Reklama
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Reklama
Konrad89 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 121 Dołączył: 06.11.2004 ![]() |
Straaaaaassssszzzznnnnniiiiieeee danwo mnie tutaj nie było
![]() -------------------- ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tylko w podpisie.
Nie w postach Nie w mazwach tematów Nie na Forum Głównym Nie na VI tomie Absolutnie nie na Talk Show Zdecydowanie nie na Fan Fiction -> i podforach Kategorycznie nie na Iluzji i nie na Organizacji -> i podforach I nie przez PM. Nie rób spamu. ![]() -------------------- ...
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale na 'kulturze' moze, co kubik?
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Konrad89 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 121 Dołączył: 06.11.2004 ![]() |
Ok jeśliw kultorze można to napisałem w kulturze...
-------------------- ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z mysleniem jak i z pisaniem jest u ciebie kiepsko. Ja wytknalem ze kubik zapomanil dodac wszystkich dzialow z forum, a ty myslales ze tam mozna wrzucic reklame.
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Konrad89 |
![]()
|
Czy ty człowieku myślisz że ja to wziołem na serio?? Wykorzystałem kruczek prawny po prostu żeby móc opublikować mój serwis o HP na tym forum... ale niektórzy ludzie są puści całkowicie...przykładem jest twoja bezmyślna egzystencja. Zresztą od razu można zobaczyć jaki jesteś inteligętny po twoim avatarze.
P.S. estej THX Ten post był edytowany przez Konrad89: 02.08.2005 10:36 -------------------- ![]() |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czas dobyc mieczy i ruszyć w bój.
Ze spiewam na ustach! *Booguuuurrroooodzziiiicaaaaaa* -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Nie moja sprawa, ale tę uwagę to chyba możesz odnieść do siebie. I z myśleniem, i z pisaniem. nie zaczynaj wojny z BlackOmenem... dobrze ci radze...... ![]() -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE(estiej @ 02.08.2005 09:14) QUOTE(BlackOmen @ 02.08.2005 03:59) Ale na 'kulturze' moze, co kubik? Z mysleniem jak i z pisaniem jest u ciebie kiepsko. Ja wytknalem ze kubik zapomanil dodac wszystkich dzialow z forum, a ty myslales ze tam mozna wrzucic reklame. Nie moja sprawa, ale tę uwagę to chyba możesz odnieść do siebie. I z myśleniem, i z pisaniem. Spelling Nazis aus Japan!!!! Herzlich wilkommen!!! ![]() QUOTE(Konrad89 @ 02.08.2005 10:36) Czy ty człowieku myślisz że ja to wziołem na serio?? Wykorzystałem kruczek prawny po prostu żeby móc opublikować mój serwis o HP na tym forum... ale niektórzy ludzie są puści całkowicie...przykładem jest twoja bezmyślna egzystencja. Zresztą od razu można zobaczyć jaki jesteś inteligętny po twoim avatarze. P.S. estej THX Wof... ![]() Ten post był edytowany przez BlackOmen: 02.08.2005 17:41 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ojojoj...
Black, słyszałeś? jesteś pusty w środkuXD biedny konrad XD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:57 |