Piramidy, prosto z Chin.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Piramidy, prosto z Chin.
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
wybitnym fotografem to ja nigdy nie byłam i nie będę, ale lubie to zdjęcie.
że już nie wspomne o tym, w jakiej pozycji je robiłam ;p kliknij, kliknij. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Made in China
![]() Fajne, fajne, oryginalne, niecodzienny pomysl, świetne kubki na kawe/ herbate ![]() A w jakiej pozycji je robilas ?:> ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
stojąc w rozkroku na dwóch krzesłach i wisząc nad stołem, który miałam międz nogami
![]() -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
no więc... ogólnie pomysł dobry, ale do wykonania mam pewne zastrzeżenia... po pierwsze: przydałabysię lepsza ostrość, po drugie jak już robisz coś na np. stole czy jak, to znajdź jakąś powierzchnię, od której się nie odbija flesz... jakoś mnie rozprasza ta taka "gładka tafla" stołu. może to wina słońca, a nie flesza, ale lepiej wybierać jakies matowe powierzchnie. po trzecie, zrobiłabym to z większego skosu... ale pomysł orginalny
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:38 |