>piwo<, rozmowy o Napoju Bogów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
>piwo<, rozmowy o Napoju Bogów
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam nadzieję że takiego tematu jeszcze nie było. Mam takie małe pytanko:
Czy lubicie pić piwo? Ulubione? Gorący letni dzień, słońce świeci, upał że nie można wytrzymać....idziemy do sklepu i pyk! Zimniutkie piwko! Co za uczucie ![]() Nie uważam się za jakiegoś specjaliste w tym temacie ani konesera, ale przecież dobre piwo nie jest złe. Szczerze mówiąc to wspieram lokalny lubleski browar "Perła", jeden z najlepszych jakie piłem. Ciekaw jestem czy u wasz też można kupić Perłę? Z piw bardziej popularnych zdecydowanie najlepszy jest Carlsberg, aczkolwiek poznański Leszek niewiele mu ustępuje ![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
piwo jest dobre piwo pić trzeba, kto pije piwo pójdzie do nieba. ;>
Ja całe życie na tatrze jadę, bo się przyzwyczaiłem. Pozatym to czasem jakieś dziwne. Cholera im lepsza reklama piwa tym ono jest gorsze. Patrz- Dog in the Fog. Pozatym ochydne są wszelkie piwa smakowe;p kawowe, karmelowe, afeeee.... resztę mogę pić bez ograniczeń ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Cholera im lepsza reklama piwa tym ono jest gorsze. Swoją drogą Dog in the Fog....typowe piwo aromatyzowane, reklama fajna, ale piwem tego nie można nazwać ![]() Słyszałem że Freeq też syfiasty jest ![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
freeq to sok malinowy;p
a nigdy nie pijcie kawowego karmi, najgorsze "piwo" jakie w życiu piłem;p -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Luna Fletcher |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 86 Dołączył: 24.07.2005 ![]() |
Nie znoszę piwa. Jeśli jestem spragniona to kupuję sobie Ice lub Nestea i problem z głowy. To chmielowe świństwo gorzkie i niesmaczne jest choć na pragnienie pomaga, trza przyznać.
![]() -------------------- QUOTE( Bohdan Tomaszewski ) Majstruje coś Hewitt przy swoim pantoflu. Ale cóż to są za pantofle... To niemalże tenisowe dzieła sztuki... |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najlepsze paliwo to piwo!
![]() Piwo pije w zasadzie w celach samakowych i towarzyskich. Aby sie narabac wole bardziej ekonomiczne srodki. Czyli dobre tanie wino owocowe typu Wisnowy Sad. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
Biały badyl rlz ;]]]]]]]
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Verita |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 90 Dołączył: 27.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Podobnie jak Luna, nie znosze piwa. Ohydne w smaku
![]() |
Ahmed |
![]()
|
QUOTE Aby sie narabac wole bardziej ekonomiczne srodki. Czyli dobre tanie wino owocowe typu Wisnowy Sad. heh...albo Leśny Dzban - wino w worku ![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ja osobiście nie lubię piva, bo śmierdzi.
ale chciałabym sie kiedys napic (moze niekoniecznie piwwa ; ) w towarzystwie Kazika,tak hmmm symbolicznie. ;'P dziękuję ze ewentualną uwagę. ;) (temat o pivie w kulturze? he he , nie no, fajnie ; ) ) -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Ahmed |
![]()
|
Najwyżej jakis admin przeniesie ten temat do Talk Show ale ja w sumie nie widzę żadnego problemu. Przecież PIWO to "kulturalny" temat. Nic co ludzkie nie jest mi obce.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE (temat o pivie w kulturze? he he , nie no, fajnie ; ) ) chodzi o kulturę picia ;}nie gadam z ludźmi pijacymi freeqa, reddsa i inne tym podobne zlewki. polskie nie jest złe, ale ponad wszystko stoi Bażancik i Pilsner Urquell. -------------------- |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
a ja lubie piwo, jak jest zimne, jak nie jest orężadką i jak czuć chmiel. podobno dog zwalony, nie wiem, nie piłam. warka strong - mój faworyt.
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co w naturze ma zubr w puszczy ? ; )
QUOTE Biały badyl rlz ;]]]]]]] Bycza krew i Trzech Muszkieterow u nas zapodaja ; > -------------------- |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
u nas gull porzeczkowy i supercola
![]() -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Child - Redds wprost na kaca...
piwa? ostatnio jestem przyjacielem Żubra, później Lech /chociaż normalnie jest w pierwszej kolejności/, do tego Dębowe, Warka może być, Tykie oczywiście, Żywca nei lubię. no tak jakoś |
MisieK |
![]()
|
najlepsze na kaca jest powietrze z materaca ;]
aaa... zapomniałbym. hit wakacji - Kartoony! ;D Czesi i słowacy mają dobre piwo. Pilsner właśnie naprzykład jest dość dobry. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Vilanda |
![]()
|
mamy lepszą kiełbase, zwłaszcza wyborczą.
od piwa rośnie brzuch! -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
MisieK |
![]()
|
a kogo to obchodzi? ;] Piwo ważniejsze...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
piwo z plastiku? toż to barbarzyństwo!
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bodaj z plastikowej jest KOŹLAK! jednak nie - gustowne szkło, jak tutaj ;d
w lokalnym lokalu widziałem szklanice promocyjne dwóch przepięknych trunków - piwa Satan i Judas. Na urodziny chcę 666 Satanów ;> Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 29.07.2005 22:54 -------------------- |
Pottermenka |
![]()
|
A desperados to syf
Ten post był edytowany przez Pottermenka: 29.07.2005 23:32 -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
QUOTE najlepsze na kaca jest powietrze z materaca ;] NIe zgodzę się. Na kaca pomaga tylko następne zimne piwko. PIWO z rana jak śmietana ![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Pottermenka |
![]()
|
smietana ?
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:31 |