Rab?, kim jest tajemniczy RAB z 6tomu?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rab?, kim jest tajemniczy RAB z 6tomu?
zoola |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 14.08.2005 ![]() |
Podkoniec VI części harry i dumbledor odnajdują medalion, w którym jest notatka z podpisem RAB. Kim moze być ta osoba? Czy RAB to inicjały czy może jakiś skrót? kto byłby na tyle sprytny, żeby dotrzeć w miejsce tak dobrze zabespieczone przez czarnego pana?
![]() |
zoola |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 14.08.2005 ![]() |
zauwazylam wlasnie, ze zaczeliscie juz rozmawiac o RAB na innym forum i tkos rzucil, ze to mozse byc brat syriusza, ale przeciez nawet w VI tomie jest powiedziane ze syriusz był ostatnim z rodu blackow no nie?
![]() |
Lissy |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 09.08.2005 ![]() |
QUOTE zauwazylam wlasnie, ze zaczeliscie juz rozmawiac o RAB na innym forum i tkos rzucil, ze to mozse byc brat syriusza, ale przeciez nawet w VI tomie jest powiedziane ze syriusz był ostatnim z rodu blackow no nie? No bo przecież Syriusz mówił, że Regulus nie żyje. Ale czy tak jest na pewno? Przecież o np. o Glizdogonie też wszyscy myślą, że nie żyje. Ale właściwie to chyba dlatego, że już o jednej osobie wszyscy myśleli, że nie żyje, a jednak żyła, to wątpie, żeby Rowling się powtórzyła. Myślę, że może to być jakaś całkiem nowa postać. A właściwie jeśli R.A.B. nazwał Volda "Dark Lord" to chyba jest albo był śmierciożercą, bo przecież tylko śmierciożercy tak go nazywali. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
kruk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 12.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
taki temacik, już chyba BYŁ, porprawcie mnie, jeżeli się mylę...
Widzę, że jesteście "początkującymi" użytkownikami, wiec radzę wam najpierw dokładnie przejrzeć forum zanim założycie jakiś temat. Ten post był edytowany przez kruk: 18.08.2005 14:18 -------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
zoola |
![]()
|
nie kruk, takiego tematu nie bylo tylko byly dodane miwolne spekulacje w innych tematach.jesli nie chcesz to nie musisz tu nic pisac, ale wydaje mi sie ze mozna sie troche pozastanawiac nad pane RAB bo wydaje sie byc intrygujaca postacia i w sumie nie wiadomo kim jest. ja sie caly czas zastanawiam i tobie tez to polecam!
RAB-Karkarow? |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 13:39 |