Mane Tekel Fares
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mane Tekel Fares
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Natchnienie mnie ostatnio zaatakowało i po nieco długiej przerwie znowu kopnęło mnie do pióra. Tylko że, cholera, moje pióro nie bardzo się ze mną rozumie.
Mane tekel fares moje błędy Mane tekel fares moje sny Mam dwadzieścia lat wschodzącego słońca a za mną pustynia pustynia i kurz Mane tekel fares w czasie niedokonanym Mane tekel fares za zmarnowane dni. -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
*_*
Wiesz, czemu tak mi się podoba? Bo to, co napisałaś, jest we mnie. Wyciągnęłaś to na światło dzienne, dzięki czemu przestałam się bać - bać samej siebie. Pięknie. Krótko, dobitnie. Tylko nie rozumiem, skąd w Tobie tyle pesymizmu, żalu...? Przecież za Tobą nie pustynia i kurz - za Tobą sady, łąki i jeziora, Ciumoczku=* A wena nam służy - piszę nam, bo i mnie franca prześladuje, osobliwie w tej krótkiej chwili tuż przed zaśnięciem, na granicy jawy i snu... -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Time Robber |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.04.2005 ![]() |
Robi wrażenie, czytam go kolejny raz - kolejny raz tak samo świerzy i ogarniający melancholią.
Chylę czoła... -------------------- Czas nie czeka
Czas nie stoi Zegar czasu Też się boi! |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
auć, kocham Twoje wiersze.
miło, że ciągle tu jesteś, choć rzadko. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
przypomina mi się jak mowilaś ze komik nie może smiac się ze swoich zartów a smutny nie powinien mówiąc o tym wylewać lez cieżkich dla wrazenia potrzebny jest kontrast tak trochę jest nie do końca -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Racja
![]() ![]() -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Patos nie jest niczym złym z definicji. Tobie się udało, chociaż się nie rymuje...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:33 |