Najlepsze Covery I Remixy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Najlepsze Covery I Remixy
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
haha przypomniało mi się dzisiaj słuchając radia, że myślałem kiedyś, że kawałek z soundtracku z amerykańskiej wersji godzilli 'come with me' , czy jakoś tak - no wiecie, kawałek paffa wykonany z page'em - to właśnie kawałek paffa. oj :D
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Mówisz o QOTSA, czy o Queen? Jeśli o pierwszych to żadna z nich świętość, a jeśli chodzi o drugich to The Darkness nadawali się idealnie =D
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(GrimmY @ 13.02.2007 22:05) haha przypomniało mi się dzisiaj słuchając radia, że myślałem kiedyś, że kawałek z soundtracku z amerykańskiej wersji godzilli 'come with me' , czy jakoś tak - no wiecie, kawałek paffa wykonany z page'em - to właśnie kawałek paffa. oj ![]() No, sampel a raczej riff z Kashmiru [bo Paige się zgodził na to]. I to ch... tam cover. Elva - 'With You Were Here' było już tyle razy coverowane... ![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Drugich oczywiscie, ale Darkness nie liczymy bo to w ogole zespol jakiejs innej, kosmicznej, kategorii xD Ja w ogole wiekszosc kowerow uwazam za zapchajdziure dla braku oryginalnego materialu
![]() Bylo, nie przecze, i wlasnie do tych kowerow w opozycji stoje ![]() Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 13.02.2007 22:11 -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja tam wogóle przed Floydami nigdy na kolanka nie padałem. Fakt, wybitni, ale przy Velvetach czy Zukach... ok, ok... nie wyskakujmy sobie na świętości, bo będzie awantura i to w dodatku awantura bezproduktywna =D
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
I w ryja dostaniesz bo ja mam przy WYWH lzy w oczach i nam sie jeszcze rodzina rozpadnie ;P Albo jeszcze gorzej - moglabym dostac rownie bezproduktywnego slowotoku o tym dlaczego Flojdzi zachwycaja xD
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Ale ja Floydów znam - a dam se łeb uciąć, że Ty "The Velvet Underground & Nico" nie słyszałaś =D
|
Eva |
![]()
|
Nie wiem, nie orietuje sie, zarobiona jestem xD W ogole jestem ostatnio calkowicie muzycznie uwsteczniona. Ale nadrobie!
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Wiesz, to jest płyta z 1967 =) Ale klasiker nad klasikery, więc tą sobie koniecznie nadrób (jakie słowo...).
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Katon |
![]()
|
Nie no, ja pierd.....! Niechże oni przyjadą!!! Niesamowite!
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
moje pierwsze skojarzenie było takie: boże co oni zrobili tej piosence.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Lemar - I Believe In A Thing Called Love [Darkness Cover]
Fajne. edit. jeszcze to: Hey ya! Koleś wygląda jak typowy Drwal, ale jak dla mnie daje rade! Ten post był edytowany przez Rysiek_Kowal: 03.03.2007 16:18 |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
martusza |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 121 Dołączył: 17.05.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Preluders - "Walking on sunshine" (Katrina And The Waves Cover)
http://youtube.com/watch?v=EqAWOvGtQbU |
Katon |
![]()
|
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Nie znam oryginału, ale to jest świetne! Dzięki, Katonie!
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Katon |
![]()
|
Piosenka z Bonda "The Spy Who Loved Me" =)
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Doznaję przy Birch Street Project - Flux (Bloc Party cover).
Umieram przy Why? - Close To Me (The Cure cover). Obie pozycje highly recommended. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
QUOTE(Ahmed @ 23.03.2008 22:08) Doznaję przy Birch Street Project - Flux (Bloc Party cover). link nie działa. Ten jest oryginalny i sprawny. A sam cover genialny! Lepszy od oryginału. |
Eva |
![]()
|
Zastanawiam sie intensywnie - tak po prawdzie od covera do remixu az tak daleko nie jest.. Wiec moze poumieszczamy tu tez 'najlepsze remixy', jak sie uda to z odnosnikami do oryginalu? Hm? Hm? ;>
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
no to chyba rozwiazalem sprawe ;p
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 23.03.2008 22:23) QUOTE(Ahmed @ 23.03.2008 22:08) Doznaję przy Birch Street Project - Flux (Bloc Party cover). link nie działa. Ten jest oryginalny i sprawny. A sam cover genialny! Lepszy od oryginału. Czy ja wiem. Jak dla mnie ni jak ma się do super techniaweczki w wykonaniu Bloc Party ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
plytki bas i za malo energi w tamburynie.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ale oryginał brzmi trochę jakby jakiś mało zdolny fan go obrobił na swoim laptopie
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 08.05.2025 15:45 |