Avatary, Co przedstawia twój avatar?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Avatary, Co przedstawia twój avatar?
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE grlouiee, masz piekny avatar - może troche zalatuje mhokiem (; btw: grlouiee z pamiętnika księżniczki? No w końcu zmieniłam avarta i ktoś go zauważył ![]() A co do nicka - tak to z PK, długo myslałam i w końcu postanowiłam dodać tylko dodtakowe "e" ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
a że tak się spytam, jak się go powinno czytac? >_>
Ten post był edytowany przez Norriśka: 24.08.2005 21:15 -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(??? @ 24.08.2005 16:57) orly? QUOTE(Norriśka @ 24.08.2005 21:14) 'Glołiiii' Ten post był edytowany przez BlackOmen: 24.08.2005 21:30 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
coś jak grołl tylko zmiękczone przez i na końcu ;p
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mhroczne \m/
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
ej, gruby lui: XP tak się to czyta ćwioczki^^
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
luii luii... nie widzisz ze tam sa dwa e?
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
to drugie 'e' jest tylko dla picu ;p
FREE percy! ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wcale a wcale xD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
Mów jej duże 'g' i bedzie spokoj
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
a na moim jest pulpet z parasolem!
nikt mnie nie pobije. -------------------- .
|
BlackOmen |
![]()
|
Vilanda |
![]()
|
owiec, oszalałeś?
FREE percy! ![]() |
MisieK |
![]()
|
zaraz odpowie pytaniem na pytanie;p
Vilanda |
![]()
|
no co ty, jakiś obrazek nam zaprezentuje ;p
FREE percy! ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Vilanda |
![]()
|
hilfe! zboczeńcy!
FREE percy! ![]() |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie, nie moje E na koncu baaardzo wazne jest
![]() QUOTE Mów jej duże 'g' i bedzie spokoj A mów, mów ![]() Ten post był edytowany przez grlouiee: 25.08.2005 15:45 -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
Joan P. |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 29.06.2005 Skąd: z ciemnego zaułka Nokturnu. No i Lunatycznego. ![]() |
A czy można się wypowiadać, jeśli się nie ma avatara na tym forum, ale za to ma się na innym?
Jeśli tak... http://akashiro.w.interia.pl/sumiav2.JPG To jest właśnie mój avatar na Lunatycznym. Chyba nie muszą nikomu mówić, co przedstawia. Dodam tylko, że znakimicie do mojego charakteru pasuje. -------------------- ''To rewolwer w twojej kieszeni czy po prostu przyjemnie ci mnie widzieć?''
(Mae West) Członkini zarządu THE MARAUDERS -Fanklubu Huncwotów ( Peteromaniaczka Naczelna ) |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE(Vilanda @ 25.08.2005 10:59) Nie QUOTE(Vilanda @ 25.08.2005 13:34) orly? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
grlouiee |
![]()
|
QUOTE orly? A obrazek ? No jak tam można bez niego ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE A czy można się wypowiadać, jeśli się nie ma avatara na tym forum, ale za to ma się na innym? Jeśli tak... http://akashiro.w.interia.pl/sumiav2.JPG To jest właśnie mój avatar na Lunatycznym. Chyba nie muszą nikomu mówić, co przedstawia. Dodam tylko, że znakimicie do mojego charakteru pasuje. Sumiko się ucieszy z naśladowców ;] Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 25.08.2005 17:39 -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE(grlouiee @ 25.08.2005 17:34) Moj avatar jest wiecznym 'orly'. Jezeli ktos chce obrazek patrzy lekko w lewo QUOTE(Child of Bodom @ 25.08.2005 17:36) Ja mowie ze to jest nedzna prowokacja. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Vilanda |
![]()
|
orly?
FREE percy! ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:53 |