Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

2 Strony < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Harry Potter Rpg, Zrobimy RPG o Harrym Potterze?

Katon
post 30.11.2005 09:52
Post #26 

YOU WON!!

Grupa: czysta krew..

QUOTE(Cat @ 29.11.2005 13:04)
Katon, w tobie jest tyle negatywnych emocji XD
*

Czasem ludzie mają złe dni. Ja mam ostatnio złe tygodnie. Czasem naprawdę chcę się powstrzymać, ale niektóre posty są tak prowokująco głupie, że mi słabo. Jestem jak hiena. Poluję na żałosne posty. Doceńcie moją rolą w ekosystemie. Poza tym umiem w miarę nieźle pisać po polsku i nie używam buziek, mordek i innych żółych kółek co trzy wyrazy. Mam też inne zalety i żadnej pracy się nie boje - przytul Katona.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
matoos
post 30.11.2005 10:34
Post #27 

Wytyczający Ścieżki

user posted image Acz odnoszę wrażenie że wolałbyś żeby to na przykład Cat cię przytuliła tongue.gif (Chociaż jak przypominam sobie jej zdjęcie "topless" zamieszczone na innym temacie, to może się mylę wink2.gif )

--------------------
+Quote Post
Katon
post 30.11.2005 10:38
Post #28 

YOU WON!!

To współczesna kultura wynosząc homosexualizm na piedestał jednocześnie uczyniła z każdego męskiego uścisku czy pocałunku (tak! rycerze całowali się w usta!) coś o podłożu sexualnym. Bzdury. Możesz mnie przytulić, jeśli nie boisz się moich negatywnych emocji, buehehehe.

Pracuję od wczoraj poważnie nad przygodą rpg osadzoną w realiach HP. Da się to zrobić. Akcja będzie się rozgrywać niedługo po upadku Voldemorta. Powinno się udać...
+Quote Post
potterman
post 30.11.2005 11:13
Post #29 

Iluzjonista

Grupa: Magiczni Forumowicze

Wspaniale. To brzmi o wiele lepiej niż
Oki to napisze jakiś pierwszy scenariusz, zobaczymy, jak wyjdzie, to można grać, jak nie do temacik można zamknąć:
"Z głębokiego, twarde snu budzi Cię niezwykły hałas.Po cichu wstajesz. Co wezmiesz,aby przygotować się na atak przeciwnika (o ile tam ktoś jest...)"
1. Różdzkę
2. Siekierkę
3.- Młot
4.- Skórkę od banana

Chętnie zobacze potem twoje dzieło, o ile oczywiscie będziesz je udostępniał.

Ten post był edytowany przez potterman: 30.11.2005 11:13

--------------------
Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...

Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów
user posted image
Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci...
user posted image
+Quote Post
Katon
post 30.11.2005 12:48
Post #30 

YOU WON!!

Może być z tym problem, bo to co stanowi moje notatki do każdej przygody rpg to tylko luźne myśli, jakieś niedbale rozrysowane plany i kilka współczynników na krzyż. Reszta jest w głowie. Ale jeśli po wybrubowaniu przygody w praktyce okaże się interesująca to kto wie.... może ją jakoś "opublikuje".
+Quote Post
matoos
post 30.11.2005 13:36
Post #31 

Wytyczający Ścieżki

Nie żebym jakąś kryptoreklamę robił, ale zapraszam z przygodą na strefę wink2.gif

--------------------
+Quote Post
Katon
post 30.11.2005 13:41
Post #32 

YOU WON!!

Chętnie skorzystam. Kiedy już będzie miała jakiś realny kształt. Ja muszę długie mielić i przeżuwać takie pomysły, żeby coś z nich wyszło.
+Quote Post
Ronald
post 02.12.2005 19:24
Post #33 

Czarodziej

To w takim razie idąc za radą Childa WYPRASZAM SOBEI MIELONEGO, a poza tym jesteś człlwiekiem więc mogę używać formy rodzaju męskiego tongue.gif

chciałobysie
nutella.gif dla wszystkich z okazji dwustenego posta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ten post był edytowany przez Cat: 03.12.2005 01:06

--------------------
- A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć...
- Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha!

"Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss
user posted image
+Quote Post
Mi'vel'nuruodo
post 04.12.2005 21:46
Post #34 

Mugol

PBF to niegłupi pomysł. O ile ktoś wie, jak za to się zabrać.
Dobrze by było całe forum zrobić, bo ten pmoysł ma spory potencjał.
A co do MGowania...ja mogę się piszę, bo mam niejakie doswiadczenie w tych sprawach. Oto mała próbka moich możliwości.

" Ciemne, ciasne korytarze tego starego domostwa przerażają Cię, ale nie dajesz tego po sobie poznać i oświetlając sobie drogę różdżką przedzierasz się przez nieprzebyty mrok. Każde skrzypnięcie podłogi, lub inny dźwięk powoduje, że instynktownie oglądasz się za siebie. Gdy w końcu docierasz do końca swej wędrówki odkrywasz, że drzwi, które były twoim celem są chronione przez jakieś potężne zaklęcie. [ Tutaj post gracza o rzuceniu Alohomory] Niestety Alohomora nie wystarczyła do otwarcia drzwi. Ochronne przeciwzaklęcie narobiło tyle huku, ze na pewno wszyscy już wiedzą o twojej obecności. Wiesz, że powinieneś uciekać jak najszybciej. [Gracz pisze o ucieczce w kierunku , z którego przyszedł] Niestety, gdy już docierasz d oschodów drogę zagradza Ci wysoka postać w masce. Zaczyna powoli unosić różdżkę ...ty czynisz to samo. [Gracz używa Expelliarmusa] Niestety...twoje zaklęcie strąciłoi jedynie maskę oponenta. Przeciwnik szczerzy się do Ciebie i wyszeptuje słowa...ostatnie słowa, które słyszysz w swoim życiu....

-Avada Kedevra... "

--------------------

user posted image
+Quote Post
Hito
post 04.12.2005 21:53
Post #35 

Magik

Ja pominę tę próbkę milczeniem (co nie znaczy, że uważam ją za jakieś kuriozum). Powiem tylko - wierzcie mi, drodzy magiczni forumowicze - sesje RPG na forach nie mają sensu, jeśli nie zbierze się odpowiednia grupa odpowiednio zdeterminowanych ludzi, którzy naprawdę chcą coś zrobić. Na forum ogólnotematycznym, moim zdaniem, szanse powodzenia takiego śmiałego przedsięwzięcia są dość nikłe. (nie powiem, że tak jest w ogóle, bo Matoos się po mnie przejedzie - i słusznie, na strefie nigdy nie byłem)

--------------------
Mój nowy fic

One in Fire Two in Blood
Three in Storm Four in Flood
Five in Anger Six in Hate
Seven Fear Evil Eight
Nine in Sorrow Ten in Pain
Eleven Death Twelve Life Again
Thirteen Steps to the Dark Man’s Door
Won’t be turning back no more
+Quote Post
Mi'vel'nuruodo
post 04.12.2005 21:58
Post #36 

Mugol

A i owszem. Dlatego lepiej jest stworzyć forum stworzone tylko do tego celu.
Sesja w zwykłym temacie to zwyczajny spam, bo wiele osób może się zadowolić klasycznymi "jednolinijkowcami"...ale gdyby, tak jak mówisz znaleźć odpowiednią ilość osób zdeterminowanych to naprawdę ten pbf może mieć dużą siłę przebicia.

--------------------

user posted image
+Quote Post
matoos
post 05.12.2005 09:48
Post #37 

Wytyczający Ścieżki

Wejdźcie na strefę, dobrze wam radzę. Nikt nie każe tam wam robić przygody w jednym temacie. Jak zbierzecie odpowiednią ilość graczy w temacie rekrutacyjnym, zostanie stworzone specjalnie dla was forum z przygodą. Możecie zrobić osobne podforum na hasło dla każdego gracza jeśli chcecie żeby gracze nie znali swoich poczynań, możecie zrobić ile chcecie tematów na forum, jeśli chcecie rozgrywać kilka scen jednocześnie.

Ogranicza was tylko własna wyobraźnia.

--------------------
+Quote Post

2 Strony < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

Kontakt · Lekka wersja
Time is now: 14.05.2025 21:39