Zobaczcie To!, ...reklama HP and the Goblet of Fire
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zobaczcie To!, ...reklama HP and the Goblet of Fire
cedrik18 |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 15.08.2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Wejdźcie i oceniajcie: http://extratv.warnerbros.com/v2/news/0805/12/3/video.html
Jak dla mnie super ![]() A wy co sądzicie? |
miwoj |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 40 Dołączył: 13.08.2005 Skąd: ...a z tym to różnie bywa ![]() |
No, wygląda bardzo ciekawie. Tylko straasznie denerwuje głos lektora...
I cho wygląda... no lepiej ją sobie wyobrażałem. I kim jest panienka w kapeluszu? Fleur? |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ogólnie spoko, ale ten lektor
![]() Film zapowiada sie naprawde ciekaweie ![]() Oczywiscie nie bede komentowac wygladu Cho ![]() Yyyy chyba Fluer ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wersję do ściagnięcia prosze. Bedzie wtedy mozna przeegzaminowac sceny.
-------------------- ...
|
kruk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 12.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Nawet całkiem, całkiem
Tylko ta fryzura Harry'ego, o bosh...miałam takiego kumpla jeszcze w gimie... -------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
Xel |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 15.08.2005 ![]() |
Co tu duzo mowic - trzeba poczekac na film
![]() Trailer do 3 tez mi sie podobal ale sama trojka wg. mnie wyszla im najgorzej (latajacy dementorzy - no proooosze bez profanacji. I jeszcze wyglad Lupina pod postacia wilkolaka ![]() ![]() ![]() A i jeszcze pare linkow do innych trailerow i materialow: http://www.tvdarek.republika.pl - widzimy Parvatii i cos dziwnego wyprawianego prawdopodobnie przez uczniow Durmstrangu ![]() I gdzie znika pozniej szata Harry'ego ? Siedzi z Ronem w jakichs kamizelkach :/ Jak ktos cos jeszcze ma to niech wrzuca ![]() Ten post był edytowany przez vampirka: 07.10.2016 12:36 -------------------- Członek "The Marauders" - fanklubu Huncwotów
![]() Jacy są ludzie takie są ich marzenia... Only solution is a mental revolution... |
Lor3L!n3 |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 10.08.2005 ![]() |
Zapowiada się ciekawie chociaż Fleur? przecież jest w połowie wilą to powinna być ładniejsz i tyle!
|
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Bajer!!! Mi tam się podobało i uważam, że ten film będzie chyba najlepszy! Nie mogę się już doczekać!
![]() -------------------- |
nowa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 06.08.2005 Skąd: z mamusi oczywiście:P ![]() |
Bardzo fajne!!!
Myślę, że film będzie spoko. |
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
już gdzieś ten filmik widziałam, ale jest jedna rzecz która mnie zastanawia w nim... co to za dziwadła z tymi tjarami gdzie za nimi wybucha ogień? (to chyba ta acja podczas mistrzostw świata w quidditchu) Jedni twierdza ze to Śmiercożercy... prawde mówiac też mi sie tak wydaje, no cóż "troche" inaczej sie ich wyobrazałam no ale poczekamy, zobaczymy
![]() poza tym podkład muzyczny do filmiku jest supcio ![]() wie może ktoś co to za utwór? I czy jest on skomponowany na potrzeby filmu? ![]() |
katia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 05.08.2005 ![]() |
Świetna zapowiedź, oby nie okazało się, że lepsza od samego filmu..
Kurcze, smaka tylko robicie tym a na film jeszcze trzeba tyle czekać, wrrr... ![]() |
Goomisia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Lublin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powiem tak :
HP1 – film nawet może być HP- film mnie niemiło zaskoczył choć jeszcze ujdzie w porównaniu z HP3 – który w ogóle mnie zabił, inna szkoła z wyglądy, przeniesione sceny, ominięcia ważnych wydarzeń... Co do HP4 zapowiada się ciekawie, dużo efektów specjalnych, postacie wyglądają interesująco choć Fleur i Cho – załamałam się jak je zobaczyłam. Tego kto je wybrał do tych roli powinno się zastrzelić!!! A tak to mi się zapowiedz podoba i z niecierpliwością czekam na film. -------------------- Naczelna Syriuszomaniaczka - członek zarządu THE MARAUDERS - FANKLUB HUNCWOTÓW.
*** ![]() *** http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=2073 |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
No dobra, do tej pory Fleur w ogole mi nie pasowala, ale cos mi sie widzi,ze ma wiecej wdzieku jak sie rusza. No i dobrze. Cho? Ladna,ale nie bedzie fanom krwawilo sercekiedy sie z nia Harry rozstanie. Tylko dlaczego on ma takie wlosy!? ;( Nie moge tego ciagle przebolec.
