Fanart Hp Czyli Obrazki Miłe I Milsze ;p, wszystkie tomy, nie wszystkie fanarty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Fanart Hp Czyli Obrazki Miłe I Milsze ;p, wszystkie tomy, nie wszystkie fanarty
Darkness and Shadow |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 12.12.2005 Skąd: z dziury zabitej dechami ;) Płeć: Kobieta ![]() |
Caladan to chyba wszystkie były, ale nie wiem... Może mi się tylko zdawać, bo sama lubię jej prace. Chodzi konkretnie o: Huncwoci, Harry i Remus, Remus i Tonks - zima (moje ulubione... pasuje mi do jednej piosenki...), Remus i Tonks - spacer oraz Remus i Tonks - w kuchni. Ostatnio zerknęłam co u Leeli Starsky i nie rozczarowałam się...
Tom Riddle i Minerwa McGonagall - doznałam lekkiego wstrząsu... Ron i Hermiona w zaśnieżonym Hogsmeade Ten post był edytowany przez Darkness and Shadow: 24.07.2006 18:59 -------------------- Forever, your eyes will hold the memory.
I saw your heart as it overtook me. We tried so hard to understand and reason But in that one moment, I gave my heart away. Wróciłam. Tak jakby. Moje forum. Przystań obłąkańców. |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Ach, Leela coraz lepiej. Jak mi się jej wcześniejsze prace nie podobały nigdy, tak te są aż miło popatrzeć <: zwłaszcza R/H, oczywiście.
-------------------- |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Prace Calden juz były... A praca MM/TR bardzo mi się podobała... chociaż też b. sie zdziwiłam tym parringiem...
Huncwoci Huncwoci 2 -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Emilka98 |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 14.07.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Wow, wow, ta praca Leel jest świetna, ta z Tomem i Minerwą, po prostu !!! Ja mam kilka prac Frytki, dawałam już wczesniej do jej galerii linka, ale wybrałam kilka ładniejszych prac xD
Wszyscy razem Odwiedzinu u Lily;) świetne! Lily i James Pa kochanie xD Chrzestni. świetne!! Petunia obserwująca Lily i Jamesa Lily i reszta xD sumy xD Trochę powściekałam, bo strasznie wolno mi się wszystko ładowało, ale jest xD Może to trochę głupie pytanie xD może powymieniamy się tym, ile mamy lat xD? Ja mam 16 i trzy miesiące xD nie. wszystkie takie posty skasuję bez uprzedzenia. jeśli chcesz wiedzieć, ile ktoś ma lat - zajrzyj do profilu na datę urodzenia. em. Ten post był edytowany przez emoticonka: 24.07.2006 20:28 -------------------- Potterowskie nagłówki
Here I go again Standing in your arms crying Here you go again Make me forget everything You keep me smiling |
mida |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 99 Dołączył: 02.08.2005 Skąd: z Polski Płeć: Kobieta ![]() |
Takie sobie te obrazki szczeże powiedziawszy. Znaczy, nie są złe ale jakieś takie... nie wiem. Wolę bardziej realistyczne. Może i jestem staromodna ale cóż na to poradzę. No te akurat mi się nie zabardzo podobają ale poprzednie są ok.
-------------------- "Na mój zew chłoń nocy smak, tylko nocą zatracisz duszę
Przeklnij ze mną słońca blask, pragnień twych nic już nie zagłuszy Uwierz mi i uwierz w noc, tylko nocą odkryjesz prawdę Sny wstydliwe skryje mrok, z marzeń nikt cię tu nie okradnie!" |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
W końcu jakiś art Leeli, co do którego nie mam zastrzeżeń. Para oczywiście niecodzienna, ale za taki wygląd McGonagall mogę wiele wybaczyć
![]() -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Emilka98 |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 14.07.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Miałam juz całego posta, ale niechcący nacisnęłam x :/
Mam trochę rysunków Marty:) Śpiący Harry Harry i Ron - slash Harry i Ron Harry i Ron2 Huncwoci w Trzech Miotłach Lavender Przedstawicielki domów Jeszcze poszukam kilka i póxniej powinnam je dodać;) -------------------- Potterowskie nagłówki
Here I go again Standing in your arms crying Here you go again Make me forget everything You keep me smiling |
Lenka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 14.07.2006 Skąd: Z daleka Płeć: Kobieta ![]() |
Ten art Leeli z McGonagall jest super. Chyba jeden z jej lepszych! Nie powiedziałabym, że z Minevry taką laskę można zrobić:D
A ja nadal, zawzięcie będę pokazywać szkice Laurence:) Narazie czasy Huncwotów: Trzech Huncwotów Evans James i Lily (nice:)) Lily w ciąży Lily i Sev:P -------------------- - After all this time?
- Always... |
Shmanii |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 28.05.2006 Skąd: Avalon ![]() |
;] ładne ładne arty. Zaczyman sie przekonywać do tych autorstwa Marty, ale nie podobają mi się te autorstwa Laurence jakos ....
