Agh
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Agh
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
aż nie wiem co mnie zainspirowało.
trochę przemyśleń, mała wędrówka po tym forum chyba się troszkę wypaliłam, ale.. zaryzukuję o sto osiemdziesiąt przetaczam się leniwie co dwadzieścia cztery godziny ktoś mi wytyczył ten przydział minut darował garść pełni w ciągu roku i trochę poskąpił słońca poskąpił śniegu czasami chyba ja to tylko to wszystko wokół a cała reszta: wspomnienia marzenia każde dwadzieścia cztery godziny były jakąś zmarnowaną szansą od zaraz -przysięgam- liczę po jednej bezcennej od wschodu. -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Jaba - daba - dou!!!! Vampirka! Wieki całe Cię nie widziałam. Jak super, że jesteś i że piszesz.
Wiersz. Z początku taki trochę zwyczajny, choć nie pozbawiony lekkości i wdzięku, ale koniec... koniec to jest mistrzostwo świata. Kurczę. "Liczę po jednej bezcennej od wschodu". Piękne. Skłaniająco do refleksji. I dające nadzieję i wiarę w marzenia... Nie wiem czy tak miało być w założeniu, ale ja właśnie dostałam porządnego i bardzo pozytywnego kopa. Dziękuję. Bardzo. -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Nic dodać nic ująć od wypowiedzi mojej poprzedniczki
![]() Szczególnie to ostatnie zdanie.. dziękuję, za jeden więcej uśmiech, których ostatnio mi tak brakuje... -------------------- ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
troche nie przypadł mi do gustu
ale tylko trochę poprostu ładny -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Więc odliczajmy po tej jednej, bo może okazać się najpiękniejszą w życiu...
![]() A wiersz? Hmm... Dobry. Powiedziałabym nawet, że bardzo dobry. Tyle że głównie sposób wyrażenia refleksji mi się podoba. Po prostu za dużo razy czytałam wiersze kręcące się wokół tego tematu. Ten jest zdecydowanie z nich wszystkich najlepszy, ale przesyt mam gdzieś na dnie. Chyba sobie wydrukuję i powieszę nad łóżkiem, coby pamiętać, jak ważne jest - żyć... ![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:18 |