Hermiona I Jej Sowa??
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Hermiona I Jej Sowa??
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
róznica jest, a jak nie wiesz jaka to sprawdź w słowniku
![]() Wszystko jest jasne, a ja własnie to próbowałem powiedziec tylko kolega kostrzew nie umnie "słuchać" cudzych wypowiedzi na tym forum. A ja sie nie chce z nikim kłócić tylko kolega kostrzew oskarża innych o atakowanie go a sam atakuje innych -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
kostrzew |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 22.09.2005 ![]() |
no wlasnie, domyslic sie latwo, i tak to sobie tlumaczylem zawsze, ale chcialem zeby to bylo poparte tekstem z ksiazki.. jezeli takowy jest.. to sie zapre i moze znajde
![]() http://forum.freeware.info.pl/gry/black-desert.html Ronald nie jestem Twoim kolega, a gim i mature mam juz za soba, wiec sie nie trudz z mowieniem do mnie w wedlug Ciebie "prostym" jezyku.. a najlepiej sie w ogole nie odzywaj Ten post był edytowany przez vampirka: 04.02.2019 16:10 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:50 |