Aktorzy Dostali Srebrne Gwiazdki, kto marzy o roli Tonks?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Aktorzy Dostali Srebrne Gwiazdki, kto marzy o roli Tonks?
Piotrek |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 84 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Kraśnik Płeć: Mężczyzna ![]() |
18 września w Londynie zaprezenetowano odpowiednik Bulwaru Sławy (Hollywood) - Ulicę Gwiazd. Swoją własną srebną gwiazdką na chodniku uhonorowano aż siedmu aktorów z filmów o HP. Są to: Maggie Smith (Minerwa McGonagall), Julie Walters (Molly Weasley), Eric Sykes (Frank Bryce), John Cleese (Prawie Bezgłowy Nick), Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid), Michael Gambon (Albus Dumbledore) oraz Kenneth Branagh (Gilderoy Lockhart).
Anna Friel, żona Davida Thewlisa (Remus Lupin) powiedziała w jednym z wywiadów, że chciałaby zagrać Nimfadorę Tonks. "Nie wiem, czy to się uda, jednak absolutnie chciałabym zagrać Tonks. To moja wymarzona rola. Jestem pewna, że znajdą jakies większe nazwisko, ale naprawdę chciałabym" - powiedziała magazynowi "Film Focus". Zdjęcie aktorki można zobaczyć tutaj. Źródło: Veritaserum, MuggleNet |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Z pogłoską o Annie Friel jako Tonks spotkałam sie już wcześniej. Myślałam jednak, że są to jedynie wymysły fanów, a tu proszę.
![]() Hmm... dla mnie - mogłaby być. Wiek jest w porządku, Brytyjką też jest, tylko dorobić odpowiednią fryzurkę. Zobaczymy. Hmm... SPOJLER!/ QUOTE Oprócz tego w 6 tomie wszystko wskazuje na to, że między Lupinem a Tonks rodzi się pewne uczucie, więc skoro Anna prywatnie to żona filmowego Lupina, przynajmniej nie miałaby kłopotów z zagraniem odpowiednich emocji, prawda? =) /KONIEC SPOJLERA -------------------- just keep dreaming.
|
beshamel |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 01.09.2005 ![]() |
No jezeli chodzi o Tonks to inaczej sobie ja wyobrazalem...
... I NIECH MOC ZIELONEGO KURCZAKA BEDZIE Z WAMI WSZYSTKIMI!! NA WIEKI WIEKOW ![]() |
Anita |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 88 Dołączył: 13.05.2004 Skąd: (z)myślona ![]() |
Jak można sobie wyobrażać metamorfomaga?
![]() Całkiem - całkiem ta hipotetyczna Tonks. Ładna:) Nie mam nic przeciwko niej, a skoro to jej wymarzona rola, to pewnie dobrze by ją zagrała. A jakie są inne kandydatki na Nimfadorkę? -------------------- |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem na tak!
Ja sobie jej wogóle nie wyobrażałem ![]() ![]() ale jako, że nie znam narodowości ani imienia i nazwiska to odpada. ![]() ![]() -------------------- ...
|
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Hej, ta Anna Friel nadawalaby sie. Tak, to dobry pomysl! ;P Tylko czy cholera dadza jej te role? ;/
-------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
Piotrek |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 84 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Kraśnik Płeć: Mężczyzna ![]() |
No właśnie Pszczoła - oto jest pytanie
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 00:33 |