A Co Tam, Też Sie Pochwale :p
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
A Co Tam, Też Sie Pochwale :p
miwoj |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 40 Dołączył: 13.08.2005 Skąd: ...a z tym to różnie bywa ![]() |
Niech będzie.
Sad Smiling Face Rezultat długiego nudnego dnia w robocie, spędzony na zabawie Photoshopem w wolnym czasie. W pewnym momencie stwierdziłem, że nawet całkiem fajnie to wygląda. |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
nawet ciekawe... ładnie wycieniowane...
-------------------- |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Niezwykle oryginalne i to jest chyba najważniejsze
![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
a mi sie nie podoba kontrast wlasciwego, rozmytego obrazka z ostrym, wyrazistym napisem.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
miwoj |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 40 Dołączył: 13.08.2005 Skąd: ...a z tym to różnie bywa ![]() |
Napis jest związany z kultowym już wśród Woodstock-owiczów zdaniem o. Rydzyka, gdy opowiadał w radiu maryja o tym, jaka tam u nas na Woodstocku była sodoma i gomora.
"... i w widziałem te wszystkie smutne twarze dookoła. I one wszystkie się uśmiechały!" Jakoś tak mnie natchnęło. ![]() |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
zabawa rozjasniajacym pedzelkiem ? o i jeszcze jakies cloudsy na tle widze ;]
hmm no calkiem spoko, chociaz rozjasniacz na dłuzsza mete wyglada lipnie. widac gdzie konczyles nim prace a gdzie ja zacyznales i jest az ZA BARDZO rozmazane co meczy oko - przynajmniej moje. pomysl sam w sobie calkiem fajny mozna by bylo z niego fajne rzeczy wycisnac. -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:32 |