-------------------- "Trzeba wiele lat, by znaleźć przyjaciela
wystarczy chwila, by go stracić" (Stanisław Lec) |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Lenka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 14.07.2006 Skąd: Z daleka Płeć: Kobieta ![]() |
Wiadomo, marty są boski;) Ale nie każdemu się podobają te szkice Laurence, bo one sa takie... specyficzne:P:P JA je lubie;)
Harry (naprawdę dopracowany) Ron i Hermiona:P moje ulubione:D Hito, to drugie jest świetne!! Ten post był edytowany przez Lenka: 09.08.2006 15:42 -------------------- - After all this time?
- Always... |
Hito |
![]()
|
Szkic zrobiony przez Stefy:
Just Friends? (odpowiedź chyba jest oczywista) Nie powiem, poprzedni rysunek bardziej mi się podobał. Tutaj Hermiona nie wygląda już tak, no, dobrze :] -------------------- Mój nowy fic
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Kilka nowych prac Caladan pojawiło się na jej journalu:
http://caladan-dd.livejournal.com/15927.html -------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Shmanii |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 28.05.2006 Skąd: Avalon ![]() |
Uwielbiam sposób w jaki prace wykonuje caladan. jej prace sa świetne! Uwielbiam je !
![]() -------------------- "Trzeba wiele lat, by znaleźć przyjaciela
wystarczy chwila, by go stracić" (Stanisław Lec) |
szelma |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 05.01.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
|
Hito |
![]()
|
Druga Hermiona - jestem jak najbardziej na tak. Technika wykonywania tych prac całkiem mi się podoba, a ten akurat art (z wiadomych, mam nadzieję, względów) jest najlepszy.
-------------------- Mój nowy fic
szelma |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 05.01.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
|
mała_mi |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 30.08.2006 Skąd: ...z dołu... Płeć: Kobieta ![]() |
Ech, mój pierwszy post tutaj
![]() Najpierw moja ukichana parka, to znaczy Ronik i Hermionka ![]() RxHr1 RxHr2 Z CastLover (nie pamiętam całego adresu, tylko nazwę) RxHr3 RxHr4 RxHr5 RxHr6 Tu z innych zakontków Internetu... RxHr7 RxHr8 Z galeri Menolly ![]() RxHr9 RxHr10 RxHr11 RxHr12 A tu już z "Rikaenu"... RxHr13 RxHr14 No dobrze, chyba na razie wystarczy ![]() Harry+Dracuś, dla widzów o mocnych nerwach ;D! Uff... no, to ja lece dalej obrazków szukać ;D... Ten post był edytowany przez mała_mi: 30.08.2006 09:33 -------------------- Powiem tylko tyle... nie dotykać mojego piasku!!! ;p...
|
aina |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 75 Dołączył: 31.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Osobiście nie za bardzo przepadam za tą parą, ale rysunki 9-12 są całkiem ładne.
I tak jak Ty, też jestem tu nowa ![]() -------------------- "Czas leczy nasze rany, ale zmarszczki są bardziej uparte"
|
szelma |
![]()
|
Ten ostatni (HP/DM) świetny
![]() ![]() ![]() Draco: 1, 2, 3, 4, 5 Harry: 1, 2, 3, 4 Kilka slashy (niektóre nieco erotyczne, więc uwaga!) ![]() HP/DM: 1, 2, 3, 4, 5, 6, SB/RL: 1, 2, 3, 4, 5 I na koniec Malfoy'owie ![]() ![]() |
Ginny |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 19.10.2005 ![]() |
Hmmm, szukam i szukam i nie mogę znaleźć tego obrazka w tym temacie...
Poszukuję takiego ładnego fan arta przedstawiającego Zakon Feniksa, są tam między innymi bracia Prewettowie, Marlena McKinnon, Lily z Jamesem... jeżeli ktoś mógłby podac link, to serdecznie dziękuję ![]() -------------------- Uwierz w noc. To ona cię przywiodła tu.
|
szelma |
![]()
|
Może chodzi Ci o TEN? Pozdrawiam
|
Hito |
![]()
|
Ninfea (Ron/Luna by Stefy)
Luna wygląda jak najbardziej dobrze. -------------------- Mój nowy fic
Darkness and Shadow |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 12.12.2005 Skąd: z dziury zabitej dechami ;) Płeć: Kobieta ![]() |
Na journalu Leeli Starsky pojawił się nowy art:
Hurricane A co nowego u Caladan? Otóż są dwie nowe prace: Snape/Lucius Draco/Hermiona -------------------- Forever, your eyes will hold the memory.
I saw your heart as it overtook me. We tried so hard to understand and reason But in that one moment, I gave my heart away. Wróciłam. Tak jakby. Moje forum. Przystań obłąkańców. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 09:35 |