My Fantasy And Hp Drawings, ...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
My Fantasy And Hp Drawings, ...
WaszMość |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 17.02.2006 ![]() |
ooo....qrcze, niezla jestes
![]() ![]() ciekawe jak bedziesz rysowala za 20 lat ![]() |
Avery |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 265 Dołączył: 06.07.2005 Skąd: Angband :> Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szczerze przyznam ze mnie zatkalo...
Widzialem sporo swietnych rysunkow ale przy tych wszystkie sie chowają "Panowie czapki z głów, oto geniusz" Robert Schumann -------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem ![]() Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
erleen |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 47 Dołączył: 03.02.2006 Skąd: wiesz. ? ![]() |
QUOTE(Elvaralinde @ 27.10.2005 22:47) Hmm, powiem Ci ze widac, ze sie doksztalcasz. Ciezko mi uwiezyc, ze ktos w Twoim wieku moglby osiagnac takie efekty bez zadnych bardziej czy mniej profesjonalnych wskazowek ![]() jezeli ktos ma talent, to wystarczy ze duzo cwiczy. np. moj kumpel, on w 15 min potrafi namalowac dzielo sztuki. planujemy zamach jak nie wyjedzie do plastyka ![]() a rysuneczki miodzio ;> jako totalny antytalent chylę czoła ;> szacun ;> -------------------- [ każde piekło w raju ma swój kres ]
|
outlander |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 01.04.2006 ![]() |
oooo to jest coś, bardzo mi się podobają Twoje prace, oby tak dalej
![]() |
itachi |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
Piękne, szczególnie podobają mi się skrzydła w tym drugim. Zazdroszczę cierpliwości.
-------------------- www.animevisions.net
Rivieres pourpres / Oblivion? Bramy otwarte... |
s.a.m.a.r.o. |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 47 Dołączył: 23.03.2006 Skąd: ...z głębi nieprzemierzonej, zwanej wyobraźnią... Płeć: Kobieta ![]() |
Trzeba przyznać, że masz talent i rewelacyjnie rozwiniętą wyobraźnię
![]() ![]() -------------------- |
emka^ |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: StW Płeć: Kobieta ![]() |
;o doslownie brak slow.
![]() Tez bym tak chciala no ale narazie mi taki rysowanie nie grozi.. Życze wieeeelu udanych prac ;] -------------------- "Kiedy z serca płyną słowa
uderzają z wielką mocą Krążą blisko wśród nas ot tak dając chętnym Szczere Złoto.." Nobody Wins . |
s.a.m.a.r.o. |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 47 Dołączył: 23.03.2006 Skąd: ...z głębi nieprzemierzonej, zwanej wyobraźnią... Płeć: Kobieta ![]() |
http://www.fantasyworld.pl/fanart_lista.ph...n&file2=fanarty Absolution, widzę, że działasz na różne fronty
![]() ![]() -------------------- |
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
dobra, dodaję narazie 2 prace, resztę później
coś ala op-art to 1 http://www.deviantart.com/deviation/37949153/?qo=2&q=by% 3Aimagination1989&qh=sort%3Atime+-in%3Ascraps i http://www.deviantart.com/deviation/381569...me+-in%3Ascraps |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
No trzeba przyznać że śa niezwykłe... Zawsze przyciągnął czyjąś uwagę dzięki grze światła i szczegółom... Ćwicz kobieto bo talent masz...
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:54 |