Muzyka Z Powerem
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka Z Powerem
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Black Label Society lubię tylko ze względu na Zakk'a Wylde'a, kurebele miałem dwupłytówkę oryginał i jakiemuś cwelowi dalem do przesluchania i mi nie oddal. kuwa, w ogole nie pozyczam juz oryginalow, za duzo razy sie przejechalem.
|
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
Płyta 'Psy i koty' Bladych Loków
![]() -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Tak wpisuję tu, bo nie wiem gdzie, ale pragnę się z wami podzielić zaskakującym odkryciem. Słucham sobie w necie soundtracku z HP nowego. I te piosenki które tam jakiś gość napisał są kapitalne (poza tekstami). Kawał fajnego, alternatywnego rocka. Kurde. A spodziewałem się jakiegoś megaobciachu...
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Moja ignorancja była żenująca. "Ten gość" to Jarvis Cocker i gdybym się o tym dowiedział wcześniej to nie musiałbym się dziwić. Na końcu płyty Cocker serwuje piosenkę "Magic works". Sztampa i banał, ale kurde świeczki w oczach mam jak tego słucham. Coś we mnie ta piosenka włącza. Jakieś pocvzucie utraty i nastrój jakiego od dawna żadna piosenka we mnie nie wywołała. To jest właśnie talent. Na granicy totalnego banału zrobić coś poruszającego. I w dodatku w klimacie HP.
|
Copiczek |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 28.04.2005 Skąd: Sosnowiec ![]() |
A mnie pociąga Red Hot Chili Peppers, System of A Down, HappySad i Nirvana.
-------------------- Ogółem nie lubie ludzi, myślę, że są głupi.
|
TMs |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 31.10.2005 ![]() |
Ja tam lubię Cranberriesów, AC/DC, słucham tysz jazzu, ale to chyba zły temat
![]() -------------------- Jak widzę napis sygnaturka to szlag mnie trafia.
Rzeczpospolita babska pozdrawia wszystkich mężów stanu. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Bruce Dickinson! I jego genialne 'Navigate the seas of the sun'.
Wlaczam tylko i mam taki usmiech ze moge sobie szeptac do ucha. -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Flogging Molly "Devil's Dance Floor" czyli irlandzki folk-punk w najlepszym wydaniu. Tak żywa i wesoła pioseneczka, że dyskotekowe hity przy niej bledną (nawet "hung up" Madonny
![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Włóczęga |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 22.01.2006 Skąd: Skądinąd Płeć: Kobieta ![]() |
No nareszcie , ludzie któży sie znają na muzyce ... a nie jak u mnie w klasie , same dresy ... oi oi oi !! BUNT JEST NASZYM OBOWIĄZKIEM !! widziałem że wiele osób przychylnie wypowiada sie an temat S.O.A.D'u , tesh ich lubie tylko jakoś tak nie potrafie ich zaszufladkować , nie moge jakoś tak sie skapować jaki to styl / gatunek muzyczny ...?
-------------------- -Pan Lunatyk przesyła wyrazy szacunku profesorowi Gejowi i uprasza go , by zechciał nie wtykać swojego długiego nochala w sprawy innych ludzi
-Pan Rogacz zgadza się z panem Lunatykiem i pragnie dodać , że pan profesor Snape jest wrednym głupolem -Pan Łapa pragnie wyrazić swoje zdumienie , jak taki kretyn mógł zostać profesorem --------------------------------------------------------------------------- -Pan Włóczęga pragnie stwierdzić że nieszczęśliwą kobietą jest ta , która musiała zostać matką kogoś tak podłego jak Pan Glizdozgon. Pan Włóczęga pragnie także wyrazić swoje przeogromne zdumienie z faktu nazywania Pana Glizdozgona szlachetnym mianem HUNCWOTA! |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
"Moim stylem jest brak stylu" ;]
-------------------- |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Co nastraja najlepiej?? System, Iron'i, Slipknot, Rammstein, Nirvana...
Co dobija?? Polski pseudo metal... za pierwszym razem jest śmiesznie... potem trochę gorzej np." Zabij Kota", "Starzy sida"...No i jeszcze disco polo... np. Happy End -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Starzy sida to metal? Do tego pseudo? O______o
Wez sie dziewczyno uspokoj. -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ktoś na głowę, albo jeszcze niżej upadł. Starzy Sida rządzą kawałki mają dobijająco płytkie, żenadne, ale to sprawia że sa fajne a do tego koleś nie am uzdolnien muzycznych. Jednak kto nie usłyszał 'Krawawego Toporu Lucyfera' nie może w życiu uważać się za prawdziwego true! \m/
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
A ja bylam na koncercie Patyczaka łaaa :d Jak zapomnial tekstu do beton punka.
I ta niezapomniana gitara na lancuchu. -------------------- |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
z "Krwawego Toporu Lucyfera" zawsze będzie wieczna beka... Szczególnie z jego śmiechu po tekście "To dosięgnie cię już teraz...Krawawy Topór Lucyfera!"
