[zabawa Filmowa], zgadnij co to za film?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[zabawa Filmowa], zgadnij co to za film?
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie znaju.
Wszędzie na świecie, niezależnie od tego w jakim jesteśmy mieście, jest tak samo. Nie ważne gdzie nas zawiozą. Ważne że jedziemy. Nikt nie wysłucha tak jak...... Ciekawe czy ktoś zgadnie..... |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
tak jak 'taksowkarz'?
-------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Noc na Ziemi Jim'a... ? ; )
mam nadzieje. bo w zasadzie jezeli chodziloby o dokoonczenie zdania to oczywiscie taksowkarz, ale jezeli chodzi o taka zagadke, to raczej noc na ziemi. Ten post był edytowany przez voldius: 09.09.2005 17:32 |
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
achhh, izi rajda... jechali na mardi gras, wrr brum brum
młoda dziewczyna mieszka tylko z matką. kiedy jej rodzicielka popełnia morderstwo i trafia do więzienia, ona zaczyna kilkuletnią tułaczkę po domach dziecka i rodzinach zastępczych -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
bialy oleander /czy jakos tak?! ;p/?
|
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
very good, mr. voldius!
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
mkay.
bialy chlopok mieszkajacy z matka i siostra w przyczepie campingowej w srodowisku hip hopowym. banal. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
8 mila
Główny bohater jest istotą(jest podobny do człowieka ale nim nie jest) z pewnym "upośledzeniem". Żyje samotnie, lecz pewnego dnia jego życie zmienia się gdy poznaje młodą dziewczynę.... Ten post był edytowany przez Ahmed: 14.09.2005 20:34 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Edward Nożycoręki :P
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Łaatwe- mordercę dzieci sąd uniewinnia, rodzice biorą więc sprawę w swoje ręce.
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pytanie oddaje -------------------- ...
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Film jest luźną adaptacją "jądra ciemności" Conrada.
Notabene nie chodzi mi o "Jądro ciemności" z Malkovich'em i Roth'em XP Ten post był edytowany przez Ahmed: 18.09.2005 22:11 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Czas apokalipsy?
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ukradnę Cat zagadkę.
czekolada tańcząca w rytm odysei kosmicznej, przecięcie wstęgi w stylu edzia nożycorękiego no i "uważajcie na głowy".... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
pachnie "Charliem i fabryką czekolady"....
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
oj tak;]
genialny film. //film roku;) -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
QUOTE oj tak;] genialny film. //film roku;) Tu się zgodzę...ale trzeba umieć podejść do tego filmu ![]() Film opowiada historię pisarza który zostaje oskarżony o plagiat. Czas dany mu przez tajemniczego oskarzyciela na odnalezienie maszynopisu zaczyna coraz szybciej upływać a wokół dzieją się dziwne rzeczy. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Misiek dupku!
|
Ahmed |
![]()
|
jak bardzo chcesz to zadawaj a ja skasuję swoją
![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
hahaha!;>
Ahmed, nie bądź taki dżentelmen;p -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() ![]() Aczkolwiek nikt mnie jeszcze dżentelmenem nie nazwał, czyżbym zawsze był zbyt grubiański? Ten post był edytowany przez Ahmed: 19.09.2005 00:03 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nienie, ahmed, niech zostaje twoja, to nie ty tu jesteś dupkiem
![]() |
MisieK |
![]()
|
ahmed rzuć no coś jeszcze bo mam na końcu jezyka i za cholere nie moge sobie przypomnieć;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Cesair |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 28.04.2003 Skąd: z Wasrawu ![]() |
"Sekretne okno" z Deepem?
-------------------- Without you believin’ in always picking up and thinking about leaving
Once you stick around then that's when I'll show you happiness the world can see That's how love should be |
Ahmed |
![]()
|
zgadza się
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 11:34 |