Fantastyka A Realizm, Czy traktujecie To poważnie??
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Fantastyka A Realizm, Czy traktujecie To poważnie??
Xel |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 15.08.2005 ![]() |
A jak ktoś lubi ksiązki i magie ?
![]() Apropo emotikonow, to faktycznie musze tez je stawiac zeby ludzie zrozumieli sakrkazm. Czasami mozna zostac niezle pojechanym przez to ze ktos zle zrozumial. Przynajmniej na samym koncu jedno ";)" zeby skapowali. To mnie martwi - przeciez mniej wiecej mozna wszystko z kontekstu wyczytac a nie wszystko na tacy. Co to za sarkazm z 5 ";)" i ":P" co zdanie. No chyba ze ja jestem jakis dziwny ![]() Ten post był edytowany przez Xel: 12.09.2005 20:25 -------------------- Członek "The Marauders" - fanklubu Huncwotów
![]() Jacy są ludzie takie są ich marzenia... Only solution is a mental revolution... |
Doti |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 19.09.2005 ![]() |
Fantastykę z realizmem mozna połączyć żyjąc we własnym wyimaginowanym świecie, ale tak oficjalnie to raczej nie powinno się tego mieszać
![]() ![]() |
Herma |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 28.09.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja w ten swiat wierzylam...
![]() ![]() ![]() ![]() chociaz szkoda ze tego swiata nie ma... chociaz... ![]() |
Bellatrix Black |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 06.10.2005 ![]() |
wiadomo, ze to jest nieprawda, ale ja tam bym chcala zeby to bylo true (na prawde) to by bylo fajne...
-------------------- 'The Dark Lord will rise again! Throw us into Azkaban, we will wait! He wil rise again and will come for us, he will reward us beyond any of his other supporters! We alone were faithful! We alone tired to find him!'
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
|
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Katon @ 07.10.2005 14:19) QUOTE(Herma @ 03.10.2005 21:31) ja w ten swiat wierzylam... ![]() ![]() ![]() ![]() chociaz szkoda ze tego swiata nie ma... chociaz... ![]() Ten post to mój ostateczny komentarz do offtopu o emotikonach. E tam, Katon, co się czepiasz ^^ Poprostu emotki jej sie spodobały i tyle -.- A jeśli chodzi o tą fantastyke lub realizm itp, to już sie wypowiedziałam, że wiadomo, ze to wymysł miłej Pani i że nie biore tego na serio =D -------------------- |
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
Szkoda, że nie ma takiego świata... Myśle, że nauka była by bardziej przyjemna niż naprawde jest.
-------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:49 |