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 24.01.2006 21:19) Ktoś na głowę, albo jeszcze niżej upadł. Starzy Sida rządzą kawałki mają dobijająco płytkie, żenadne, ale to sprawia że sa fajne a do tego koleś nie am uzdolnien muzycznych. Jednak kto nie usłyszał 'Krawawego Toporu Lucyfera' nie może w życiu uważać się za prawdziwego true! \m/ drogi Omenie, a czy to nie jest przypadkiem tak, że zespół nazywa się Brudne Dzieci Sida (niech żyje patyczak na zeszłorocznym woodstock-u) , a nazwa jednej z ich płyt to 'Starzy Sida'? correct me if i'm wrong. prze-avatar ;D Ten post był edytowany przez GrimmY: 28.01.2006 14:48 -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
I tutaj sam nie wiem, bo spotkalem sie z dwoma nazwami na last fmie tez wystepuja 2 nazwy 'starzy sida' i 'brudne dzieci sida'. Jakos nigdy sie glebiej nie zastanawialem. Ja album na mule znalazlem jako 'Starzy Sida' a nie 'Brudne Dzieci Sida' to niestety jakis znawca/znawczyni bedzie musiala sie wypowiedziec.
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Darkness and Shadow |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 12.12.2005 Skąd: z dziury zabitej dechami ;) Płeć: Kobieta ![]() |
Mnie zawsze pobudzaly do życia ostrzejsze odmiany muzyki (oczywiście metal, a jakże
![]() ![]() -------------------- Forever, your eyes will hold the memory.
I saw your heart as it overtook me. We tried so hard to understand and reason But in that one moment, I gave my heart away. Wróciłam. Tak jakby. Moje forum. Przystań obłąkańców. |
Katon |
![]()
|
Polecam zespół Ciemna Strona Pomidora. Szczególnie piosenkę "Czarna owca".
|
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE(Darkness and Shadow @ 28.02.2006 10:17) Mnie zawsze pobudzaly do życia ostrzejsze odmiany muzyki (oczywiście metal, a jakże ![]() ![]() Jak to jest ostrzejsza odmiana to ja ie boje czymze jest np Vader .____. Muzyka z powerem? Hmm... mnie pozytywnie laduje Joe Striani - Crystal Planet; Babylon Whores - King Fear; Ian Anderson - Ian Anderson Plays The Orchestral Jethrotull; W.A.S.P. - W.A.S.P.(?? nie wiem jak ten album sie nazywal, pierwszy w ich karierze, jedyny brzmiacy fajnym starym hard rockiem, troch kiczowatym ale fajnym:] ) -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Darkness and Shadow |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 12.12.2005 Skąd: z dziury zabitej dechami ;) Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 28.02.2006 19:54) QUOTE(Darkness and Shadow @ 28.02.2006 10:17) Mnie zawsze pobudzaly do życia ostrzejsze odmiany muzyki (oczywiście metal, a jakże ![]() ![]() Jak to jest ostrzejsza odmiana to ja ie boje czymze jest np Vader .____. Muzyka z powerem? Hmm... mnie pozytywnie laduje Joe Striani - Crystal Planet; Babylon Whores - King Fear; Ian Anderson - Ian Anderson Plays The Orchestral Jethrotull; W.A.S.P. - W.A.S.P.(?? nie wiem jak ten album sie nazywal, pierwszy w ich karierze, jedyny brzmiacy fajnym starym hard rockiem, troch kiczowatym ale fajnym:] ) Ech, rozumiem, ze niektórzy mogą mieć wstręt do takiej muzyki, jaką tworzy Nightwish, bo po prostu nie podoba im się styl lub wolą coś innego. Akceptuję to. Nie mam do tego zastrzeżeń. Jednak co do gatunku Nightwish'a jest wiele teorii typu: symfoniczny metal z domieszką folku i gotyku, fantasy metal, gothic metal i jeszcze wiele innych, aż mi się nie chce wymieniać... -------------------- Forever, your eyes will hold the memory.
I saw your heart as it overtook me. We tried so hard to understand and reason But in that one moment, I gave my heart away. Wróciłam. Tak jakby. Moje forum. Przystań obłąkańców. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
beastie boys!;>
oryginalny styl w jakim trzech wesolkow wyrzuca z siebie slowa moze zachecac do czynow nieczystych, czyt. ma w sobie duzo energii. ot chocby kawalek 'sabotage' (i chyba w ogole caly album 'licensed to ill' istny der klassiker), 'fight for your right', tudziez z mnniej znanych 'remote control' i 'brass monkey'. jeee! -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Brass Monkey? taki malo znany kawalek, ze az na "the best of" trafil :P
Ostatnimi czasy Soilwork - Stabbing The Drama - The Crestfallen. Sama plytka moze i nie wgniata w ziemie, ale ten kawalek powoduje ze mniej wiecej do kolan mozna organoleptycznie odczuc stwierdzenie "w gruncie rzeczy" [; -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
analogs, futbol.
piłka w grze, krzycie co sił rozbijemy w proch faszystowski syf o to walczymy, wróg musi skonać nie chcemy gówna na naszych stadionach! (...) futbol to krew, to nasze życie ucieczka od codziennych trosk futbol to gra, nie polityka na codzień już mamy jej dość kochamy nasz klub, jego barwy nie swastyki i krzyże czarne oto walczymy, wróg musi skonać bez polityki na naszych stadionach! -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Riot |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 29.06.2006 Skąd: Z zaskoczenia Płeć: Mężczyzna ![]() |
jakiekolwiek niespieprzone wykonanie 'Another Brick In The Wall'. najlepiej na żywo, z bardziej wyeksponowaną gitarą i bardziej mięsistą sekcją rytmiczną.
aż chce się szkoły burzyć :P -------------------- Oh my God, here's a fight! Never siege, never riot, must defy! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 16:04 |