I co to niby mialo byc, ten skok nad woda. Co on, ryba? -_-" Fajna reklama,ale lektor z akcentem (okreslenie mojej mamy): "walka buldogow pod dywanem" w porownaniu z tym brytyjskim, powala _^_ I film: ojej, jaka fajna atmosfera, ladne dzieci (patrzy w przyszlosc ;P), piekny akcent. II film: powtorka pierwszego,ale III w tym stylu bym nie zdzierzyla? No i ten Bezyliszek.... I Riddle zurnalik -_-" III film: szok, kompletna zmiana klimatu, jak dla mnie najlepsza czesc. A po niej juz bylam maniakalna fanka *__* IV film: booojeee sieee....te wlooosyyy O___o Te tylko 2.5 godziny. Aaaaa..... Ten post był edytowany przez Pszczola: 17.08.2005 23:19 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
cedrik18 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 15.08.2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Najnowsza reklama, jak już pisałem, bardzo mi sie podoba, trzeba jednak przyznać, ze to mimo wszystko reklama - która jest skonstruowana w taki sposób, ze musi się podobać - co jednak nie zmienia faktu, że liczę na bardzo dobry film. A wracając do tego zwiastunu, to mam zastrzeżenia tylko do Cho. Ja jako facet, bym na nią nie zwrócił uwagi, no ale cóż, widać producenci mają inne zdanie.
A poza tym muzyka bardzo fajna - zarówno w pierwszym jak i w obecnym zwiastunie, i mam nadzieję, ze jest ona z tego filmu, bo niestety czesto sie zdarza, ze muzyka do zwiastunów jest zaporzyczana z innych filmów. Ale jeżeli w tym wypadku jest inaczej, to trzeba zacząć zbierać forse na soundtrack ![]() I jeszcze jedno - chciałbym w końcu w którymś zwiastunie zobaczyć kawałek sceny na cmentarzu, lub choćbym nawet przez pół sekundy Voldemorta ![]() |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
najlepszego nie zdradzą ;p
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Potwierdzam to co zostało tu już powiedzianie Cho i Fleur powinny być ładniejsze, głos lektora beznadziejny , podoba mi się za to wygląd smoka i śmierciożerców (wyglądają straszniej niż dementorzy przez te maski), poza tym muza fajna, ale podejrzewam że z filmu zniknie wiele wątków z książki
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(kubik @ 15.08.2005 21:39) Tu znajdziesz i bardzo dobrej jakości wersję do ściągnięcia, i jeszcze parę innych rzeczy (mam nadzieję, że wybaczysz tę odrobinkę kryptoreklamy ![]() ![]() Edit: co wy wszyscy z tym głosem lektora?! Jaki lektor?!?? Przecież to jest po prostu fragment programu, w którym wyemitowano materiał o "HPiCO", a nie trailer! Ten post był edytowany przez owczarnia: 18.08.2005 19:25 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
nowa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 06.08.2005 Skąd: z mamusi oczywiście:P ![]() |
Hej owczarnia!!!
Masz wielką rację. Mam o tym takie samo zdanie jak ty!!! ![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Fragment programu,czy nie, ale facet gada, a akcent ma rodem z "budoga pod dywanem" (czyt. amerykanski). Mnie to powala -_-". No wiem, nie powinnam sie czepiac, ale wole brytyjski *__*.
-------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
No pewnie, że ma akcent, w końcu Extra to amerykański program
![]() ![]() Edit: zresztą dobra, nie będę taka ![]() ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 19.08.2005 00:35 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Pszczola @ 19.08.2005 00:03) Fragment programu,czy nie, ale facet gada, a akcent ma rodem z "budoga pod dywanem" (czyt. amerykanski). Mnie to powala ![]() Całkowicie popieram ![]() ![]() |
nowa |
![]()
|
![]() |
owczarnia |
![]()
|
Matoos, o czym Ty mówisz? Żeby nie hotlinkować, musiałabym przenieść filmik na własny serwer, a takowego nie posiadam. Zresztą, Veritaserum wyraźnie się zgadza na podawanie takiego linka, bo w identyczny sposób widnieje on na MuggleNecie (czemu się nie dziwię, bo po ściągnięciu i otwarciu zobaczysz, że film - jak każdy z Veritaserum - "jest ostemplowany":))
![]() Pomijając zaś już wszystko inne, link który Ty wskazałeś różni się od mojego tylko tym, że prowadzi na ogólną stronę, a nie bezpośrednio do filmu (co wychodzi na jedno, bo i tak ściąga się z miejsca, które podpięłam). Kiedyś podawałam takie ogólniejsze linkownie i połowa osób skarżyła się, że chyba ocipiałam, jeżeli sądzę, że oni na anglojęzycznej stronie sami dojdą co i jak ![]() Do znawców akcentu: tak z czystej ciekawości - ilu z Was mówi biegle po angielsku? -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Akurat w tym momencie nie chodziło mi o kradzież przesyłu czy uzurpację autorstwa, tylko o to, że często hotlinkując do strony, która jakby nie patrzeć jest dynamiczna, narażasz wiele osób na problemy ze ściągnięciem pliku(na przykład mnie
![]() ![]() Ja mówię w miarę dobrze po angielsku, acz certyfikatu żadnego nie mam. Słyszę po angielsku jeszcze lepiej ![]() Ten post był edytowany przez matoos: 19.08.2005 16:48 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:19 |