurak |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 15.10.2005 Skąd: Kraina Cieni ![]() |
No i jak by to powiedzieć... napisane całkiem zgrabnie. Fajny rymik i ogółem da się znieść. Cóż magia która tu jest , jest dość dziwna , ale i tak mi się podoba. Nie jest to Szymborska ani Mickiewicz ,ale właśnie w tym o to chodzi. Jest to dość krótki fragment do rozczulania się nad tym jak go pięknie napisałaś i jak składnie i w ogóle. Ale tylko dzięki temu, że ten wierszyk ma tą swoją magię można go przeczytać i powiedzie, że jest w nim to coś. [B][I]
Życzę dalszej weny!!!!!!!!! |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Miałam tą sytuację przed oczami jak to czytałam. Takie minimalistyczne zdjęcia, fragmenty ciała na nich...
Ładny, delikatny erotyk. Trafił do mnie. (mmm...) -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie rozumiem
czemu masz wrażenie niedosytu uważam że to świetne Twoje stworzenie pamiętam Cie z 'kiedyś' i zdążyłam zauważyć że trochę się hm poukładałaś jakkolwiek Twoje wczesniejsze wiersze były popuszczone wyobraźni tak teraz trzymasz jej wodze moim zdaniem w idealnym dystansie ja tak wolę -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:10 |