Anioł
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Anioł
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Anioł
Bo Aniołów nie można tknąć Można je kochać do utraty tchu z odległości dalszej niż Ziemia ich złoto-powietrzne skrzydła ich złoto-kochane usta ich złoto-pieniste oczy sakramencko nie moje Ciszę rozkrojono na dwie połowy i jedna - to jestem ja i druga - to jestem ja w złoto-bolesnym oczekiwaniu Aniołów nie można tknąć. To nawet nie boli, uśmiech uśmiech jest rozkoszny świadomość nie najsłodsza, pogoda dla budzącego się dnia. Tylko czasem, czasem, pragnie się mieć jedno małe, złote piórko. Ten post był edytowany przez Sihaja: 02.10.2005 14:27 -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Jak zwykle, kiedy czytam Twój wiersz, zanim jeszcze zacznę nastawiam się pozytywnie. I nigdy się jeszcze nie zawiodłem. Świetny. Po prostu.
-------------------- ![]() |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Chyba nawet nie bardzo wiem, co napisać...
Może tak: ubrałaś mnie w słowa. Dziękuję. :* Po prostu piękne, wiesz...? Ach, jedno maleńkie złote piórko... Żeby oprawić w ramkę i zawiesić sobie na ścianie, albo lepiej: schować do skórzanego woreczka noszonego na szyi... -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
czasem czytam sobie wiersze
w jakichs pismach z ołówkiem, zamiast róży, w zębach i zaznaczam kółkiem wyrażenia, zwroty, które wyjątkowo przypadły mi do gustu wiadomo, każdemu co innego się podoba a mało jest słowotworów, które w całości w stu procentach, trafiają w gusta wszystkich odbiorców Twój wiersz miałby dużo moich, ołówkowych kółek -------------------- |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
podoba mi sie ten wiersz... chociaz czy poezja moze sie podobac... to trzeba czuc... a Twoj wiersz sie czuje...
-------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:30 |