Wielkie Niedomówienie W Hp, paskudnie wielkie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wielkie Niedomówienie W Hp, paskudnie wielkie
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
voldi nie kopnął w kalendarz sensu stricte - zawsze coś tam żyło.
skoro wiesz - nie pisz. -------------------- |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Aha, alchemia. Rownowaga i takie te. I jezeli juz o tym mowa, to nauka Chrystusa tak na dobra sprawe nie opierala sie na cudach, tylko na milosci.
Ale po co ja to mowie? Blagam, Goomisia ma racje, to juz bylo, po co tyle stresow? _^_. To forum dotyczce Harry'ego Pottera, czyz nie? To po rozwodzic sie nad tym, czy ktos werzy, czy nie i jakie ma ku temu powody, bo to naprawde nas nigdzie nie zaprowadzi. -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Goomisia @ 24.08.2005 14:40) Ty Katarn90 nie bądź taki mądry. To ze jest już taki temacik powiedziałam bo w przeciwieństwie do ciebie ja się zastanawiam co robię i sprawdzam czy zakładając jakiś temat po raz któryś tam z kolei nie zrobię z siebie formowej ofermy i czy na dzień dobry kilka postów w temacie nie będzie zrzędzeniem starszych magów że TO JUŻ BYŁO... ale skoro ty niedoceniasz mojej przysługi to znaczy ze masz niski poziom kultury i raczej nie obrażaj mnie i innych bo szybko się staniesz "nie lubiany"... Wybacz Goomisia - miałem zły dzień i rzeczywiście trochę się rozpędziłem. (ale nadal mi sie nie chce przeszukiwać forum) |
Avery |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 265 Dołączył: 06.07.2005 Skąd: Angband :> Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nigdzie w ksiazce nie pisalo ze oni tam w boga nie wieza, a pozatym moze chodzi o tradycje albo cos w tym stylu
-------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem ![]() Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
o bosz. Toś odkrycie zrobił.
![]() -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
LoooooL
[tłum. LuuuuL] -------------------- ...
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(??? @ 24.08.2005 12:30) Ale czy wauważyliście, że podczas tych "świąt" nie ma nic o Bogu, ani o chrześcijaństwie? Przecież to są tylko ferie zimowe, które są "upiększane" ![]() http://forum.freeware.info.pl/gry/doom.html taaa... a nazwa Boże Narodzenie pochodzi od wykładzin w Obi ==' a ty Malganis - za przeproszeniem - stul ryj , bo p..eolisz , a w dupie byłeś gówno wiedziałeś. Ten post był edytowany przez vampirka: 04.02.2019 16:13 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:07 |