[zabawa Filmowa], zgadnij co to za film?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[zabawa Filmowa], zgadnij co to za film?
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
sounds like correct answer ;)
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
film-legenda o podróży, motory, wspaniała muzyka, drugs i doborowa obsada....
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
easy rider
znane amerykanskie miast z CA, w ktorym splata sie watek wielu ludzi, polaczony jest w dosc dziwny sposob, kazda historia wiaze sie z tolerancja i akceptacja [pretendent do Oskarów] Ten post był edytowany przez voldius: 17.01.2006 13:27 |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ha! Cat, wcale żeś była nie zgadła, jakkolwiek mogę uznać, bo opis pasował też do tego filmu. I ogólnie dość blisko. Jakkolwiek "Za wszelką cenę" było filmem niezłym, mi chodzi o film zły. I znany. Super znany.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Braveheart? - Gibson
albo Unforgiven - Bez Przebaczenia - tez Eastwooda ![]() jeszcze może być Tańczący z Wilkami - Costner - obstawiam, ze o to Ci własnie chodziło ![]() [a alda mnie najidiotyczniejsza nagroda to Shakespeare in love ![]() Ten post był edytowany przez voldius: 17.01.2006 18:58 |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
najgłupszy zdobywca oscarowy to rocky ;p
no ale mi pasowało! *tupie nogami Ten post był edytowany przez Cat: 17.01.2006 19:00 |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
o, nie wziąłem Rockiego pod uwagę
![]() może być to |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Tak, Cat. Dobra jesteś w odgadywanie moich zagadek, muszę je jakoś usprawnić... O. Zagdki multiopcjonalne. Opis odnoszący się do dwóch filmów naraz. Ha! Zgadnij dwa!
Chłopiec poznaje wreszcie przyjaciela dzięki któremu czuje się szczęśliwy. Czy jednak jego rodzina i społeczność zaakceptują tą niecodzienną znajomość z kimś nie pasującym do obrazu normalności? |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Jeden to pewnie "Człowiek bez twarzy"
-------------------- ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
katon, ja bym ci z 15 takich filmów znalazła ;p
no dobra, chyba się przeliczyłam XD ale szukam! Ten post był edytowany przez Cat: 17.01.2006 21:32 |
Katon |
![]()
|
"Człowiek bez twarzy" trafiony. W twarz, buehehehe. Ale śmieszne. Dobra. Koniec żartów, zgadnijcie drugiego filma.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
"Uwolnić orkę"
![]() -------------------- ![]() |
Katon |
![]()
|
Niby pasuje do klucza.....Ale nie, nie uznaje. Przyjaciel nie jest zwierzęciem. Ani rośliną.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Pies to najlepszy przyjaciel człowieka
![]() -------------------- ![]() |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Casper przyjazny duszek!
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
najlepszy duszek w okolicy
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Katon |
![]()
|
Ech, dalej nie. Ale zbliżacie się powoli. Odpowiedź padnie wkrótce.
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
piekny umysl!
|
Katon |
![]()
|
Nie, nie.... Oddaliłeś się.... Orka i przyjazny duszek były na dobrej drodze...
|
dementorek |
![]()
|
6 zmysl.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Nikt o fcenie nie wie... to nie będzie to...
A może "Duże zwierzę" ? ![]() -------------------- ![]() |
Katon |
![]()
|
Nie, nie, nie. Bardziej znany film. Taka sztampa. Super znany reżyser, super znany film. No, ludzie...
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
e.t.? ;P
|
Katon |
![]()
|
Cat, jesteś de best, zostań moją żoną.
A teraz wymyślę coś takiego, że nawet Ty moja droga nie odgadniesz. Ha!!!!!!!!!! Ale wymyśliłem!!!!! Odpowiedź będzie jedna, ale taka, że nie ma bata normalnie bez kitu ja cie. Nie dasz rady Cat.... Kiedy to co dotąd było zamknięte w małym pudełeczku staje się zaskakująco realne i zaczyna stanowić zagrożenie, trzeba znaleźć w sobie odwagę i spryt, by odzyskać to co naprawdę ważne i odbudować relacje, które dotąd nie były najlepsze... Buahaha. Nie dość, że film z dupy, do jeszcze opis mętny... |
dementorek |
![]()
|
dziadek do orzechow! jumanji!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:49 |