Avatary, Co przedstawia twój avatar?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Avatary, Co przedstawia twój avatar?
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Orly to znak zastrzezony BlackOmen`a
![]() Magya masz swietny nowy avart ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez grlouiee: 26.08.2005 11:33 -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
owiec, nie bij mnie drewnianą łyżką.
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 24.08.2005 22:28) QUOTE(??? @ 24.08.2005 16:57) orly? Nie, tylko żartowałam, tak na serio jest to wielki nosorożec wcinający banana ^^ -------------------- |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
nie rozumiem.
FREE percy! ![]() |
Itilien |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z Manill ![]() |
QUOTE Nie, tylko żartowałam, tak na serio jest to wielki nosorożec wcinający banana ^^ To jest dowciap, nie trzeba go rozumieć, tylko śmiać się z niego ![]() A mój avatar to Natalie Portman, bodajże z filmu "Powrót do Garden State", ściągnięty z jakiejś strony, bez jakiegś głębszego przekazu. -------------------- "Nie mogę utrzymać duszy, która o wolność krzyczy"
|
Vilanda |
![]()
|
yyy.
FREE percy! ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no, mój to też natalie portman.
|
Vilanda |
![]()
|
kłamczuszka.
FREE percy! ![]() |
Itilien |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z Manill ![]() |
No dobra, nie umiem być zabawna, błagam o wybacenie za te nieudolne próby...
-------------------- "Nie mogę utrzymać duszy, która o wolność krzyczy"
|
Vilanda |
![]()
|
nie płaszcz się, wyprostuj się.
FREE percy! ![]() |
Itilien |
![]()
|
Nie płaszczę się, stoje prosto i stać będę.
-------------------- "Nie mogę utrzymać duszy, która o wolność krzyczy"
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
cat -> chyba w poprzednim wcieleniu i przed milionem operacji plastycznych:>
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
O nadeszła wiekopomna chwila, MisieK znowu zmienił avarta
![]() Łohohoho ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(??? @ 26.08.2005 12:25) Nie szprechaj do mnie na czerwono. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Co masz do czerwonego?
-------------------- .
|
grlouiee |
![]()
|
Czerwony ładny kolor
![]() A ??? chciała, zebyś zauważył to do Ciebie napisała ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tya. bo black nie umie czytać na czarno -.-
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 26.08.2005 15:56) Pseplasam, już nie będe, wybaczysz mi? :D -------------------- |
MisieK |
![]()
|
??? -> womtpie;p
cat => wolałbym nie ale jak musisz;P -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(??? @ 26.08.2005 17:26) QUOTE(BlackOmen @ 26.08.2005 15:56) Pseplasam, już nie będe, wybaczysz mi? ![]() HsFFiEtNiE ShE TaK UwAzAsH! QUOTE tya. bo black nie umie czytać na czarno -.- No tak moj nick juz uprzedza ze jestem ciemny na czarny. QUOTE A ??? chciała, zebyś zauważył to do Ciebie napisała No wooof i poszulem sie jak ktos zupelnie wyjatkowy *_____________* -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Vilanda |
![]()
|
Cat, najwidoczniej nie wszyscy mają oczy ;p
to jest głeboko wyczuwalne. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
MisieK |
![]()
|
a ja bym chciał pochwalic mhroczno-southparkowy avatar childa \m/
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
z założenia to to moja podobizna [tylko fryz się tak nie układa ;p]
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
eej zapodaj linka do tej strony gdzie mozna zrobic swoja morde na ksztalt south parku (wiem, bylo w wyszukanych czy gdzies tam, ale leniwym jestem czlekiem dzisiaj i nie chce mi sie przegladac).
Ten post był edytowany przez GrimmY: 26.08.2005 23:56 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:07 |