Avatary, Co przedstawia twój avatar?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Avatary, Co przedstawia twój avatar?
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
moje alter ego.
;p -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
BLOC PARTY :D
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
kelvin. w ten "lepszy" dzień
-------------------- |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja zmieniam avy i podpisy jak majtochy :P
Obecny przedstawia... :> kto oglądał film lub czytał pierwsza powieść S. Kinga squma o co biega 8> Chociaż czyzby nie za bardzo podobna do Sissy Spacek? I dlatego mi sie skojarzyło O_o? Ten post był edytowany przez kubik: 22.08.2005 21:38 -------------------- ...
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
moj avatar przedstawia smierc grajacego w golfa. wlasna kosa zreszta.
mysle nad zmiana, ale nie mam pomyslow aktualnie. blackomen - jest takie piwo nawet o'reilys. tak mi sie skojarzylo z tym twoim orly. -------------------- |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
no moj zajebiscie trudno rozszyfrowac, nawet hakerzy z matrixa by nie dali rady...
//edit: QUOTE Ja zmieniam avy i podpisy jak majtochy ![]() no stary... nie popisales sie ;p Ten post był edytowany przez Avalon: 22.08.2005 22:08 -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja mam od dzis jacka whita blue orchid grającego w Dublinie;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(kubik @ 22.08.2005 21:34) To od z lekka nieczesto ŹĄ ;] QUOTE(GrimmY @ 22.08.2005 21:46) Oż... to ja jutro sibei poszukam jak mi sie bedzie nudzilo może sobie ava zmienie ;-) -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
kubik, ja majtochy, jak to napisałes zmieniam codziennie... a ty avatary.... nie...?
![]() -------------------- |
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 22.08.2005 14:07) u seem like u don't believe it ;] -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Misiek zmienił ava? aj kent beliw it!
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a jednak stało się;>
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Vilanda |
![]()
|
od dzisiaj nic nie będzie takie samo...
edit: z mojego alter ego wyrosłam ja i mój tata. w kawałku ;p Ten post był edytowany przez Vilanda: 23.08.2005 10:21 -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
moj z kolei przedstawia drzewo Jozuego.
i jako avatar swietnie spelnia swoje zadanie. jest oryginalny, niesie ze soba wazne moralnie przeslanie, ma glebszy sens i drugie dno, mily dla oka a jednoczesnie ukazuje osobowosc osoby piszacej ;P a jako ciekawostke dodam ze obrazek swoje trescia jest zwiazany z plyta u2 z roku 87. -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
aa wiec to to dzewko
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Mój avatar mówi sam za siebie :]
-------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Katty |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 03.08.2005 Skąd: Lochy Gryffindoru ![]() |
Mój avatar...Mhm, jednorożec, totalnie nie zainteresowany forum...Albo bezczelnie podsłuchujący.
-------------------- - Seviczku! Witaj, moje bóstwo Podziemi!
– Tonks! Moja radości! Moja miłości! Nareszcie jesteś! Tak za tobą tęskniłem! Powinnaś się do mnie wprowadzić. I rzucić tę zwariowaną pracę. - ... O Merlinie i siedmiu krasnoludków... – Moja najmilsza. Mój skarbie. Jak się miewasz? Czy już mówiłem, jak strasznie za tobą tęskniłem? – Kim jesteś, nędzny oszuście, i co zrobiłeś z moim Sevem?! - ... Wydało się. Jestem Gilderoyem Lockhartem. Uciekłem ze św. Munga i zmusiłem Severusa, żeby zajął moje miejsce. Jeśli szybko tam pobiegniesz, zdołasz go może uratować, zanim lekarze mu wmówią, że jest mną. Arien Halfelven - "Rozmowy Trumienne VIII: Exegi monumentum" Fanka pairingu NT/SS - łaskawie proszę o nie wieszanie ![]() |
anagda |
![]()
|
ładnie to tak pieska szprycować??
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
To jest tylko znalezione w sieci. To nie ja! ;P
-------------------- Motylem jestem.
anagda |
![]()
|
tak,tak ... teraz to się tak mówi!!
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Piesek, bardzo ładny, i jakie ma oczy faajnee
![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Magya |
![]()
|
zastrzegam, że piesek nie jest mój
![]() -------------------- Motylem jestem.
Vilanda |
![]()
|
grlouiee, masz piekny avatar - może troche zalatuje mhokiem (;
btw: grlouiee z pamiętnika księżniczki? -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Muszę się zastanowić co jest na moim avatarze <lol>
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:51 |