Niewypowiedziane
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Niewypowiedziane
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Myśli płyną przez mnie
rozczochrane bez makijażu rodzą się z tkliwego nabrzmiałego cierpieniem człowieczeństwa Słowa płyną przeze mnie piękne ufryzowane gładko wyślizgują się z ust jak z łona matki I szkoda tylko że koniec końców tak niewiele mają ze sobą wspólnego _____________ Zebrało mi się na skrobanie filozoficzno - metafizyczne ;] PS. Sihuś, specjalnie dla Ciebie wiersz bez rymów;] Ten post był edytowany przez Cailith: 04.09.2005 20:17 -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Cail :* Wiesz, że nawet i z rymami Twoje wiersze mi się podobają. Tu, jak zawsze, znalazłam ciszę, niepokój i delikatność. I coś, co każe mi się zatrzymać na chwilkę. I pomyśleć. Dziękuję :*
-------------------- |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Takie to dojrzałe. Podoba mi się, że miałaś pomysł na wiersz i wyszła taka ładna, logiczna całość. Właściwie nie pozostawia on wiele do myślenia, powstało coś zgrabnego, całkiem przyjemnego, aczkolwiek nieskomplikowanego, co mnie trochę martwi. Tak, jakbyś jedno ważne zdanie ubrała w trochę zbyt fantazyjne ciuszki.
Nie mam nic do zarzucenia. Zabrzmi to płytko, jak powiem, że jest taki "Twój"? Bo widzę w nim Ciebie, taką Ciebie bez oszukiwania, jakbym czuła ten wiersz i wiedziała, że nie kłamiesz. Dobra, tak "koniec końców" jestem po prostu zazdrosna. Bo nie popełniłaś żadnego błedu, nie poślizgnęłaś się, nie potkęłaś, nie wpadłaś w żadną pułapkę. Napisałaś coś, co jest dobre. I masz świadomość, że to jest dobre, więc Ci nie dosładzam. Rozwijaj się dalej, a dotkniesz nieba. Pozdrawiam, Siostro. Pozdrawiam, Poetko. -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Time Robber |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.04.2005 ![]() |
Delikatny, ciekawy, kobiecy - nie dane mi jest tak pisać - niestety - hormony nie te!
Niech wena trwa jak najdłużej... -------------------- Czas nie czeka
Czas nie stoi Zegar czasu Też się boi! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 20.07.2025 08:39 |