Radio Free Roscoe, Kanadyjski serial o wyzwoleniu
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Radio Free Roscoe, Kanadyjski serial o wyzwoleniu
Kurt |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 29.07.2005 ![]() |
Jakiś rok temu w polskiej stacji telewizyjnej Minimax(a teraz Zig Zap)Pojawił się Kanadyjski serial dla Młodzieży pt.Radio Free Roscoe(Radiostacja Roscoe) Serial ten nawiązywał dowolności Słowa,Wyzwolenia Jednakże nie zabrakło w nim również dawnego ducha rock"n and Rolla,Główni bohaterowie to znudzeni szkołom jak zarówno i życiem Punk Rockowcy Ray,Lily i Robby poszukują Żródła głosy ,Lily wyzwala je w swoich piosenkach jednakże boj się je wupuścić na Rynek,Zaś Robby by korzystać z jakiej kolwiek formy głosu pracuje w jednowymiarowym szkolnym radiu Guguar Które rozumieją tylko ci co kochają szkołe i wola niezadzierać z Dyrektorem Woolerem,Jednak Pewnego dnia Robby poznaje Travisa-Buddyste i Fana Kung-fu ,Który dysponuje radioaktywnym Sprzętem ,I Tak Powstaje Radiostacja Roscoe wolna rozgłośnia radiowa otwarta na każdom kulture,A Wraz z nią pseudonimy Lopez,Stokrotka,Pytalski,i Smok
|
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powialo tandeta cz to jakas kampania reklamowa ?? Wogole to zmieniam pseudo na Stokrotka Duze S.
Bo to jest kool Ten post był edytowany przez Pottermenka: 29.07.2005 22:59 -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale o czym ty do mnie rozmawiasz?
a sam serial ma pewnie tyle wspólnego z punk-rockiem, co Green Day ;}}} -------------------- |
Verita |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 90 Dołączył: 27.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Noo nawet widzialam, przez pare sekund 'skaczac' po kanalach. Dubbing zaczepisty ;]
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
heheheeee :> ja to oglądałam i bardzo mi sie podobało (o, masz jednego fana RFR), ale kurde mógłbyś sie przyłożyć i napisać coś o tym PO LUDZKU i zgodnie z prawdą
![]() -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:18 |