U- No- Poo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
U- No- Poo
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
A jeśli jestes dziewczyną to bardzo przepraszam. Na pszeprosiny dla Ciebie
![]() No ale mnie czeka raczej kilka lat chodzenia z uzdą w gębie ![]() Chyba każdy w sygnaturze powinien podawac płeć, bo czasem trudno jest się połapać kto jest chlopak, a kto dziewczyna ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pasowałoby skierować petycję do Administracji o włączenie odpowiedniej funkcji forum tego typu, która uaktywnia znaczik płci pod avatarem :]
-------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobry pomysł Hito, ale ja nie umiem czegoś taskiego zrobić. Może Ty sie skusisz
![]() A jak Wam sie podoba mój nowy avatar?(pytanie do Hita i owczarni ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No ale odpowiem ja, hehe. 'Staro' na nim wygląda. To znaczy na jakieś osiemnaście jak nic. Ale ładnie.
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ładny, ładny - jak i sama Emma
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
A u Ciebie Estuś za to od razu widać, że kogoś ścigasz
|
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ron>>ja także się nie skuszę, z tego co wiem, nie jestem Administratorem tego forum :]
Avek zarówno Twój, jak i Owczarni, jest w porządku. I nic dziwnego. Estiej>>po kadrowaniu ava poznałeś płeć użytkownika go noszącego. Nieźle. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
owczarnia |
![]()
|
Której wszak i tak nikt się nie spodziewa
|
Ronald |
![]()
|
A ja się estiejowi nie dziwię, że rozpoznał po avatarze płeć, bo po dluższym zastanowieniu dochodze do wniosku, zę coś w tym jest
![]() owczarnia> podpisuję się obiema ręcami pod tym, co pisałaś o moim avatarze(szczególnie pod ta częścią z Emmą) ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 20.07.2025 13:27 |