South Park, Forum Gallery:p
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
South Park, Forum Gallery:p
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
inspirowany avatarami dementiego i childa, stwierdziłem że można by zrobić forumową galerię ala southpark;>
Tu jest link:P To ja: ;p jest jeszcze idea, żeby zrobić zdjęcie zbiorowe, ale do tego należało by postacie umieszczać na białym tle. ja na białym tle to tyle. Dla n00bów: zapisujemy print screenem;> aaa. jeszcze, moja propozycja: Cat XP -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jakieś niezdrowe zainteresowanie osobą Cat widzę ;}
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mówiłeś coś Child? ;C
Edit://Na specjalną proźbę Avy, portret nie podpisany:;p Ten post był edytowany przez MisieK: 02.09.2005 15:29 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
coś ty ze mną zrobił głupi jeleniu!
;p -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
MisieK |
![]()
|
<szyderczy śmiech>
zabieram się za kolejne sławy tej strony xP /Edit: Kira ;ppp Ten post był edytowany przez MisieK: 02.09.2005 15:46 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
O boziu ;p
Coś ty Kirze zrobił ;p -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Shell |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta ![]() |
Kira ma fajny biust ;D
-------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
MisieK |
![]()
|
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Maybe to też sie przyda
![]() " Translate ordinary text into what Kenny from South Park would say and back again. Written in JavaScript." TO! -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
o jezu... ona cie za to to chyba zabije!!
![]() -------------------- |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
ej kur.
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
hehe, niezłe :)
ja siebie tez zrobiłam juz wczesniej, ale nie mam gdzie zamienic plik bmp na jpg, czy ktos mógłby mi pomóc? -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
MisieK |
![]()
|
no kur. kur. Vi.
// Norriśka, najprościej pewnie w Pajntcie;P Ten post był edytowany przez MisieK: 02.09.2005 16:17 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
misiek - no tzn. robiłam to w paincie, ale zalezalo mi na malych rozmiarach, bo chcialam se do ava dać, a jpg zrobiony w paincie ma z 400 kb. ale ok, narazie to co mam moge tu dac..
-------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
Norriśka |
![]()
|
![]() hehe, podobam się sobie w wersji south park :D każdy prawie szczegół ma swoje znaczenie :D Ten post był edytowany przez Norriśka: 02.09.2005 16:47 -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
MisieK |
![]()
|
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Dementi mi się kojarzy z piosenką Right Said Fred XD
I'm too sexy for my shirt too sexy for my shirt So sexy it hurts And I'm too sexy for Milan too sexy for Milan New York and Japan |
MisieK |
![]()
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
pociągający ;D
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
dupa. ja to niby nie jestem największym diamencikiem (vel rubinkiem by Imp) tego forum?
-------------------- .
|
MisieK |
![]()
|
Vilanda |
![]()
|
dajmond, napewno nie można odmówić Ci uroku ;>
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
MisieK |
![]()
|
tak jak Hefajowi
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE XD Ahmed;) Dziękuje za autoportret....(nie sugerować się nickiem następnym razem ![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
łał
-------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:15 |