Wybryki, naiwnej dziecinności.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wybryki, naiwnej dziecinności.
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
możecie traktować poważnie, z prymróżeniem oka, pokochać, znienawidzić, wyśmiać, podziwiać. oto główna atrakcja wieczoru:
*kurtyna* *** trzymana w ramionach wiatru słonecznego odkrywam inne swiaty, w metafizycznej galaktyce, kosmiczny pył we włosach błyszczy. *** cicho, miękko szepcze do Ciebie. prycham i sycze by poznać siebie. kocham, udaje że to dla Ciebie. myśle, wibruje, tylko dla siebie. poznaje światy, smaki, kolory, by ostatecznie poznać Nas. Złączonych w gwiazdach czaso-przestrzeni. *** namiętna kochanka bawiąca się w Wyrocznie codziennie pochłania miliony dusz. włada umysłami, tłumi bunt wyzwolonych. ksiązyc jej partnerem, gwiazdy jej dziećmi. noc - perfekcyjna matka wyzwolonych. *** tabakiera pełna słów. zamienionych w proszek brązowy jak oczy moje. cynamnonowo-miodowa rzeka metafor? epitetów? czym określić niokreślona miłość moją. pół-bóg wyłonił się w głowy na białym rumaku jako klucz. zamek jest złoty. *** smacznego życzę. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Wiersze są... bardzo interesujace i dosc nietypowe. Najbardziej podoba mi sie ten drugi, chyba go sobie poiwesze na tablicy korkowej. Jest swietny!
|
Joan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 03.08.2005 Skąd: Ze Slytherinu ![]() |
Czytam, czytam i uznałam że osoby które to piszą mają talent [nie to co ja...
![]() ![]() Oby tak dalej -------------------- ![]() ![]() Członkini The Maradeuders- fanklubu Huncwotów |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Nie rozumiem. No jak w mordę misia - nie rozumiem.
Primo: w osobnych wersach kładzie się słowa, które muszą zostać podkreślone, przenoszenie słów to takrze rodzaj śpiewu, gry w wierszu... A jak umieszczasz niemalże wszystko osobno to nagle robi się chaos i brak konsekwencji... Secundo: Nie przepadam za zbyt zakręconymi wierszami, choć czasem sama takie popełniam (ale to nie znaczy, że one moje mi się podobają, niestety :/). Tertio: Spośrod tych wszystkich uwagę moją przyciągną wiersz trzeci i zaintrygował mnie. Jest naprawdę dobry. Może nie idealny, ale.. Podoba mi się. Czekam na takich więcej. Aha. I wibrujĘ, myślĘ! Pierwsza osoba liczby pojedyńczej jest wyposarzona w magiczne Ę! Pozdrawiam -------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
przyciągnął mnie pierwszy. po jego przeczytaniu nie pomyślałam 'wyjątkowy' ani 'świetny'. ale zapadł mi gdzieś w pamięć, w przeciwieństwie do pozostałych trzech i to dzięki niemu twierdzę, że będą z Ciebie ludzie. bo wiersze, które się przez jakiś czas pamięta, są najlepsze =)
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:29 |