Strona Shakowana, WTF?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Strona Shakowana, WTF?
Xel |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 15.08.2005 ![]() |
Nie wiem czy ja dobrze widze ale harrypotter.org.pl zostalo shackowane przez kogos nazywajacego siebie dodo885 albo jak w naglowku Pun1sh3r
Obrazek jest w zalaczniku. EDIT: Faq! za duze na zalacznik! jak tylko wroce bo zaraz wychodze (czyli gdzies wieczorkiem) umieszcze na jakiejs stronie. Zreszta teraz wystarczy wejsc na harrypotter.org.pl i samemu zobaczyc. Jak ktos jest tak dobry to niech zrobi ss, umiesci gdzies w necie i poda linka. Ten post był edytowany przez Xel: 26.09.2005 15:46 -------------------- Członek "The Marauders" - fanklubu Huncwotów
![]() Jacy są ludzie takie są ich marzenia... Only solution is a mental revolution... |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Cholera, i teraz żebym jeszcze wiedziała, co i jak i dlaczego.
-------------------- just keep dreaming.
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
LOL
że sie komus chciało fiuuu fiuuu ale lubi pottera i to sie liczy -------------------- ...
|
Anita |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 88 Dołączył: 13.05.2004 Skąd: (z)myślona ![]() |
A już jest dobrze. Komuś się odwidziało?
![]() -------------------- |
Guardian |
![]()
|
![]() Guardian Outdoor Grupa: wiecznie żywi... Postów: 144 Dołączył: 06.04.2005 Skąd: www.harrypotter.org.pl Płeć: Mężczyzna ![]() |
To juz 2 raz - dowcipniś podmienił index.php - dobrze że nic więcej - po wrzuceniu ponownie pliku - wszystko działa!
Wysłałem już info do właścicieli serwera z pytaniem o zabezpieczenie - na szczęście co tydzień mamy kopie bezp. -------------------- |
Piotrek |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 84 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Kraśnik Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam nadzieję, że to się więcej nie powtórzy.
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 09:57 |